Φ suheda_ Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 mini işte mini anna..geceleri traves takılıyorum..bi ara sana sarı peruğumdanda bahsedem ykm den almıştım..ay allam öje serilerim ve takılarımı bi görsen şuhedaaa bayılırsın..geçenlerdeyse boynerden yüksek topuk bi çizme almıştım leopar desenli..ay allam şimdilerde bizimkide leopar gibi.. işte öle şuhedacım mini etek konusuysa iki hafta önce cereyan etmişti, yine gece ve ben en alımlısından bir traves yemeğe davet edilmiştim..üğzerine afiyet ıstakoz ve kalamar salata falan vardı..fazla kaçırmışım..ölee kurktum ölee kurktum ki kopmasından kopçanın.. ....ölee iştee bi arada sana prag tan aldığım iç çamaşırlarımdan da bahsederim..ayy şuheda nasıll heyecanlıyım bi bilsen.. bi sırdaşım oldu..sen... her şakanın altında bir gerçek vardır sözü umarım bu iletinle beraber tarih olmuştur... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 mini işte mini anna..geceleri traves takılıyorum..bi ara sana sarı peruğumdanda bahsedem ykm den almıştım..ay allam öje serilerim ve takılarımı bi görsen şuhedaaa bayılırsın..geçenlerdeyse boynerden yüksek topuk bi çizme almıştım leopar desenli..ay allam şimdilerde bizimkide leopar gibi.. işte öle şuhedacım mini etek konusuysa iki hafta önce cereyan etmişti, yine gece ve ben en alımlısından bir traves yemeğe davet edilmiştim..üğzerine afiyet ıstakoz ve kalamar salata falan vardı..fazla kaçırmışım..ölee kurktum ölee kurktum ki kopmasından kopçanın.. ....ölee iştee bi arada sana prag tan aldığım iç çamaşırlarımdan da bahsederim..ayy şuheda nasıll heyecanlıyım bi bilsen.. bi sırdaşım oldu..sen... söylemeden geçemiyceğim hayatta en çok bundan korkuyordum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 kork süheyla korkk.. bir üst metindeki hadise tabiki sahte suheda..soğanları kıskandıracak kadar erkekim hanii..alla allaa yoksa sarı peruklu olmamı mı isterdin Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 kork süheyla korkk.. bir üst metindeki hadise tabiki sahte suheda..soğanları kıskandıracak kadar erkekim hanii.. Süheyla kim be? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 bencede süheyla kim..yanlışlıkla sölemişim..suheda demek gerekiyordu.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 En çok sevdiklerimi kaybetmekten korkarım. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Bu akşam ekmekle birlikte parmağımı kestim,feci canım yandı ve hala zonkluyor.Şu anda bıçaklanan ya da kaza ile uzuvlarını kaybeden insanlarin duyduğu acıyı hayal edebiliyorum ve bunu çok korkutucu buluyorum Alıntı
Φ Bahtsız Bedevi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 yanlış anlaşılmak, yanlış tanınmak, kaybetmek, çaresizlik Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.