Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sedatistan

  • başlık
    159
  • yorum
    107
  • görüntü
    207.318

ÇOK İLGİNÇ BİR DOĞUM..


kralx

567 görüntü

ÇOK İLGİNÇ BİR DOĞUM..

 

658533_2.gif

 

İnanılmaz olay Amerika'da meydana geldi, kanserli anne hamile olduğunu bilmiyordu,hastaneye yatınca öğrendi ama çok geçti öldükten 2 ay sonra doğum yaptı.

 

Kızı olacağını duyunca kürtajı reddeden kanserli anne doğumun gerçekleşmesi için 2 ay yaşatıldı. Beyin ölümü gerçekleşen Amerikalı Veronica Celis, bebeğin gelişmesine yeterince zaman tanıyabilmek için hastanede makinelere bağlı olarak iki ay boyunca canlı tutuldu.

 

Vücudunu aniden saran bir enfeksiyonun bebeğe zarar vermesinden endişe eden doktorlar pazartesi günü bebeği sezaryenle aldı. Ve 36 yaşındaki kadına bağlı olan yaşam destek ünitesi kapatıldı. 7 Ağustos'tan bu yana makinelere bağlı olan Veronica Celis'in acı hikayesi göğüs kanseri olduğunu öğrendiği an başladı.

 

Kemoterapi tedavisi gören, ameliyat olan Veronica'nın vücudu temizlendikten sonra doktorları kanserin yeniden ortaya çıkmasından evvel rahminin alınmasına karar verdiler. Üç erkek çocuk annesi Veronica tam bu ameliyata hazırlanırken 16 haftalık hamile olduğunu öğrendi.

 

Doktorları hemen kürtaj yapılması gerektiğini söyledi. Veronica Celis de önce buna onay verdi. Ancak bir kızı olacağını öğrenince her şey değişti.

Kızını doğurmaya karar veren Celis kısa süre sonra inanılmaz ağrılar çekmeye başladı ve 2 hafta sonra hastaneye kaldırıldı. Ağustosta ise beyin ölümü gerçekleşti. O günden beri doktorları Celis'i hayatta tutuyordu. Veronica'nın eşi Aaron ise "Benden son isteği kızımıza iyi bakmamdı" dedi.

 

Bannae Good Samaritan Tıp Merkezi doktorlarından Dr. Michael Foley, "Aslında ekimin ilk haftasına kadar bebeği anne karnında tutmayı planlıyorduk. Fakat vücuda yayılmaya başlayan enfeksiyon bizi engelledi. Bebek 2 ay daha yoğun bakım ünitesinde kalacak" diye konuştu..

3 Yorum


Önerilen Yorumlar

ben de yaa, ama baba için ikisini de kaybetmek daha kötü olurdu,bebeğin varlığı belki adamın hayata tutunmasına vesile olur

 

çok duygulandım :crying::crying:

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.