Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

şeb-i yelda...

  • başlık
    51
  • yorum
    405
  • görüntü
    129.742

YAĞMURLAR DİNMEDEN GEL


gloria

1.553 görüntü

Akşam oluyor ve ben yalnız kalıyorum. Yalnız da kalamıyorum aslında.. Aklım sen, fikrim sen, ben sen, 1 kilometre ötem, 100 kilometre ötem sen… Kendimle bile yalnız kalamıyorum. Kafamın içi şehir trafiği gibi, kalabalık, gürültülü... Sessizliği özledim... Seni özledim...

 

Bütün şarkılar mı sen? Her yer mi sen oldun? Hepsini anladım da ben nasıl sen oldum?

 

Acıyor, dindiremiyorum bir türlü bu acıyı, sürekli dua ediyorum, zaman geçsin, en azından dinsin içimdeki fırtına... Süt liman denizlerimi özledim, denizler de durulmuyor sen olmadan…

 

Tanrım, Tanrımmmm dursun artık yağmurlar, dinsin artık bu delicesine fırtına, savrulup duruyorum. Tutuşuyorum ateşlerinde. Yoruldum, çok yoruldum, dindiremiyorum yağmurları gücüm yetmiyor, durduramıyorum fırtınaları, Tanrı mıyım ki ben, nasıl yapayım? Çok güçsüzüm, çok dermansızım, çok yorgunum, çok umutsuzum. Ondan yana değil, kendimden yana bu sefer umutsuzluğum. Ben artık kendimden umutsuzum!

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=BnkKoKCKnOo

  • Beğen 2

6 Yorum


Önerilen Yorumlar

 

'' ... Çok güçsüzüm, çok dermansızım, çok yorgunum, çok umutsuzum. Ondan yana değil, kendimden yana bu sefer umutsuzluğum. Ben artık kendimden umutsuzum! '' :hug::gul:

 

 

Sözcükler yorgun, yalnızlığım yorgun...  Ve ben susmaktan yorgunum, kalbim çarpmamaktan...   :getlost:

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoruma sekme

Ne kadar çok zaman geçmiş üzerinden bu yazı yazılalı... Neredeyse iki yıl olacak. Öyle canımın acıdığı, öyle mutsuz ve umutsuz günlerin olduğu zamanlardı. İnsanın gözündeki yaş hiç mi tükenmeden akarmış o zamandan biliyorum evet akarmış. Ama geçiyor herşey... İçinde geriye sadece bir küçük hüzün kalıyor.

Yoruma sekme

bu nasıl bir duygu seli !

sana bunları yazdıran ne yada KİM..

inanki bu gün tamamem kendimi senin yazılarına ayırdım yaklaşık 2 saat oldu seni okuyorum.

inan ki diğer senleri okumak için de sabırsızlanıyorum..

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.