Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

asıl ben ne yapsam

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bugün hesaplaşma günü.bakalım ne yumurtlicak...

• Cevaplar 59
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:D haklısın galiba ama ********* bi örnek olmuşş iyy

yeşilsu :shaun: ..eminolki..kadın erkek arası aşk katliamı daha iğr..ç. :D ..bak yeşilsu ..yaşın güççük gibi..aşk varya aşk..senin benim yada ötekinin tekelinde değil..o her zaman saflığını güzelliğini korur..kirlenen yada ********* olan kişilerdir..

sana abi tavsiyesi..tabi bunu kendimede sölüyorum..(ilişkilerinde karşındaki kirli olabilir..ilişkinizide kirletebilir..ama seni kirletmesine müsade etme..iştee ölee ;) )

Gönderi tarihi:
yeşilsu :shaun: ..eminolki..kadın erkek arası aşk katliamı daha iğr..ç. :D ..bak yeşilsu ..yaşın güççük gibi..aşk varya aşk..senin benim yada ötekinin tekelinde değil..o her zaman saflığını güzelliğini korur..kirlenen yada ********* olan kişilerdir..

sana abi tavsiyesi..tabi bunu kendimede sölüyorum..(ilişkilerinde karşındaki kirli olabilir..ilişkinizide kirletebilir..ama seni kirletmesine müsade etme..iştee ölee ;) )

vayyyy...tuttum bu lafı....kirlenmeden kalmak... ;):flowers:

Gönderi tarihi:

dayanamadım ve dinlemeye gittim.napim onca yıl sonra neden diye merak edio insan...güya eski kız arkı ki ben onunla aynı cinsiyetten olduğum için üzgünüm başka bi arkadaşına benimkini çağırtmış...o gidince bu kızın olduğunu görmüş.kız gitmesine fırsat vermemiş.işte çok yanlızım sana ihtiyacım var demiş benimkide bişe dememiş.çımış gitmiş.benim arkadaşta o arada bunları görmüş.ben inanmakla inanmamak arasındayım...ne yapsam? :unsure::unsure:

Gönderi tarihi:

hep kızlar yakınıyor... ya biz ne olacağız...?

asıl ben ne yapmalıyım kızlar?

uzun süre sonra birisinden etkilendim :wub:

ama .... onun umurunda bile değilim... :unsure::(

hayatında başka biri varmış. offf off !!!! :crying::crying::crying:

Gönderi tarihi:
:unsure: vazgeç annem sen ondan.madem başkası varmış.sadece kendi mutluluğun için başkalarının hayatını mutsuz etme...kızarım hee.hele ayırırız muhabbetine hiç girme. :excl::angry:
Gönderi tarihi:

bişeyi merak ettimde bi sorayım şu erkeklere dedim.diyelim bi kızı çok sevdiniz.ama sevgilisi var.neden kızı rahat bırakmak yerine ayırırız abi demeyi tercih ediyorsunuz?ayıp deil mi kardeşim.belki onlar mutlu?alla alla yha :angry::excl:

Gönderi tarihi:
bişeyi merak ettimde bi sorayım şu erkeklere dedim.diyelim bi kızı çok sevdiniz.ama sevgilisi var.neden kızı rahat bırakmak yerine ayırırız abi demeyi tercih ediyorsunuz?ayıp deil mi kardeşim.belki onlar mutlu?alla alla yha :angry::excl:

benim bütün yaşamım hoşlandığım insanları unutmaya çalışarak geçti çünkü kimden hoşlansam sevgilisi çıkardı.bi kere ayrımaya kalkarsan adsam ciddi şekilde başına bela olabilir ve senden hoşlanmayan biri için başını belaya sokmaya gerek yok.

şimdi efenim bu ayırırız diyen arkadaşlar empati kavramının uğramadığı arkadaşlar,, bu konudaki enerjilerini ise kızın onlara hiç soğuk davranmaması hatta bilakis gereksiz yere samimiyet göstermesi yüzünden olur.

hayatım boyunca kız arkadaşlarıma birielri asıldığı için ve bundan hep nefret ettiğim için öyle durumlarda kızdan hoşlansam bile arkama bakmadan kaçarım.

