Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Neden OSMANLI ARŞİVİ nin açılmasına izin verilmez? Açılırsa, AB-D nin tüm yalan dolanları ve kışlkırtmaları gözler önüne serilirde ondan.... Siz havanda su dövün arkadaşlar! Hatta bence Fenerbahçeli lerle, Galatasaryalılar ve dahi Beşiktaşlılar içinde birer ülke kuralım bu topraklarda, olsun bitsin! Halaçoğlu, ucundan kıyızından elde ettiği belgelerle konuştu! Aılları ile konuşsa demekki ülkede kıyamet kopacak! Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Halaçoğlu, ucundan kıyızından elde ettiği belgelerle konuştu! Aılları ile konuşsa demekki ülkede kıyamet kopacak! Sıkıntı da burada başlıyor zaten. Elde ettiğini iddia ettiği belgeleri nedense hiç açıklamadı. Siz biliyorsanız bu belgelere nasıl ulaşılabileceğini söyleyiniz. Ben çok araştırdım, laftan öteye geçecek bir şey bulamadım. Kamuoyundan bu kadar da gizli çalışılmaz ki canım. Not: Bu arada belgelerin adresi yuvarlak olmazsa seviniriz. Mümkünse bir kaç sayfa görelim. Alıntı
Φ AKHENATON Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 eee saçmalarsan böyle olur 5 bin yıllık tarihi olan kürt halkını yok saymak değil onun en kralının haddi değil bence derhal görevindende kovulmalı ve yargılanmalıdır..... Şu 5 bin yıllık tarihi teke tek tartışmak istermisiniz.. Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Sıkıntı da burada başlıyor zaten. Elde ettiğini iddia ettiği belgeleri nedense hiç açıklamadı. Siz biliyorsanız bu belgelere nasıl ulaşılabileceğini söyleyiniz. Ben çok araştırdım, laftan öteye geçecek bir şey bulamadım. Kamuoyundan bu kadar da gizli çalışılmaz ki canım. Not: Bu arada belgelerin adresi yuvarlak olmazsa seviniriz. Mümkünse bir kaç sayfa görelim. Ortadaki belgeler nelerdir bilmiyorum. Ben Sayın Hallaçoğlu değilim. Ama bildiğim birşey varsa, son dönemde özellikle Sovyet Rusya nın çöküşünden sonra arşivlerinin satılığa çıkarıldığı ve neredeyse tüm arşivlerininde Türkiye tarafından alındığıdır. Osmanlı Arşivi ni hala açmıyorlar. Israrla açmamalarının nedeni, ortaya çıkacak olan KÖTÜ şeyler DEĞİL, tam tersi, yalan dolanla kaktırılan tarihin aslının ortaya çıkmasına mani olmaktır..... En temel nokta, ortada verilen Etnik Kronoloji de amaç insanları ayrıştırmak değil; tamamen aslında kökte bir olunduğunun ancak zaman içinde değişen şeylerden dolayı AB nin özellikle bizleri bölüp yerle yeksen etmeye çalıştıklarının ispatıdır.... Hiç kimse Fransa da bulunan 3 ayrı dilden bahsetmez. Hatta sıksık krizler çıkmasına karşın "insan hakları" üzerine tek laf edilmez, edenide anında susturular... Ama iş Türkiye ye geldiğinde, hakikaten her futbol takımına bir bölge vermek lazımdır derim... Saygılarımla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 TTK Başkanlığı'na tartışmalı isim Yusuf Halaçoğlu’nu görevden alan AKP hükümeti Türk Tarih Kurumu’nun başına tartışmalı bir ismi atamaya hazırlanıyor. Cumhuriyet'in haberine göre Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen Türkiye Yazarlar Birliği’nin yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ali Birinci’yi kamuoyu, türbana özgürlük ve Atatürk’e hakaret eden Atilla Yayla’ya destek kampanyalarına verdiği imzayla tanıyor. Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’ndan boşalan Türk Tarih Kurumu Başkanlığı’na getirilmesi beklenen Polis Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Birinci ile ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. Birinci’nin, AKP İzmir Gençlik Kolları panelinde yaptığı konuşmada, “Kemalizm ilerlemeden çok gerilemeye tekabül eder”, “Neden her yerde bu adamın (Atatürk) fotoğrafları var diye soracaklar” diyen ve büyük tepki çeken Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Atilla Yayla’ya destek çıktığı öğrenildi. Birinci’nin, Yayla’ya destek için imza toplayan 208 akademisyenden biri