Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

doğru aysumcum, biz insanlar genellikle bir şeyi kaybettikten sonra değerini anlarız -_- ne diyelim inşallah kaybetmeden anlamak dileğiyle ;)

• Cevaplar 82
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:

tatıle gıdınce aılecek otelde tıkıs tıkıs yatarız beraber yatıgım aıle uyesının gece kucuk bı kaza yapmasından korkarım

:P

veya bebeklerın altına yapıp yapmadıgını kontrol etmek zorunda kalmaktan hep pıs ısler bana kalıo yahu :w00t:

Gönderi tarihi:
askerligimi uzatmaktan korkuyorum -_-

rahat dursam korkmiyacamda rahat duramiyom :blushing:

:lol: ogren rahat durmayi

benim tek korkum posta ile yollanan eriklerim gelcek mi. Ya curur de gelir yada Amerikada aramalardan iseri gecmez -_-

Gönderi tarihi:

Disneylandaki o ters donen ucu bucu belli olmayan trenlerden :(

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
ben ölmekten korkuyorum hayatta hepimizin korkuları vardır SİZİN KORKULARINIZ VEYA KORKUNUZ NEDİR????

Allah tarafindan sevilmemekten korkuyorum.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
:unsure: sen ve tini mini,nasıl bir yürüyüştür bu böyle :w00t:

mini işte mini anna..geceleri traves takılıyorum..bi ara sana sarı peruğumdanda bahsedem ykm den almıştım..ay allam öje serilerim ve takılarımı bi görsen şuhedaaa bayılırsın..geçenlerdeyse boynerden yüksek topuk bi çizme almıştım leopar desenli..ay allam şimdilerde bizimkide leopar gibi.. :D işte öle şuhedacım mini etek konusuysa iki hafta önce cereyan etmişti, yine gece ve ben en alımlısından bir traves yemeğe davet edilmiştim..üğzerine afiyet ıstakoz ve kalamar salata falan vardı..fazla kaçırmışım..ölee kurktum ölee kurktum ki kopmasından kopçanın.. :( ....ölee iştee bi arada sana prag tan aldığım iç çamaşırlarımdan da bahsederim..ayy şuheda nasıll heyecanlıyım bi bilsen.. :wub: bi sırdaşım oldu..sen... ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.