Gönderi tarihi:
***Dikensiz gül olmaktansa KARDELEN olurum !!!...***

ben en çok kardelen severim......diğerlerine benzemez :)

bende öyle diyorum ama , kardelen istemeyince sevgim beş para etmiyor :crying: :crying: :crying:

Gönderi tarihi:
:unsure:bu erkeklerin ne istediğini ne zaman tam anlicam bilmiom.her istediğini yaparsın.sevdiğini sölersin.huyuna gidersin anlayışlı davranırsın.ama o bunlarla ilgilenmez.kim sana bakmış.kim ne demiş.erkekler hem güzel sevgilisi olsun istio,hemde güzel sevgiliyi kıskanıo.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.anlamadım gitti bu işlleri....bir bilen varsa bana da annatsın...

evet erkekelrde üreme içgüdüsü çok baskın.bu baskın olmasaydı kimse sizinle birlikte olmak için sizin bin tane eziyetinize katlanmazdı ve insan nesli de bugune kadar gelemezdi.

bi insan seni seviyorum demekle sevilmez.erkekelrin kıskanmasına gelince.siz oturuğunuz yerden hiçbir emek harcamadan ve seçerek sevgili buluyosunuz.haliyle adamların deeğri o kadar.ama erkek. çok eziyet çekerek ve seçemeden sevgili bulur.ne de olsa hayatta zor bulunan şeyler değerlidir.( o deeğri hak etmeseler bile)o kadar eziyet çekerek bulsan sen de kaybetmekten korkar ve kıskanırdın.

biz 30 kere red edildiğimiz için bir kadının erkekten hoşlanmadığı zaman ne tepkiler verdiğini çok ama çok iyi biliriz.kadın adamdan hoşlanmadıysa sabah karşılaşınca insan yerine koyup günaydın bile demez. hatta günaydın diyen adamı insan yerine koyup cevap bile vermez.yanına bile yaklaşamazın.yaklaştırmaz.

ama eğer adam sana büyük bir zevkle bakabiliyorsa, iltifat edebiliyorsa ya da benzeri bişeyler yapabiliyorsa kesin senden yüz bulmuştur.ve büyük ihtiamlle bu da senin çok hoşuna gitmiştir.karşınızda saf aşık ediz hun yok.kadınnın güzel ya da çirkin olmasıyla hiç ilgisi yok.tek eşliliğe ya da çok eşliliğe eğilimli olmasıyla ve hareketelrini buna göre düzenlemesiyle ilgisi var.

Gönderi tarihi:
kıskanmakla kalsa iyi. birde seni elalemden kıskanirken, kendileri başkalarına bakmayı ihmal etmez...

güvenilir erkekleri çantada keklik olarak görüyor ve sıkıcı buluyosunuz.bunu bu forumda bir çok kız yazdı.bakmak zorundayız.

mehmet ali erbiller karşısında ediz hunların hiç şansı yok.tabi bakıcaz.

Gönderi tarihi:
dinle bakalım ne dicek ama inanma fazla. bu arada ara verdm tatildeydim

dinledim hayatım.yazdım yukarda ama görmedin sanırım.bu arada sana iyi eğlenceler... :D:P

Gönderi tarihi:
güvenilir erkekleri çantada keklik olarak görüyor ve sıkıcı buluyosunuz.bunu bu forumda bir çok kız yazdı.bakmak zorundayız.

mehmet ali erbiller karşısında ediz hunların hiç şansı yok.tabi bakıcaz.

:angry: yha falla bu türk filmi tadındaki cevaplar artık baydı.anladık ezilmişin ama bu kadarda olmazki.git hırsını seni ezenden çıkar kardeşim.kaptırmışın kızları gelmiş bize ders verion.elinde tutmakta bi sanattır.bence kızlar iyi yapmış.sizde çantada keklik olmayın.güzel kız gördünüzmü hepinizin ağzının suyu akıo.ama reddedilince erkekliğinize dokunuo.mecburmuyuz sizi kabullenmeye.istememişler seni işte.bence yavaş yavaş kabullende aş artık bunları. -_-

Gönderi tarihi:
Evet bugün okuyabildim tamamını şekerim ama bana inandırıcı gelmedi. çokmu şüpheciyim bilmem. şu anda durum ne?

durum şu kızlan yüzleşmemi teklif etti beyzade .ama ne bilim pek istemiom.güvenim sarsıldı bi kere.doğruda söylese benim aklımda hep bu konu olcak artık.kolayla yapılanları unutamıyorum...

Gönderi tarihi:
peki sen nerden biliyon belki mutsuz... :angry:

alla alla...tek tek denicezmi şimdi mutlumu mutsuzmu diye.mutlular işte...

Gönderi tarihi:
Kızla yüzleşmeni istediyse bundan iki sonuç çıkarabiliriz.

1-Gerçekten doğru söylüyor?

2-Senin yüzleşmeyeceğini bildigi için durumu kurtarmaya çalışıyor.

Senin hissettigin hangisi ?

sanırım doğru söylüyor.yani ben öle düşünüyorum.yalan söylese bile bu durumda ortaya çıkar diye düşündüm.gidecem galiba...

Gönderi tarihi:

görüştüm benimki ne diosa kız tersini sölüo.alla alla yha.çıkamadım ben bu işin içinde.kızda o beni çağırdı dio.bu kızla biz aynı sınıftaydık.acaba bana inatmı yapıo diorum.aman ne bilim yha...nerden aşık oldum bea..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.