Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

asıl ben ne yapsam

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
:unsure:bu erkeklerin ne istediğini ne zaman tam anlicam bilmiom.her istediğini yaparsın.sevdiğini sölersin.huyuna gidersin anlayışlı davranırsın.ama o bunlarla ilgilenmez.kim sana bakmış.kim ne demiş.erkekler hem güzel sevgilisi olsun istio,hemde güzel sevgiliyi kıskanıo.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.anlamadım gitti bu işlleri....bir bilen varsa bana da annatsın...
  • Cevaplar 59
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bilmiyorum yha insan degerimi anlasın diye karakterini deişemezki...en azından ben yapamıom.

Gönderi tarihi:
bilmiyorum yha insan degerimi anlasın diye karakterini deişemezki...en azından ben yapamıom.

bendce değişmelisin bu şekilde kendine zarar verirsin.bak bende senin gibiydim ama şimdi benim ona gösterdiğğim ilginin yüzde 5 ini bulamıyor haa tabi çok ilgisizlikte aldatmaya gider ama ilgisizliklermizi ilgi göstermelerine neden olur.

oyüzden takama kafan ve birz relax ol..boşver ilgiyi sana o göstersin biraz bırakta ;)

Gönderi tarihi:
bu yaptıklarının tam tersini yapmalısın bence.ozaman anlar senin değerini

+1

Hıslı davranmışsın.. :D

Karakterini deiştir dien yok ki zaten.. Sadece küçük bi oyun gibi farzet.. Dediklerinin tersini yap o seni anlamaya çalışsın..

Gönderi tarihi:

asıl türkçe yazabilmeyi öğren bence sen..

eğer yazdığın gibide konuşuyorsan,gerçekten değerini anlamıyorlar senin.. :D

Gönderi tarihi:

Karakterini deiştir dien yok ki zaten.. Sadece küçük bi oyun gibi farzet.. Dediklerinin tersini yap o seni anlamaya çalışsın..

iyi ama ya oyunum ters teperse...ya tamamen kaybedersem.zaten onu kaybetmekten bu kadar korktuğumu bildiği için yapıo sanırım.o yüzden kendine bu kadar güvenio...kıskançlığına bi çözüm öneren var mı?zira bence kızları en çok bayanda bu...şahsen ben katlanamıom...

Gönderi tarihi:
kıskanmakla kalsa iyi. birde seni elalemden kıskanirken, kendileri başkalarına bakmayı ihmal etmez...

yok yha benimkini öle bişe yaparken görmedim yada duymadım aslında.benim olmadığım yerde ne yaptını bilmiom tabi.umarım yapmıodur...yoksa yapıomudur? :sweatingbullets::blushing:

Gönderi tarihi:

Yapıyordur tatlım yapmaz olurmu. Erkek bu. Ama hissetmediysen hiç şanslısın en azından farkettirmiyor. Tek bir kadınla olmaz erkekler yetinemez. Çok üzgünüm ama bu gerçeği kabullenmek lazım. Yeşilsu haklı. Deger vereceksin ama çok belli etmeyeceksin.

Gönderi tarihi:
Yapıyordur tatlım yapmaz olurmu. Erkek bu. Ama hissetmediysen hiç şanslısın en azından farkettirmiyor. Tek bir kadınla olmaz erkekler yetinemez. Çok üzgünüm ama bu gerçeği kabullenmek lazım. Yeşilsu haklı. Deger vereceksin ama çok belli etmeyeceksin.

ya arkadaş sende yangına körükle gittin he bak kıs senin yüzünden şutlamış :stuart::P

gerek kalmadı arkadaşlar şu dakika itibariyle kendisini şutlamış bulunuyorum...

sende herkesin gazınamı geldin.. ya çocuk seni gerçekten seviyorduysa? bence sen barışırsın :lol:

ama üzüldüm ben hiç bir birlikteliğin bitmesi taraftarı değilim çünkü

neyse giden gider kalan sağlar bizimdir :stuart:

Gönderi tarihi:

adam eski kız arkadaşıylan geziomuş....boşuna kıskançlık krizine girmiomuş meğer...eee kişi kendinden bilirmiş...bundan sonra kimseye güvenmem...

Gönderi tarihi:

yha sormayın bende duyunca aynı öle tepeden aşağı düşmüş gibi oldum...ama pek eğlenceli deildi...

Gönderi tarihi:

valla daha o kadar hırslanmadım...bi dinliyim önce dedim...bi iki bahanesi var ama anlicaz bakalım...aslında hiç dinlemesemmi bilemiom...kararsızım yani...

Gönderi tarihi:
adam eski kız arkadaşıylan geziomuş....boşuna kıskançlık krizine girmiomuş meğer...eee kişi kendinden bilirmiş...bundan sonra kimseye güvenmem...

Bana hak verdinizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz onu söyleyin bakem..Erkek bunlar erkekkkkkkk....Herşey beklenir.Çok iyi yapmıssın sutlamakla bence..Valla hiç dinleme ben yıllarca dinledim. Kesinlikle inkar edip palavra atacak şekerim...

Gönderi tarihi:
Bana hak verdinizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz onu söyleyin bakem..Erkek bunlar erkekkkkkkk....Herşey beklenir.Çok iyi yapmıssın sutlamakla bence..Valla hiç dinleme ben yıllarca dinledim. Kesinlikle inkar edip palavra atacak şekerim...

öyle ama ne bilim daha öyle kestirip atacak kadar hazır hissetmiyorum kendimi.sonuçta 4.5 yıldır birlikteydik yani...ne bilim kendimi kandırıom sanırım...

Gönderi tarihi:
şutlamadan önce süründürme politikası iyidir. yok artık hanımefendilik devri bittiiiii

:huh::o:wacko:-_-:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.