Zıplanacak içerik

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 19-05-2012 bütün bölümler

1. sevgili "merhaba", bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim. sana tamamı ile katılıyorum, bu nedenle yorumunda zaten tartışabileceğimiz bir konu yok sadece ufak bir açıklama yapma gereği duyduğum için bir cevap yazayım dedim. prensipleri olan ve kendini bilen herkesin kendi doğruları vardır ve bu doğrular çerçevesinde yaşamaya çalışırlar. mesela, ben, hani son zamanlarda denir ya "dilenen, mendil satan çocuklara para vermeyin, bilmem ne olur...", bana elini açan hiçbir çocuğu sebebi ne olursa olsun geri çevirmem. bu benim doğrumdur, genel doğru ile örtüşmesine de gerek yoktur. Babam derdi ki, içmesini bilmiyorsun oğlum, illah dibini bulacaksın... Aslında bence çok iyi biliyorum.. 15 günde ya da ayda bir içerim, içince muhakkak dibine ulaşırım, dışardaysam kendimi bileceğim noktada keser, evde ve yalnızsam sürünerek yatağa giderim bu da babamın doğrusu ile çatışanı..yani demek istediğim, herzaman sarhoşken yazmıyorum. Hayatımda olmayan ama hayatımdan çıkartamadığım en anlamlı duyguya özlemimi seslendiriyorum. Sevgili "merhaba", seni çok iyi anlıyorum, toplumsal sorunlara karşı duyarsızlıktan serzeniş etmişsin. Ben biraz bencilim galiba, kendi sorunlarımı çözmeden, toplumsal sorunlarla ilgilenmek umurumda bile olmuyor. Halbuki sorunsuz olduğum dönemleri de hatırlıyorum.. Öğrencilik yılları.. O dönemde gayet duyarlıydım, hatırlıyorum.. gerçi 4 kere üniversiteden atıldım, 1 yıl okula sokmadı jandarma, okul 9,5 yılda bitti ama olsun, yine de pişman değilim.. Bu arada sana bu cevabı yazarken tek damla alkol almadım, çünkü 10 günden önce bulabileceğimi, bulsam da içeceğimi sanmıyorum. Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, sevgiyle kal..

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.