Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 doğru aysumcum, biz insanlar genellikle bir şeyi kaybettikten sonra değerini anlarız ne diyelim inşallah kaybetmeden anlamak dileğiyle Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 doğru aysumcum, biz insanlar genellikle bir şeyi kaybettikten sonra değerini anlarız ne diyelim inşallah kaybetmeden anlamak dileğiyle neyse anlayabilmekte bişey dimi ama Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 neyse anlayabilmekte bişey dimi ama eee tabi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Minnoş ve Lolita ablamdan Aplacım hoşgeldin Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Minik cadım hoşbuldum Alıntı
Φ wxsell Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 tatıle gıdınce aılecek otelde tıkıs tıkıs yatarız beraber yatıgım aıle uyesının gece kucuk bı kaza yapmasından korkarım veya bebeklerın altına yapıp yapmadıgını kontrol etmek zorunda kalmaktan hep pıs ısler bana kalıo yahu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 Mutlaka korktum birsey var benimde ama bir turlu aklima gelmiyor neden gercekten korktum Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 ne korkucam anadın mı, herşey benden korksun. Alıntı
Φ babapaskal Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Hiç bişeyden KORKUMYOKKKKKKKKKKK SADECE ALAHDAN KORKARIMMMMMMM Alıntı
Φ babapaskal Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 turist ömer benn seni biiiiiiiiiiii korkutursammmmmmmmmmmmmmmmm ağlarsınnnnnnn canım bennimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hatta korkudan böyle olursun .... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 askerligimi uzatmaktan korkuyorum rahat dursam korkmiyacamda rahat duramiyom Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 askerligimi uzatmaktan korkuyorum rahat dursam korkmiyacamda rahat duramiyom ogren rahat durmayi benim tek korkum posta ile yollanan eriklerim gelcek mi. Ya curur de gelir yada Amerikada aramalardan iseri gecmez Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 safak azaldikca rahat duramiyorum desen ben sana yollardim erik bizim askeriyenin her tarafi erik agaciyla dolu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2008 yollamak istedeyen cok kisi vardi da ama en iyi arkadasim yolladi 2 gun once ama gelir mi bilmem galba yasak meyva yollamak Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Disneylandaki o ters donen ucu bucu belli olmayan trenlerden Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 ben ölmekten korkuyorum hayatta hepimizin korkuları vardır SİZİN KORKULARINIZ VEYA KORKUNUZ NEDİR???? Allah tarafindan sevilmemekten korkuyorum. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 ölümcül hastalıklardan temiz olmalı insanın ölümü bir anda Alıntı
Φ mimoza Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Yüksekten ve karanlıktan.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 bugun en cok korktum sey arkadasin eve yollanilmasi dun karar verilcek ti noldu bilmiyorum ya gitti tatil yine Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 yürür iken yolda tini mini kot pantolonumun kopçasının kopmasından.. Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 En çok kendi hödümden korkuyorum. Midemi bozunca mümkün olduğunca aynı ortamda kalmamaya çalışıyorum kendisiynen. Mümkünse uzakta yaşasın. Bununla ilgili bişey anlatcaktım ama kötü olur, kaldıramazsınız. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 korku..acayip korkularım var ..duyamamak görememek gibi.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2008 yürür iken yolda tini mini kot pantolonumun kopçasının kopmasından.. sen ve tini mini,nasıl bir yürüyüştür bu böyle Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 sen ve tini mini,nasıl bir yürüyüştür bu böyle mini işte mini anna..geceleri traves takılıyorum..bi ara sana sarı peruğumdanda bahsedem ykm den almıştım..ay allam öje serilerim ve takılarımı bi görsen şuhedaaa bayılırsın..geçenlerdeyse boynerden yüksek topuk bi çizme almıştım leopar desenli..ay allam şimdilerde bizimkide leopar gibi.. işte öle şuhedacım mini etek konusuysa iki hafta önce cereyan etmişti, yine gece ve ben en alımlısından bir traves yemeğe davet edilmiştim..üğzerine afiyet ıstakoz ve kalamar salata falan vardı..fazla kaçırmışım..ölee kurktum ölee kurktum ki kopmasından kopçanın.. ....ölee iştee bi arada sana prag tan aldığım iç çamaşırlarımdan da bahsederim..ayy şuheda nasıll heyecanlıyım bi bilsen.. bi sırdaşım oldu..sen... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.