olduğu ortaya çıktı. Bir imza da başörtüsü için! Birinci’nin “Başörtüsüne özgürlük” kampanyasına da imza koyduğu öğrenildi. Birinci, üniversitelerde başörtüsünün serbest bırakılması için başlatılan kampanyaya katılan öğretim üyelerindendi. Kampanyanın duyurusunda “Her demokratik ülkede olduğu gibi üniversitelerimizde kılık-kıyafet serbestliğinin din, inanç, düşünce, ırk, grup ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın bütün öğrencilere tanınması gereğine inanıyoruz” denilmişti. Birinci’nin bir diğer özelliği ise Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen Türkiye Yazarlar Birliği’nin yönetim kurulu üyeleri arasında yer alması. Birinci, bir süre önce Türkiye gazetesi yazarı tarihçi Yılmaz Öztuna’ya “Müverrih-i Maderzadın Fülannamesi” adlı kitabından intihal yaptığı gerekçesiyle dava açmıştı. Birinci’nin TTK Başkanlığı’na atanmasına ilişkin kararnamenin dün Köşk’e gönderildiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Birinci ile yakın ilişkisinin olduğu, atamada sorun yaşanmayacağı belirtiliyor. ‘Görev süresi bitmişti’ Devlet Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Halaçoğlu’nun görev süresi, 6 aylık son uzatmanın bittiği haziran ayı sonu itibarıyla tamamlanmıştır. Dolayısıyla söz konusu olan ‘görevden alma’ işlemi değildir” denildi. Açıklamada, Halaçoğlu’nun 15 yıldan bu yana görev süresinin her yıl uzatılması suretiyle TTK Başkanlığı’nda değerli çalışmalarda bulunduğu vurgulandı. Kimseye yakın değilim Prof. Dr. Ali Birinci, teklifi doğruladı. Prof. Birinci, "Atama yapılmadan konuşmam doğru olmaz. Özkök Paşa doğru söyledi, kasaptaki ete soğan doğramam" dedi. (Cumhuriyet - Hürriyet) Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 AKP nin plani basariyla yürümektedir,önce Kibris halledildi ve Rumlarin dedigi oldu,Denktas alasagi edilip Rumcu Talat isbasina getirildi,********* siyasetciler Kibrista dökülen kanlarin üzerine basa basa Rumlarla dost olmanin yollarini aramaya Kibrisi yine eski haline döndürmeye karar verdiler.Yani Türkler Rumlarin kölesi oldugu düzene dönme kararini aldilar. Ergenekon olayi pisirilmis bir olaydi,ve Türkiyedeki PKK-ERMENI isbirliginin basininaltindan cikan bir senaryoydu.AB Türkiyeye baski yapiyordu soykirimi tani diye,ABD ayni baskiyi baskanlari tarafindan yapiyordu,Obama bile secilirsem Ermeni soykirimini taniyacagim diye demecler veriyordu Ermenilere.Türkiyedeki ******* iktidarin ERMENILERE göz kirpmaside böylece baslamis oldu.Ermenistan hos görünmek icin Halacoglu'nu görevden alip süresi doldu dediler.Halbuki Halacoglu Ermenilerin istemedigi gözlerinde diken olmus biriydi,Ermeni diasporasinin yalanlarini Halacoglu yaptigi cesur acilimlarla ortaya cikarmis ve ileri sürdügü belgelerle aslinda magdur olanlarin Ermeniler degilde Türkler oldugunu ispat etmisti,böyle bir adamin görevde kalmasi AB-ABD iliskileri yönünden Türkiyenin hayrina olamazdi,e n kestirmesi Halacoglunun görevden alinmasiydi,böylece,hem Türkiye icersindeki Ermeni ve bölücü yandaslarinin kalpleri kazanilmis,Ergenekona karsi güclü bir cephe kurulmus,hem AB-ABD ve Ermeni Diasporasinin tepkileri önlenmisti,n e demisti Halacoglu,Kürtlerin icersinde aslinda Ermeni oupta Kürtlesmis olanlar var dedi,bu aslinda cok zararsiz ve gerceklere dayanan bir tespitti,bundan en cok gocunanlar,Ermeni yandaslari,Kürt irkcilar yani bölücüler vede devrimci takimi oldu. Ali Babacan Ermenilerle gizli görüsmeler yapmaktadir,Ergenekonla yatip kalkanlar nedense buznlari hicmi hic haber yapmazlar,nede olsa akrabalik vardir arada. Bu arada Dünya Kupasi elemeleri icin ERMENISTANDA YAPILACAK OLAN ERMENISTAN-TÜRKIYE milli futbol macina AKP nin Cankaya fatihininde gidecegi söylenmektedir,bizede hayirli olsun demek düsüyor,dedim ya ********** deger tasidigi günlerdeyiz artik. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.