Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Foruma Çevrim Dışı girmeyi adet edinmiş olan Gloria'yı

Sonunda Çevrim İçi iken yakalabildik.

Ne yazık ki bu başarıyı board ana sayfasında sergilemek isterdik

Ancak o kadar hızlı değilmişiz demekki...

Tarih: 24 Ağustos 2007

Saat: 10:48

Yer : Tengeriin Boşig Üye Profili

gloriavp1.jpg

Gönderi tarihi:

bu sayılmaz :) hehhe :D:w00t: çok güldürdün beni :w00t: harbiden yakalandım sandım, şok oldum, nasıl yaptım bu dikkatsizliği diye kendimi paralıyordum ki neyseeehhhhh yırtmışız... Benim profiline girmedeki amacımın ne oldugu açıktır, ben geldim ama sen yakalayamadındııııı :) anladınnnnnn :lol::P:D

Gönderi tarihi:
:D :D
Gönderi tarihi:

yakaldıgın ıyı olmus ben forumdan ayrıldıgını bıle dusunmeye balamsıtım neysekı burdaymıs hala :lol::)

Gönderi tarihi:

Birileri dedektifliğe başlamış heraldii :lol:

yoksa paparazilik mi :w00t:

Gönderi tarihi:

forumdan ayrılmak mümkün mü Jön kardeşimmmm :)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

hobaaaaa bende yakaladım :sorcerer::laughing:

adszyx7.jpg

bu arada bende msn de cevrımdısıymısım bende orda yakalandım ıyımı :lol::P ama olsun glorıayı yakaladım ya :lol:

Gönderi tarihi:

adszyx7.jpg

bu arada bende msn de cevrımdısıymısım bende orda yakalandım ıyımı :lol::P ama olsun glorıayı yakaladım ya :lol:

nayırrr nolamaz yakalandım mı ben şimdiiii :crying:

Tamam o halde itiraf ediyorum, herşeyi açıklayacağımmm

UYKU SERSEMİYDİMMMMMMMMMM

Gönderi tarihi:

bence hala uyku sersemısın cunku hala onlınesın. :P hemen 2-3 tane daha fotografını cekıverdım hazır senı onlıne yakalayıvermısken :grin: bıraz santaj yapayım dedım ıstedıklerımı 30 dk ıcerısınde yapmazsan onlarıda eklıyecegım haberın olsun :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bence hala uyku sersemısın cunku hala onlınesın. :P hemen 2-3 tane daha fotografını cekıverdım hazır senı onlıne yakalayıvermısken :grin: bıraz santaj yapayım dedım ıstedıklerımı 30 dk ıcerısınde yapmazsan onlarıda eklıyecegım haberın olsun :lol:

Ya hayır yaaa...

Benim yakalamam lazımdı...

Neyse bükemediğimiz bileği öpeceğiz artık.

Tebrikler valla ne diyeyim...

Hazır elinde kanıtların varken kopar koparabildiğini Gloria'dan...

Gönderi tarihi:

adszyx7.jpg

jön çevrimdışı fakat: windows live messenger ana penceresi açık kendi itiraf ediyor birilerinden sakladığını ama neysssseee :whistling:

çok sıcak olmuştur onsan açmıştır jön pencereyi dimi jön :lol:

Gönderi tarihi:

birkaç gün önce bu olayın önemini kavrayıp gloria arkadaşıma uyarıda bulunmak için aleni gördüğüm an incelemelerinde sobelemiştim.... :P ama sanırım dikkate almamış ..almış olsaydı bu şekilde açık vermezdi...... :lol:

Gönderi tarihi:

aysum benı karıstırma burda konumuz glorıa :grin:

tengerıın saolasın..ayda yılda bır olan bısey bu fırsatı kacırmak ıstemedım :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Yeni yine yeniden...

Daha ne diyim artık bel Gloria?

Bu, bu sabahki flaş görüntüler...

İş yerinde giriyorumdum nete ve bu görüntüyü alabilmek için partonla papaz olduk...

Ama değdi doğrusu... :D

adszhp1.jpg

Gönderi tarihi:
adszis4.jpg
  • 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Bu aralar kitapları onu yakaladı sanırım :) kurtulamıyor

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.