Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

heath_fnd

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

heath_fnd tarafından postalanan herşey

  1. Bir gönülde iki kişi..Böyle bir olay düşünemiyorum..mantıksız bana göre.. Bence ikisinden de vazgeçmek gerek..sonradan pişman olmamak için..
  2. heath_fnd

    GÜNDEM

    sn lmonlyben...Bu ülke hepimizin demişsiniz..Madem öyle dağdakiler neyin çabası içerisinde? Yıllardır bitmek bilmeyen kavga ve öldürülen binlerce insan..neyin bedeli bu? Kendiniz ayrımcılık yapıyorsunuz herşeyden önce, ayrı bir devlet kurmak hayalinin başka bir açıklaması var mı? Neden alınıyorsunuz ayrıca "dış mihrakların maşası pkk" cümlesine? Ellerindeki silah ve mühimmatların kaynağı kendiliğinden mi ortaya çıkıyor..Aklını başına alması gerekenler belli. Hakaretlerinize gelince..cevap bile vermeye değmez!!
  3. Valla ne desem şimdi..Daha ilk maddeden çuvalladın..O sözü her önüne gelene, her daim kullanmayan mı kaldı bu devirde?? Ehh benim yaştan galiba hiiiççç inanamam saydıklarına Bu kadar madde saymana gerek bile yoktu.. Tek bir cümle yeterli; KARŞINDAKİNİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIĞINDA YÜREĞİNE DOKUNDUĞUNU HİSSETMEK..aşk işte..
  4. Merhabalar... O kadar çok kendilerine güveniiyorlar ki, hiç bir bayan bana hayır diyemez gibilerinden yani.. Hep güzellik için harcanan zaman ve paranın israfından söz ederler..ama nerede böyle kız görseler düşerler peşine..Şöyle alımlı olsun ki çevresine hava atsın..sonrada ruh güzelliğinden bahsederler. Birde önüne gelene aynı sözleri sarfederler..
  5. İnsanoğlunun kendi menfaatleri için özünden uzaklaşması...Sonuçları ise gerçekten çok vahim malesef.. Fakat hesap etmediği nokta da burada yatıyor; KENDİ SONUNU KENDİ ELLERİYLE HAZIRLAMAK !!
  6. BENİ KÖR KUYULARDA Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın.. Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın.. Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın.. Beni sensiz bıraktın. ü.Yaşar Oğuzcan
  7. Anladım geniş kapsamlı düşünemiyorsunuz.. Ayrıca bunun evcilik oyunu olmadığının farkında olarak yazdım bunları..Aslında sizin gibi düşünenler oldukça söyledikleriniz kaçınılmaz olacaktır. Karşınızdakine önce insan olarak bakın bakalım kadın erkek diye ayırmadan.. ha unutmadan subay olmaya ramak kala direkten döndüm ben..askeriye hakkında bilgisiz değilim yani..
  8. "İŞÇİ VE EMEKÇİLER, SAĞCI - SOLCU, DOĞULU - BATILI, ALEVİ - SÜNNİ, TÜRK - KÜRT, LAİK - ANTİ-LAİK ŞEKLİNDE, SAÇMA VE SUNİ BÖLÜNMELER İLE BİRBİRİNDEN YALITILMIŞ, BİRBİRLERİNE KARŞITLAŞTIRILMIŞ VE ÇATIŞTIRILMIŞLARDIR.." Eline sağlık SeDatsan..Ülkemizin bugünkü duruma gelmesine ortam sağlayan bunlar sebep değil mi zaten..
  9. Ahh be arkadaşım takma bu kadar desem aldırmazsın...ee aşk.. Ama şu kadarını söyleyebilirim..Etkilemek için özel çaba sarfetme bence. Umutlanıp üzülen sen olursun.Hem hayatımın erkeği olabilir demişsin..anladığım kadarıyla çok tanımıyorsun sen karşındakini. Madem güzel sohbet ortamınız varmış bunu devam ettir. Tabi kendin olarak, yani etkilemek için farklı karaktere bürünmem çok manasız kalır. İyi bir dost olmaya bak herşeyden önce.Belkide hayatının erkeği olup olmadığını öğrenirsin zamanla. Güzelliğe gelince..elbette dış görünüşün karşındakine göre önemlidir ilk aşamada. Ama sadece dış görünüşünle ilgilenen birine ne kadar güvenebilirsin ki?? Yarın bir bakmışsın başka birine gönül vermiş!! Senin kişiliğin karakterin ona hitap etmiyorsa zaten seninle ilgilenmez. Sana tavsiyem herzaman nasılsan öyle davran..sohbet ortamını kesme ve ilerde de görüşebilmeyi sağlamak için.Doğal ol, sorunu olduğu zaman ilgilendiğini göster, dinle.. eee daha ne diyiimm!! Sonradan üzülmektense şimdi hazırlıklı ol herşeye..yani olumsuzluğu da göze al..
  10. Güzel şeyler yazılmış..bu 5 düşmandan uzak kaldıkça ve aşkı, kalıcı sevgiye dönüştürebildikçe sonsuza kadar devam eder..
  11. Neden geniş kapsamlı düşünmüyorsunuz arkadaşlar?? Evet.. bayanların anatomisi erkekler kadar iyi savaşmalarına engel olabilir... Bence alınmalı..hatta geç bile kalındı. Geri hizmetlerde mükemmel olur böyle bir fikir. Zaten görev yapanlar daha çok bu alanda konuşlandırılmış. Bir düşünün bakalım..bir ülkenin savunma alanında ne kadar hazırlıklı olduğu hiç önemli değil mi? Erkeklerin yanısıra bayanların da buna dahil edilmesi hepimizin yararına olmaz mı? Yada bırakın savunmayı..deprem ülkesinde yaşıyoruz..heryerde tecrübeli ilk yardımdan anlayan bayanlar olması iyi olmaz mı? ÖNEMLİ OLAN; zor günlerimizde de başkalarına yararımızın dokunacağını bilmektir. Bunun için gerekli eğitimi kaç kişi alıyor? En azından altı aylık bir sürede bayanlara da bu tür eğitimler verilebilir..HERŞEY SAVAŞMAYI İYİ BİLMEK DEĞİLDİR..
  12. heath_fnd

    GÜNDEM

    "Dış mihrakların maşası gibi kullanılan Pkk.." arman ın sözlerine katılıyorum..bütün sorunların özü bu değil mi zaten?? Başkalarının çıkarları için buna alet olmak ve bundan bihaber kullanılmaya devam etmek..Dış devletler (sözde) İNSAN HAKLARINI bahane edip o kadar içimizdeler ki, dört koldan ülkemiz üzerindeki oyunlarını oynamaya devam ediyorlar..
  13. Diğer üyeler gibi ben de ilk adım olarak buradan başlamak istedim.. Seviyeli ve güzel yazılarda buluşmak üzere...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.