Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ibrahimevren

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ibrahimevren Hakkında

  • Doğum Günü 20-07-1986

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    adana

ibrahimevren - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. ibrahimevren doğum gününüz kutlu olsun!

  2. ibrahimevren doğum gününüz kutlu olsun!

  3. ibrahimevren doğum gününüz kutlu olsun!

  4. ibrahimevren doğum gününüz kutlu olsun!

  5. ibrahimevren doğum gününüz kutlu olsun!

  6. ibrahimevren doğum gününüz kutlu olsun!

  7. ibrahimevren doğum gününüz kutlu olsun!

  8. öncelikle şunu önemle belirtmeliyim ki eğer Türk milliyetçiliği tanımı yapacak ve Türk milliyetçiliği üzerinden gideceksek olaya en başından bakmalıyız.zira Atatürk'ün "benim soyum Metehan'dan başlar" sözünü unutmamak gerekir. konumuza dönecek olursak eğer ABD'den örnek verilmiş.ABD, Türkiye için yanlış bir örnektir.zira adından anlaşılacağı gibi birleşik devletlerdir.oranın sistemi bize göre tamamen farklıdır.yani onlar ulus-devlet değillerdir. illa bir örnek verilecekse eğer italyanlar ve ingilizler en doğru örneklerdir.siz italyan vatandaşına italyalı diyemezsiniz, italyan dersiniz.bir ingiltere vatandaşına ingiltereli diyemezsiniz, ingiliz dersiniz.burdan da anlaşılacağı gibi tek kimlik altında ingiliz kimliği altında toplanmış, gündelik sorunlarını minimize etmiş ingiltere'nin kişi başına düşen yıllık geliri 25000 dolar seviyelerindeyken, kimlik sorununu aşamamış, gündelik sorunu maksimum düzeyde olan Türkiye'nin kişi başına düşen yıllık geliri 10000 dolar bile değildir. Türkiye'de kimlik sorunu yoktur.hali hazırda olan kimlikçi sorunu vardır.kürt sorunu yoktur, kürtçü sorunu vardır.çok uluslu devletlerden, ulus devlete geçiş süreci sancılı olmuştur.bunun optimum seviyede gelişmesi zaten beklenemez.ancak bazı kürtçü aydınlar ve emperyalistlerce aldatılan ve hala aldatılmakta olan kürtler bu durumu bu noktaya getirmişlerdir. kendilerine her daim kucak açan Türkiye Cumhuriyeti'ni bir çırpıda yok saymış, kendilerini büyük güçlerin kucağına atmışlardır.unutmasınlar ki bu ülkeden başka gidecekleri yer yoktur.kabul etmeleri gereken Türk kimliği ve Türkçe dilidir. (bkn:iran-ırak savaşında Türkiye'ye sığınan kürtler) bide Türk ermenisi nasıl oluyomuş birisi açıklasın bana..üstlerde birisi öyle bi tabir kullanmışta..sanırım eli sürçmüş..zira böyle birşey imkansızdır.
  9. demek bu forumda da var soruya soruya karşılık verme!! ilginç gerçekten!!
  10. Atatürk'ün yanlış yaptığını mı söylemişim yada eleştirmişyim.hayır!! sadece Atatürk'ün uygulamasını söylemişim.bunu inkar etmek Atatürk milliyetçiliği değildir!!!
  11. hoşbuldum diyerek başlamalıyım sanırım:) ropörtaj konusunu gördüm de heveslendim.tabi işleyişi nedir, süreç nasıl işler bilmiyorum ama eğer bir sıra varsa sıramın çabuk gelmesini diliyorum:)
  12. bende küçük bir soru sormak istiyorum.Atatürk milliyetçiliği nedir?nasıl yapılır?
  13. hindistan'ın sosyalist bir ülke olmadığını bende biliyorum.sosyalist ülkelerden örnek versem konunun akış yönü değişecekti.zira sosyalist ülkelerde yapılan insanlık dışı uygulamaları da gördü bu dünya..
  14. bende hoşbuldum diyeyim o zaman.. bu arada en kısa zamanda ben ropörtaj istiyorum..eğer mümkünse tabi:)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.