Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl Admin Bir Rüya İçin Ağıt (2000) Requiem for a Dream // Belki hızlı tekrarların kullanıldığı filmlerin başlangıcı bu filmle olmuş gibime geliyor. Film, insanı farklı bakış açılarının içine çeken ve bir labirent gibi konuların arasındaki ilişkileri size kurduran bir bulmacanın parçası olmanızı sağlıyor. Uyuşturucu kullanan bir evlat ve Televizyonda görünmek için can atan bir anne ve ikisinin çevresinde dönen gerçek dünya ve gerçekliğin daha gerçek olduğu ve bunu size hissettiren bir yönetmen... Sakın kaçırmayın bu filmi mutlaka seyretmeniz gerekiyor diyorum ve film müziği, ah diyorum... Özellikle Jared Leto ve Ellen Burstyn dikkat edin... Yönetmen: Darren Aronofsky Oyuncular: Ellen Burstyn, Jennifer Connelly, Marlon Wayans, Jared Leto, Louise Lasser, Christopher McDonald, Keith David, Sean Gullette No middle ground here; you'll either love or hate Requiem for a Dream. Jared Leto, Jennifer Connelly and Marlon Wayans are best friends and amateur drug dealers looking for a big score. Trouble is, they're their own best customers. As they descend into the nightmarish **** of addiction, Leto's mother (Oscar-nominee Ellen Burstyn) also finds herself hooked on barbiturates. Not for the squeamish. Director: Darren Aronofsky Cast: Ellen Burstyn, Jennifer Connelly, Marlon Wayans, Jared Leto, Louise Lasser, Christopher McDonald, Keith David, Sean Gullette
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl Benim ilk 10 umda yer alan filmlerden biridir Requiem for a Dream. Müzikleri harika. Ama bizim haber bültenlerimizde cinnet geçiren, kafa kol kesen birilerinin haberi yayınlanırken fonda bu müziklerin çalmasına nedense gıcık oluyorum.
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 16 yıl BU filmi çok merak ediyorum ama bir turlu bulamıyorum... Muziğine hayranımmmmm... Yine aklıma düştü, bugun bi bulmaya calışayım bu filmi...
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2009 16 yıl Konu tek kelimeyle bağımlılıklar diye ifade edilebilecek bir konuyken, konunun anlatımı tek kelimeyle ifade edilebilecek gibi değil... Umut yok, teselli yok, gerçekler insanların kafasına vura vura, ağzından burnundan getire getire anlatılmış... Bağımlılığın her türlüsü, en basiti olan televizyon bağımlılığı bile korkunç bir son hazırlamış kahramanına... Dramın bile dibine vurulmuş... Requiem for a Dream, ey insanoğlu, sarsıl ve kendine gel meselesi yani...Uyuşturucu kadar da etkili... Öyle ki Harry nin kolu çürürken sizin de içiniz çürümüzse ben de Gloria değilim... Daha ne diyeyim, zaten spoiler manyağına çevirdim yorumumu... Ne edeyim olmuyo başka türlü, izlemeyen okumasın benim benim yorumumu...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Bu arada buzdolabına oscar vermemişler çok bozuldum bence o yılın en iyi yardımcı oyuncu oscarını buzdolabı almalıydı..
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2010 15 yıl Benim ilk 10 umda yer alan filmlerden biridir Requiem for a Dream. Müzikleri harika. Ama bizim haber bültenlerimizde cinnet geçiren, kafa kol kesen birilerinin haberi yayınlanırken fonda bu müziklerin çalmasına nedense gıcık oluyorum. Kesinlikle katılıyorum, atv'nin ana haber bülteninde bu tür haberlerde devamlı çalıyorlardı. Filme gelince ağır darbeli... Bir anda yerlerde buluveriyorsunuz kendininizi. Uyuşturucunun tükettiği hayatları etkileyici bir şekilde anlatmış. İsmiyle film bire bir örtüşüyor gerçekten. Bir de annemi özlememe sebep oluyor. Genelde çok beğendiğim bir filmi birkaç kez izlerim ama bu filmi bir kere izledim, dövme etkisi yarattı. İkinciye gerek, zaten müzikleri bile alt üst ederken filmden sonra kendimi eğlendirebilmek için türlü organizasyonlara girmek beni kasıyor:) İzlediğim en iyi filmler arasında, izlemenizi öneririm.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.