Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar evet gözlerimiz yollarda kaldı gelsede bir an önce yemeğe gitsek diye
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl he yaaaaa focal doğru söylüyo, çok bekledik ama baktık gelmiyosun bizde yedik yemeğimizi
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl evet gözlerimiz yollarda kaldı gelsede bir an önce yemeğe gitsek diye Hangi yolmuş bu bakem he yaaaaa focal doğru söylüyo, çok bekledik ama baktık gelmiyosun bizde yedik yemeğimizi Demekki böyle oluyormuş Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl artık hangi yol olduğunu bilmiyorum kuşum focal hangisine baktıysa bir daha sefere bekletme bizi kankim yemeğe giderken boğazımızdan geçmedi inan sensiz
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl ya hala yönünüzü bulmaya mı çalışıyosunuz kankim pusula göndercem sana
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl laf aramızda kalsında boşuna okumuş haritadan falan çaktığı yok yok hazine bulacakmış ta, harita ondaymış ta, hazinenin yerini haritadan sadece o bulurmuş ta hikaye hepsi
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Yazar selam arkadaslar uzun bir aradan sonra yine yeniden ben geldim
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Admin selam arkadaslar uzun bir aradan sonra yine yeniden ben geldim Hoşgeldin...
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Yazar Hoşgeldin... tskler admin forumu biraz degisik bulmus olsamda hosbuldum
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl focal bak öyle bir güne denk geldin ki, sipariş verdiğim bardaklar bile az önce geldi.. hepsini acamadım bile Pasta' da geleck ama henüz daha yapılıyor, az sonra gelir Sen şimdilik ...bununla idare ediver olurmu... Hoşgeldin
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Yazar focal bak öyle bir güne denk geldin ki, sipariş verdiğim bardaklar bile az önce geldi.. hepsini acamadım bile Pasta' da geleck ama henüz daha yapılıyor, az sonra gelir Sen şimdilik bununla idare ediver olurmu... Hoşgeldin cok tesekkür ederim az bi soluklanayım ee uzun yoldan geldim anca yeter bu bardaktakide bana tskler
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2009 16 yıl Yazar tekrar hosgeldın focal abı =)afıyet olsun tsk ederim kardesim buda iyi oldu akşam akşam icim ezilmeye başlamıstı hosbuldum
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Yazar Hoşgeldiniz hoşgeldiniz ne iyi ettinizde geldiniz tskler hosbuldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.