Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yeni yılın kutlu ve mutlu olsun yeşilsucuğum HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... 1 Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar 1 Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 hepinize teşekkür ederim Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Saygı ve sevgiyle hep size açılan o kapıdan geçerek,anı defterine ilmek ilmek yazıyorum.... Selam yeşilsu'yum Beni karşılayacak kimsede yok gönül bahçesinde.........,,, Sana söylemek istediğim çok şeyler var.....ama yeri değil.....,,, yinede birkaçını söyleyim.........Çünkü karşımda değilsin, bakışlarına tutsak edilmemişim......,,,, İşte sen geldinmi aklıma yüreğimin kilidini kaparım..... Sana birşey olursa inan bu dünyayı yakarım..... -----------türkülerle yüreğimi dağlarım.... -----------diyarlarda yeşilsu diye diye ağlarım.... Vee istediğimi yazar yazar birşey diyeceksen bana ----------bende kulaklarımın kepengini kaparım.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 alemsin heee ) teşk ederim yazdığın için yeşilsu die die ağlar gezersin he Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Nerelerdesin, görünmüosun Yeşilimsisu 1 Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 özledin dimi pek girmeye şansım olmuyor ama geldim işte :D Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 teşekkür ederim deniz kızı seninde kutlu olsun sevgililer günün.. Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Selam güzel kokulu çiçeğim................,,, Nerelerdesin..............,, Seni her gördüğümde sanki papatya kokusunu almış gibi küçüklük yıllarımdaki heyecanlar geliyor aklıma...,, Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 bayadır giremiyodum öslemişim arkadaşlarımı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2014 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2014 Arkadaşlarımdan kimsecikleri göremiyorum nereye gittilerrr ?????? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.