Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

misafir1980

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    26
  • Katılım

  • Son Ziyaret

misafir1980 - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Cevabını vermişsin zaten,alamadım daha cevabımı ayrıca.
  2. Başlığa bir lafım yok,sadece Osmanlı Devleti hakkındaki düşünceleri anlamak istedim.Fedalite neden hala orada,bunu kendisine sordum.
  3. Evet Sn Mavi...gökyüzü,lütfen sorularıma cevap verin.
  4. Belliki bu konularda bilgi sahibisiniz,DTP neden son yıllarda bayrağında dine yer verdii?Ayrıca hangi din derken tabulaştırılan din diyorsunuz da din zaten tabu değil midir?
  5. Özellikle Osmanlı Devleti ile ilgili olan iddianızı neye dayanarak emperyalizmi açıklama yoluna gidiyorsunuz.Osmanlı Devleti ile ilgili olan iddianızın altını doldurun.Açıklama beklemeye hakkım var değil mi?
  6. Sn Mavi olmayan gökyüzü, başlığınız bana bir üçgenden çok tarafla anlatılmayak bir çözümsüzlüğü anımsatıyor.Resmi tarihi hangi hakla yok sayarsınız.Osmanlı Devletini nasıl böyle sorunsallığın başlangıçı olarak alırsınız,feodalizmi böyle sorun bağlamlı olarak görürsünüz?Bu kadar olmaz.
  7. Mavi... buaraya yazmayın dediniz ama yine yazdım.Sizi çok sinirlendirdim biliyorum.Size hedef olan düşünceler değil ama özellikle yazdığınız konularda sizinle ve düşüncelerinizle ilgiliydi. Bir bayan bu kadar cesur,mücadaleci olur mu?Siz olacağınızı gösterdiniz hemde yaşınıza rağmen.Burada artık yazmayacağım.Söz veriyorum.Konu ile ilgili yazdıklarınızı okumaya da devam edeceğim.Yalnız ben çok kırdığım bu mücadaleci ve anlayışlı arkadaşımın çok iyi olmadığını okuyunca,son defa yazayım dedim. İnanın ki sizin gibi bir insan can sıkıntısı yakışmaz.En kısa zamanda canınızı sıkan herşeyin gül bahçesine dönüşür.Mutluluğun en güzelini yaşayacağınıza inanıyorum.Sizi kırdığım için çok özür dilerim.Hoşçakalın.
  8. demek oluyor ki sorulan sorulara verilecek cevapları yok
  9. Yani siz sorunu yine kendiniz de mi buldunuz Sn Senyour.Yoksa başkalarını mı suçluyorsunuz?Anlamadım da.
  10. Eyvallah 1980...

    Sende öylesin sanırım...

    Az iletin var ama öz olmuş...

  11. Sn Mavi...neden sorularımdan rahatsız oluyorsunuz.Özür diledim.Başka ne yapabilirm.Ayrıca cevap vermemeniz bu konu hakkında sizin hakkınızda düşündüğüm tüm güzel şeyleri beynimde silmem demek olur.Saygılar!
  12. Dünyanın tüm açlarını doturacak kadar kapsamlı
  13. Çözümde neden amaç aradınız.Herhangi bir amacım yok.Kısa kesmemin nedeni şu anda işte olmam.Bunu da anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.