Zıplanacak içerik

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 01-04-2020 in İletiler

1. Benim babam 81 yaşında her akşam haberleri dinledikten sonra endişelendiğini hissediyorum fakat ertesi sabah endişelerini unutmuş olarak uyanıyor.. Çünkü kahvaltı da diyor ki; Bitti mi corona? Bugün çıkabilir miyim dışarı? "Hayır baba" diyorum. Bu sefer ne kadar daha çıkmayacağını soruyor. Belki bir ay belki bir aydan da fazla dediğimde yüzündeki memnuniyetsizliği tarif edemem. Salgın başladığından beri her sabah böyleyiz. Gazete okumayı çok sever, bir kaç yıl önce demiştim ki;" sana tablette gazeteleri açayım bütün sevdiğin köşe yazarlarını oradan oku, daha çok gazete oku.." "yokkk dedi bana gazetem yeter ben tablet mablet istemem. Salgın başladığından beri korkumdan gazete almıyorum. Dün bana dedi ki "senin şu zımpırtıyı aç bari" Babamın akılllı telefonu hiç olmadı eski tip tuşlu telefonları bile çok sevmiyor. Bir tek ben aradığımda açar telefonu..😃 ya da beni arar. Apartmanda iyi görüştüğüm bir komşum var. 57 yaşında. Emekli öğretmen. Her gün telefondan konuşuyoruz bu ara. “Süt lazım ama çıkıp alamam, akşam eşimi bekleyeceğim “ dedi. “Telefonuna uygulama indir eve kadar getiriyorlar, üstelik kredi kartınla ödediğin için kuryeyi görmüyorsun bile, kapıya bırakıp gidiyor.” dedim.“ Aaa iyimiş “dedi ama gönderdiğim linki açıp uygulamayı indiremedi. İnternetten alışverişe de karşıdır aslında. Hele de kredi kartını kaydedecek siteye mümkün değil. Peki komşumun oğlunun Amerikada yaşadığını üstelik apple da çalıştığını söylesem size..😄 Oğluma bakıyorum hiç halinden şikayetçi değil, en sevdiği şeye kavuştu. Bütün gün ya elinde gitar yada pc başında. Kızım desen evden çalışıyor o da bigisayar başında..Yani internet kullanıcılarını çok da etkilemedi evde olmak.. Kredi kartı kullanımı almış yürümüş, Alışveriş siteleri vızır vızır işliyor..kafamda deli sorular..🤔
  2. Sayin Radya,anlattiginiz olayi duydum ancak nasil oldugunu siz yazmissiniz.Evet insanlarimiz maalesef bazi takintilar ve kulaktan dolma bilgilerle ve hatta hurafe diyebilecegimiz söylentilere cok cabuk inandiklari icin böyle yanlis uygulamalari deniyorlar.Sumak faydali bir bitkidir burada bir itiraz yok.Ancak Sumak'in sunulma sekli yanlis.Ayni seyler diger faydali bildigimiz bitkiler icinde gecerlidir. Ister Papatya ister Nane ister Zencefil.Zerdecal vb bitkilerin kullanilmasinda faydalari oldugu kadar zararlarida vardir.Zararin olusmasinin birinci nedeni kullanilacak dozun bilinmemesi yani asiri kullanmak digeride bunlari kullananlarin saglik durumlaridir.Yani atiyorum;Hamilelik,Seker,Mide,Tansiyon vb rahatsizliklari olanlarin bu bitkileri cok kontrollü kullanmalari gerekiyor.Peki acaba kacimiz bunlari biliyoruz. Ben sizin yazdiklarinizi devamli takip ederim.Size saygim coktur.Aslinda bitkiler konusunda yazdiklarim sizi uyarmak amacli degildir.Sadece sizin ve diger yorumlarda yazilmis olanlara katkida bulunmak amaclidir. saygilarla

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.