Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Foruma Çevrim Dışı girmeyi adet edinmiş olan Gloria'yı Sonunda Çevrim İçi iken yakalabildik. Ne yazık ki bu başarıyı board ana sayfasında sergilemek isterdik Ancak o kadar hızlı değilmişiz demekki... Tarih: 24 Ağustos 2007 Saat: 10:48 Yer : Tengeriin Boşig Üye Profili Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 bu sayılmaz hehhe çok güldürdün beni harbiden yakalandım sandım, şok oldum, nasıl yaptım bu dikkatsizliği diye kendimi paralıyordum ki neyseeehhhhh yırtmışız... Benim profiline girmedeki amacımın ne oldugu açıktır, ben geldim ama sen yakalayamadındııııı anladınnnnnn Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 yakaldıgın ıyı olmus ben forumdan ayrıldıgını bıle dusunmeye balamsıtım neysekı burdaymıs hala Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Birileri dedektifliğe başlamış heraldii yoksa paparazilik mi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 forumdan ayrılmak mümkün mü Jön kardeşimmmm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 hobaaaaa bende yakaladım bu arada bende msn de cevrımdısıymısım bende orda yakalandım ıyımı ama olsun glorıayı yakaladım ya Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 hobaaaaa bende yakaladım bu arada bende msn de cevrımdısıymısım bende orda yakalandım ıyımı ama olsun glorıayı yakaladım ya nayırrr nolamaz yakalandım mı ben şimdiiii Tamam o halde itiraf ediyorum, herşeyi açıklayacağımmm UYKU SERSEMİYDİMMMMMMMMMM Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 bence hala uyku sersemısın cunku hala onlınesın. hemen 2-3 tane daha fotografını cekıverdım hazır senı onlıne yakalayıvermısken bıraz santaj yapayım dedım ıstedıklerımı 30 dk ıcerısınde yapmazsan onlarıda eklıyecegım haberın olsun Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 bence hala uyku sersemısın cunku hala onlınesın. hemen 2-3 tane daha fotografını cekıverdım hazır senı onlıne yakalayıvermısken bıraz santaj yapayım dedım ıstedıklerımı 30 dk ıcerısınde yapmazsan onlarıda eklıyecegım haberın olsun Ya hayır yaaa... Benim yakalamam lazımdı... Neyse bükemediğimiz bileği öpeceğiz artık. Tebrikler valla ne diyeyim... Hazır elinde kanıtların varken kopar koparabildiğini Gloria'dan... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 hobaaaaa bende yakaladım bu arada bende msn de cevrımdısıymısım bende orda yakalandım ıyımı ama olsun glorıayı yakaladım ya jön çevrimdışı fakat: windows live messenger ana penceresi açık kendi itiraf ediyor birilerinden sakladığını ama neysssseee çok sıcak olmuştur onsan açmıştır jön pencereyi dimi jön Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 birkaç gün önce bu olayın önemini kavrayıp gloria arkadaşıma uyarıda bulunmak için aleni gördüğüm an incelemelerinde sobelemiştim.... ama sanırım dikkate almamış ..almış olsaydı bu şekilde açık vermezdi...... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 aysum benı karıstırma burda konumuz glorıa tengerıın saolasın..ayda yılda bır olan bısey bu fırsatı kacırmak ıstemedım Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yeni yine yeniden... Daha ne diyim artık bel Gloria? Bu, bu sabahki flaş görüntüler... İş yerinde giriyorumdum nete ve bu görüntüyü alabilmek için partonla papaz olduk... Ama değdi doğrusu... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Bu aralar kitapları onu yakaladı sanırım kurtulamıyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.