Misafir elfren Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bu erkeklerin ne istediğini ne zaman tam anlicam bilmiom.her istediğini yaparsın.sevdiğini sölersin.huyuna gidersin anlayışlı davranırsın.ama o bunlarla ilgilenmez.kim sana bakmış.kim ne demiş.erkekler hem güzel sevgilisi olsun istio,hemde güzel sevgiliyi kıskanıo.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.anlamadım gitti bu işlleri....bir bilen varsa bana da annatsın... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bu yaptıklarının tam tersini yapmalısın bence.ozaman anlar senin değerini Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bilmiyorum yha insan degerimi anlasın diye karakterini deişemezki...en azından ben yapamıom. Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 kıskanmakla kalsa iyi. birde seni elalemden kıskanirken, kendileri başkalarına bakmayı ihmal etmez... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bilmiyorum yha insan degerimi anlasın diye karakterini deişemezki...en azından ben yapamıom. bendce değişmelisin bu şekilde kendine zarar verirsin.bak bende senin gibiydim ama şimdi benim ona gösterdiğğim ilginin yüzde 5 ini bulamıyor haa tabi çok ilgisizlikte aldatmaya gider ama ilgisizliklermizi ilgi göstermelerine neden olur. oyüzden takama kafan ve birz relax ol..boşver ilgiyi sana o göstersin biraz bırakta Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bu yaptıklarının tam tersini yapmalısın bence.ozaman anlar senin değerini +1 Hıslı davranmışsın.. bilmiyorum yha insan degerimi anlasın diye karakterini deişemezki...en azından ben yapamıom. Karakterini deiştir dien yok ki zaten.. Sadece küçük bi oyun gibi farzet.. Dediklerinin tersini yap o seni anlamaya çalışsın.. Alıntı
Φ biko Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 bilmiyorum yha insan degerimi anlasın diye karakterini deişemezki...en azından ben yapamıom. asıl türkçe yazabilmeyi öğren bence sen.. eğer yazdığın gibide konuşuyorsan,gerçekten değerini anlamıyorlar senin.. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Karakterini deiştir dien yok ki zaten.. Sadece küçük bi oyun gibi farzet.. Dediklerinin tersini yap o seni anlamaya çalışsın.. iyi ama ya oyunum ters teperse...ya tamamen kaybedersem.zaten onu kaybetmekten bu kadar korktuğumu bildiği için yapıo sanırım.o yüzden kendine bu kadar güvenio...kıskançlığına bi çözüm öneren var mı?zira bence kızları en çok bayanda bu...şahsen ben katlanamıom... Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 kıskanmakla kalsa iyi. birde seni elalemden kıskanirken, kendileri başkalarına bakmayı ihmal etmez... yok yha benimkini öle bişe yaparken görmedim yada duymadım aslında.benim olmadığım yerde ne yaptını bilmiom tabi.umarım yapmıodur...yoksa yapıomudur? Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Yapıyordur tatlım yapmaz olurmu. Erkek bu. Ama hissetmediysen hiç şanslısın en azından farkettirmiyor. Tek bir kadınla olmaz erkekler yetinemez. Çok üzgünüm ama bu gerçeği kabullenmek lazım. Yeşilsu haklı. Deger vereceksin ama çok belli etmeyeceksin. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 gerek kalmadı arkadaşlar şu dakika itibariyle kendisini şutlamış bulunuyorum... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Yapıyordur tatlım yapmaz olurmu. Erkek bu. Ama hissetmediysen hiç şanslısın en azından farkettirmiyor. Tek bir kadınla olmaz erkekler yetinemez. Çok üzgünüm ama bu gerçeği kabullenmek lazım. Yeşilsu haklı. Deger vereceksin ama çok belli etmeyeceksin. ya arkadaş sende yangına körükle gittin he bak kıs senin yüzünden şutlamış gerek kalmadı arkadaşlar şu dakika itibariyle kendisini şutlamış bulunuyorum... sende herkesin gazınamı geldin.. ya çocuk seni gerçekten seviyorduysa? bence sen barışırsın ama üzüldüm ben hiç bir birlikteliğin bitmesi taraftarı değilim çünkü neyse giden gider kalan sağlar bizimdir Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 ayy bu başıma gelenler deli sanıyor beni görenlerrrr Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 adam eski kız arkadaşıylan geziomuş....boşuna kıskançlık krizine girmiomuş meğer...eee kişi kendinden bilirmiş...bundan sonra kimseye güvenmem... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 heh heeee...aşk iştee..lunapark trenleri gibi...önce hızla yükselir..sonra düşer ..yeniden yükselir..düşer..ve sonrasında içine kusarsınız.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 haklısın galiba ama ********* bi örnek olmuşş iyy Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 yha sormayın bende duyunca aynı öle tepeden aşağı düşmüş gibi oldum...ama pek eğlenceli deildi... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 ya nedir bu erkeklerin eski sevgili merakı?? ay vallahi elfrencim senin iyi bi sopa haketmiş bence.. adam tut bi guzel dövdür onu:D Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 valla daha o kadar hırslanmadım...bi dinliyim önce dedim...bi iki bahanesi var ama anlicaz bakalım...aslında hiç dinlemesemmi bilemiom...kararsızım yani... Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 adam eski kız arkadaşıylan geziomuş....boşuna kıskançlık krizine girmiomuş meğer...eee kişi kendinden bilirmiş...bundan sonra kimseye güvenmem... Bana hak verdinizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz onu söyleyin bakem..Erkek bunlar erkekkkkkkk....Herşey beklenir.Çok iyi yapmıssın sutlamakla bence..Valla hiç dinleme ben yıllarca dinledim. Kesinlikle inkar edip palavra atacak şekerim... Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Bana hak verdinizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz onu söyleyin bakem..Erkek bunlar erkekkkkkkk....Herşey beklenir.Çok iyi yapmıssın sutlamakla bence..Valla hiç dinleme ben yıllarca dinledim. Kesinlikle inkar edip palavra atacak şekerim... öyle ama ne bilim daha öyle kestirip atacak kadar hazır hissetmiyorum kendimi.sonuçta 4.5 yıldır birlikteydik yani...ne bilim kendimi kandırıom sanırım... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 şutlamadan önce süründürme politikası iyidir. yok artık hanımefendilik devri bittiiiii Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 şutlamadan önce süründürme politikası iyidir. yok artık hanımefendilik devri bittiiiii Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 süründürmek lazım da sonunda dinlesemmi ona ne dersin molinacım? Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 bence kesinlikle dinle en azından sonradan ne dicekti diye aklın kalmasın.. hem dinle ki konusma tarzı nasıl? gözlerinin içine bakarak dinle bence cnm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.