Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bayandan1

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Bayandan1 tarafından postalanan herşey

  1. Ben sucuktan yanayım. Beni çok mutlu ediyor Mangalda cızbız yapacaksın beşler beşler. çok güzel oluyor. Kokusu bile terapi gibi insanı rahatlatıyor. İnanmıyorsunuz deil mi. Yapında görün.
  2. Bizde bol bol bitki yersek, bizimde savunma sistemimiz güçlü olabilir
  3. O çıkar bahtına. Artık hiçbir şey için kendimi heder etmicem. Nasibinde varsa zaten olur. Yoksa nasibin dünyayı yıksan ne olur.
  4. Düzenli ve sağlıklı beslenmek önemli. Ne aç kalıcaz ne de çok yicez. İkisi de zarar.
  5. Saç dökülmesi günümüzde herkesin en büyük sorunu. Yaklaşık kadınların %40’ı erkeklerin de %50 si saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Saç telinin günde 100 taneden fazla dökülmesi saç dökülmesinin belirtisidir. Saç dökülmesinin çeşitli sebepleri vardır. Bunları genel olarak iki grupta toplayabiliriz. Birincisi dış çevre, ikincisi insani yapı yani iç çevredir. Hava kirliliği, dengesiz beslenme, uygunsuz saç bakımı, stres, genetik, bazı kanser tedavileri, saç yolma hastalığı Alopesi areata, yaş, yanlış boya uygulaması, yanlış şampuan kullanımı dış faktörleri oluştururken; hormonal bozukluklar, tiroid hastalıkları, demir eksikliği, mantar hastalıkları da iç faktörleri oluşturur. İç faktörler ortadan kaldırılmadan bu hastalığa hiçbir tedavi mümkün olmaz. Beslenme ve stres çok önemlidir. Soya fasülyesi, ıspanak, pazı gibi gıdalar vitamin açısından çok zengindir. Dengeli beslenmeye önem vermek gerekir. Ayrıca gergin ortamlarda bulunmaktan sakınılmalı ve kendimizi stres altına sokmamalıyız. Saç dökülmesinin önlemek için ilk önce bir uzmana başvurup dökülmenin ana nedenini öğrenmeliyiz. Son yıllarda ülkemizde saç ekim operasyonları yapılıyor.Eğer uygun fiyatlı olsun diyorsanız doğal yöntemlerle aktarlarda satılan bitkilerden faydalanabilirsiniz. Mesela adaçayı, biberiye, meyan kökü, susam, rezene, kekik, zerdeçal, ısırgan otu, zeytinyağı, mersin yaprağı gibi bitkiler saç sorunlarına iyi gelir ve dökülmeyi önler. Ama eğer bir hastalık saç dökülmesine yol açıyorsa bu hastalık tedavi edilmeden saç dökülmesi önlenemez. Genetik faktörlerden oluşan kellik için ise kesin çözüm saç ekimi. Bunun için hastane ortamında işlem yapan bir yer olması önemli. Ve önemlisi estetik cerrah olması. Size Acıbadem Ataşehirden hizmet alan EMPHAİRE Saç Ekim merkezini önerebilirim. Seçenek çok ve kafa karıştırıcı. Doğru araştırma sonucu kendiniz için en iyi yeri bulabilirseniz.
  6. Bayandan1

    Yeni Yıl Hediyeleri

    Benimde farklı bir fikrim var. Bir spa paketi hediye etsek. Uzak doğu masajı felan. Nasıl olur.
  7. Birçok yer var . Birde Seran Göçer'e bakabilirsin
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.