Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

elma_

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

elma_ - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Yalnız değilsin eskici Bir sabah güneş doğar Sevgiden tuğlalarla Yeniden kurarız bu kenti...
  2. Bence feminizm şuan kapitalist güçlerin elinde kullanılan bişr araç haline geldi,çok yazık!!!..
  3. Bu ülkeyi kim yönetiyor?... Görünüşte Türk OLMAYAN biri var başımızda,daha sonra parası olan bir ülke,sonra ülkemizi parça parça satan bir yönetim,sonra oy verdiği için hala mutlu olan iyi ki oyumu vermişim bunlara diyen cahil topluluk!
  4. Atatürk hakkında bir sürü şey yazılıyor! İyi şeylerin yanında kötü şeylerde yazılıyor! Peki kötü şey yazanlara soruyorum Atatürk olmasaydı bu kadar rahat tavırlar gösterebilir miydiniz?! Atatürk olmasaydı şeriatçılıktan kurtulabilir miydiniz?! Nankörlük teorisinin varolmasını isterdim Atatürk'e laf sokmaya çalışan bütün insanların da orda varolmasını isterdim! Yazık çok yazık!.. Şu anda burda rahatça konuşabiliyorsanız,istediğiniz kıyafeti giyebiliyorsanız,makyaj yapıp-küpe takabiliyorsanız, okuyabiliyorsanız,sevdiğinizi açıkça söyleyebiliyorsanız ve en güzeli sorunlarınızı rahatça anlatabileceğiniz bir diliniz var ki bunları gerçekleştirebiliyorsanız bunlar Atatürk'ün sayesinde... Ayrıca O'nun dinsiz olduğunu kim söylüyor yahu bu saçmalığı kim uyduruyor!
  5. Anarşijim ütopik midir??? Bu kadar komik bir cümle görmedim! Benim anarşist arkadaşlarım ve bana kısaca anlatılan tanımını paylaşayım sizlerle! Anarşist insanlar günlük yaşarlar,hayattan beklentileri yoktur,istedikleri şeyleri yaparlar,savaşırlar,yerler,içerler,çalışırlar eğer ulaşmak istedikleri birşeyler varsa bunları yaparlar daha sonra hayatta başka yapacak birşey kalmadığını görünce(kendi yaşamlarına göre),dünya da hiçbir işleri kalmadığına inandıklarında ise hayatlarına son verirler... Benim gördüğüm tanım bu ister katılın,ister katılmayın!.. Ama birşeyi görmeden,duymadan,okumadan da konu hakkında yorum yapmayın!.. Hiçbirşey bilmiyorsanız da sorular sorarak öğrenmeye çalışın!..
  6. Yaşam benim ellerim de peki ya ben neyim??? Dünyanın en değerli varlığıyım ben,insanım ben! Peki bundan memnun muyum? Hayır ben herşeyden şikayet ederim! Hiçbirşeyi beğenmem! Herzaman daha fazlasını isterim! Değerliyim ama değerimi yitirmek için herşeyi yaparım!
  7. Küba'ya gitmezsem,Zülfü Livaneli'yle oturup muhabbet etmezsem,motorbisiklete binmezsem,Bolu'da kalmazsam,3000i aşkın kitap okumazsam gözlerim açık gidicem...
  8. 3Senedir yabancı sermayeli yerlere gitmiyorum. Bu markalar da olan şeyleri almıyorum. Belki geç oldu ama bu kadar olması bile benim için güzel!
  9. Kadınların yaşamları gerçekten zor ve acımasız! Aslında hayat koşulları acımasız ve sadece kadınları etkiliyor değil ama ister şehir de,ister köyde olsun kadınların herzaman 2. ve 3.plana atılması bir gerçek! Eşitlik isteniyor ya sonra... Feminizm diye birşey var bu kadar saçma bir savunma politikası olamaz! Bir bayanım ama feminizmi savunmuyorum çünkü feminizmi savunan kadınlar da aslında bu görüşü saptıran insanlar. Hayat hepimiz için zor bunu kolaylaştırmak elimizden gelir mi bilmiyorum ama ben hayatımı zorlaştırmamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım hatta elimden gelmeyeni de başarmaya çalışacağım!..
  10. Hahahahaha çok iyi ya süper bir uygulama...
  11. Merhaba site dostları ben Evrim Trakya Üni. muhasebe bölümü mezunuyum. İstanbul'da oturuyorum aslen Kars'lıyım. Siteyi tesadüfen gördüm ve üye oldum. Birçok siteye üyeyim. Üye olmamın sebebine gelince sadece geyik değil farklı konularda,farklı fikirleri görmek ,başka şeyler öğrenmek daha doğrusu bilgi paylaşımı için geldim. Umarım bunu başarabilirim ve umarım burda paylaşmayı ve saldırmadan tartışmayı seven insanlar görebilirim...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.