Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

külan

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    33
  • Katılım

  • Son Ziyaret

külan Hakkında

  • Doğum Günü 06-02-1986

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

külan - Başarıları

Araştırmacı

Araştırmacı (4/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. külan doğum gününüz kutlu olsun!

  2. külan doğum gününüz kutlu olsun!

  3. külan doğum gününüz kutlu olsun!

  4. külan doğum gününüz kutlu olsun!

  5. külan doğum gününüz kutlu olsun!

  6. külan doğum gününüz kutlu olsun!

  7. külan doğum gününüz kutlu olsun!

  8. Hepimiz soğuk havada,hani böle nemden yada ısıdan buhar yapan,camın önüne gittiğimizde o anki ruh halimize göre birşeyler yazar yada çizeriz,şimdi siz öle bi cam önünde oldğnuzu düşünün ne yazardnz çizerdiniz;)
  9. yunanlı bilim adamının ne buldğunu cümleler şekilde yazar mısınız.Ayetlerde yazılı ya, onun bu konu hakkında nasıl açıklama yaptğnı merak ettm de.
  10. Sana bitane hristiyan arkaadşın dua etmiş dimi hepsi deil.Belki de rastaladğn müslüman kız arkadaşın yapmadı da başka müslüman kız arkadaşın yapardı.Ya da sen başkabi hiristyan kız arkadaşn olsaydı belkide o da dua etmeyecekti yani bunu herkes böle diemessn müslümanında hristayınında yahudininde iyisi kötüsü wardr biz burda müslümanlar ii insanlardr die savunmuyoruz ztn.okursan yazılanları daha iii anlarsn. Nerde doğduma gelince ben isviçrede doğdum ve orda 13 yaşıma kadar orda yaşadım.Orda gözledim, ztn taktir edrsin ki müslüman sayısı yok denecek kadar az.Hristiyan çoğunlkta.Yani türkiyede doğdum bu yüzden müslümanlığı seçtim deil o kadar insan müslüman olyor onlarda mı türkiyede doğup ailesi yüzünden müslüman olmayı seçiolar.tabiki hayır. şu katliam vahşet olaylarına gelelm ozsky sen sadece görmek istediklerini görüyorsn o kadar insanı kim katletti daha yakın tarihte amerikalılar her yeri acımasızca yaktılar yıktılar günlerce fotolarını gördk gazetelerde çaresiz bebekleri anneleri babaları.kimi çocuğunun kimi ewinin derdine düştü kimileri esir alınıp acımasızca işkencelere maruz kaldı ksura bakma ama bunu yapanlar müslümanlar deildi olamaz da ztn.
  11. Ya tarafsız lütfen öle çarpıtık ayetler felan demene hakkın yk daha düzgün bi şekilde anlatabilirsn derdini neden hemen parlıyosn ki biraz daha saygılı olmaya dawet edyorm seni. sonuçta ayetlere inanyorz ve ayetlerden yola çıkarak öğreniyoruz,Siz ne kadarda inanmasnzda hem bilimsel hem mantıksal butun açıklamalar o ayetlerde
  12. TEŞKÜR ederiz yumote daha dewmını bekleriz ha ona göre alıştrdn bizi`
  13. işte bana hertürlü kanıt dediklerinizden örnekler istyorum.
  14. gerçek bana bintane gibi gözükmüyor işte.ben 1 tane gerçeği görüyorm,biliyorm ve inanyorum Bide mahsuru yoksa ne gibi kanıtlara baktğnı sorabilir miyim?
  15. yanlş anladn tabiki öle bşy demedm ben sana forumdan çı felan.Ama bence sen gerçekleri aramıyorsn kendince gerçekleri bulmuşsn onu savunuyosn.Gerçek 1 tanedr bi kaçtane deil.Arkadaşm inş gerçekten kafa yoryosnddr gerçeğe ulaşmak için bütün temenniğimde bu....
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.