Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 54
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

uzaklık küçük aşkları öldürür..

büyük aşkları güçlendirir..

tıpkı rüzgarın mumu söndürüp,ateşi körüklediği gibi...

sen aşkının buyuk olduğuna inanıyosan sorun yok ama ama

aksine bişey varsa senin için üzgünüm..yandınnn , bunun için biraz çaba sarf etmelisin onu orda ilgisiz hele hele mektupsuz sakın bırakma derım.onun orda isteyebileceği en önemli şey mektuptur ve ilgidir.bunları yaparsan aşkından şüphe etme canı başka bişey istesede yapamaz zaten..

Gönderi tarihi:
YA AMA NAPİMM ÇENEMİ TUTAMIYORUM

Sen öle dir dira devam et hele bir askerligi bitirip dönsün görürsün anya ile konyayi bak seni nasil susturuyor.gik bile diyemezsin o zaman.

:sorcerer:

Gönderi tarihi:
ya benim su meshur sevgilim askere gitti.. bende rahatladım biraz derken aklıma su takıldı acaba aşkı bitermi artaarmı? ya canı baska bişi isterse offf:( :(

Onunda sizin icin aynisini dusunmeyeceginden eminmisiniz.?

Yani, iyiki askere gittimde kurtuldum demeyeceginden.?

seven, sevdigine guvenir, guvenen baska sey yapmayacagini bilir.

selam.

Evren.

Gönderi tarihi:
heyyyyyyyy süper bişi oldu beni deli gibi özlemiş daha aşık olmuş bana ben onun tek aşkıymısım bana bunları söyledi :wub:

Molina sakıncası yoksa yaşını öğrenebilir miyim ?

Gönderi tarihi:

ben de askere gidince aranılmayan sorulmayan ve terk edilenlerdenim ama hiç umursamadım. zaten tahmin ediyodum ama umursamamamın asıl sebebi ,

bence insan askerde kız mız düşünemiyo.

orası ordu. sivil kanunların bile işkemediği ayrı bir dünya.

kavgasız gürültüsüz başıma bişey gelmeden ,komutanlarla papaz olmadan askerliği uzatmadan şurdan nasıl kurtulurum onu düşünüyosun.zaten çok çalışılan bir bölüğe düşünce yoğunluktan ve yorgunluktan kız düşünücek enerji de kalmaz.

Gönderi tarihi:

kafa yapmıyorum, rahatlıyorum cunku takıntı hastalığına sahibim (doktor öle dedi) bnm bu sewgilim askerde tuvalet temızlıomuss:) aahah süperr ohh canıma değsin

Gönderi tarihi:

mitomani demiştir doktor sen yanlış duymuşsundur.buram buram yalan kokuyorsun ayrıntılardan bahsetmiyorsun çünkü o kadar yaratıcı değilsin.eğer gerçekten takıntıların olsa bu kadar yüzeysel boyutta olmaz sen düpedüz kafa buluyorsun bu kadar insanla yada bulduğunu sanıyorsun.benim bu sevgilim askerde tuvalet temizliyormuş diyorsun işaret ettiğim yer hatırlatma gereği duyuyorsun çünkü bunu bize empoze etme gereği duyuyor o küçük beynin,oysa biz sevgilin olduğunu da askerde olduğunu zaten konunun tüm mesajlarında görebiliyoruz.tahminimce o kadar çirkinsin ve asosyalsin ki kendine bir dünya yaratmaya ve seni umursayan insanlar bulmaya çalışıyorsun keza avatarına güzel bir kadın seçmenin de nedeni bu.en iyimser yaklaşımım bu zavallı çocuğun senin ilk sevgilin olması ve yaşanmamışlarını yaşattığı için nereye saracağını bilemeyecek kadar sevinmen.çok küçük bir ihtimal.

Gönderi tarihi:
mitomani demiştir doktor sen yanlış duymuşsundur.buram buram yalan kokuyorsun ayrıntılardan bahsetmiyorsun çünkü o kadar yaratıcı değilsin.eğer gerçekten takıntıların olsa bu kadar yüzeysel boyutta olmaz sen düpedüz kafa buluyorsun bu kadar insanla yada bulduğunu sanıyorsun.benim bu sevgilim askerde tuvalet temizliyormuş diyorsun işaret ettiğim yer hatırlatma gereği duyuyorsun çünkü bunu bize empoze etme gereği duyuyor o küçük beynin,oysa biz sevgilin olduğunu da askerde olduğunu zaten konunun tüm mesajlarında görebiliyoruz.tahminimce o kadar çirkinsin ve asosyalsin ki kendine bir dünya yaratmaya ve seni umursayan insanlar bulmaya çalışıyorsun keza avatarına güzel bir kadın seçmenin de nedeni bu.en iyimser yaklaşımım bu zavallı çocuğun senin ilk sevgilin olması ve yaşanmamışlarını yaşattığı için nereye saracağını bilemeyecek kadar sevinmen.çok küçük bir ihtimal.

sakin sakin

pc nin camından bir el çıkıp iki tokat atacak kadar sinirli bir hal var ortada.

mitomani diyorsun yapsın istediğini yok bir mani.

ciddiye alınmamalı

Gönderi tarihi:
sakin sakin

pc nin camından bir el çıkıp iki tokat atacak kadar sinirli bir hal var ortada.

mitomani diyorsun yapsın istediğini yok bir mani.

ciddiye alınmamalı

yanlız molina hakilaten de rahatsızsa kızın günahını alıyoruz su an onunla ugrasmakla

doktorlar bu durumda kendı halıne bırakın demıyorlar mı ?

daha fazla arı kovanına çomak sokmamalıyız bence

hem aglar maglar günah yani aslında -_-

Gönderi tarihi:

ha bu arada o kadar cok forum açtım ki buaralar nasıl bi sıkıntı içinde oldugumu anlayabilirsin bay cok bilmiş.!! ama senide önemsiyorum cunku en basta allah yarattı senide sen olucaksın ki iyilerin tadı bilinsin

Gönderi tarihi:
askerde tuvalet temızlıomuss:) aahah süperr ohh canıma değsin

ben hep söylerim.biz erkekler önce insanız ,sonra erkeğiz, kadınlar sadece kadın.bunu deddiğim için

herkes bana kızar. ama dediğimin son derece arkasındayım.

ya adam tuvalet temizliyormuş oh canıma değsin diyosun.önce insan sonra kadın değil, sadece kadın olduğun ordan belli.

" yaşasın nuri alço "sloganı bu gibi durumlarda kullanılmak için geliştirildi.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.