Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Cumhurbaşkanı sizce kim olmalı?


parasetemol

Cumhurbaşkanını kim seçmeli, kim olmalı?  

35 üye oy verdi

  1. 1. cumhurbaşkanı seçiminde

    • AKP seçmeli, kendi parti içerisinden
      21
    • parlementodaki diğer partilerin adaylarıda düşünülmeli
      4
    • erken seçim olmalı, yeni hükümet cumhurbaşkanı seçmeli
      10
  2. 2. bu soruyu AKP seçmeli diyenler cevaplandırsın. "kim aday olmalı?"

    • Recep Tayyip Erdoğan
      6
    • Bülent Arınç
      13
    • Abdüllatif Şener
      1
    • Emine Erdoğan
      3
    • diğer
      12


Önerilen İletiler

Her ülkede rejimin dinamikleri vardir.Rejim ve ülke tahlikedeyse bu dinamikler harekete gecerler.Ülkenin tehlike icinde oldugu bir dönemde Kuva-i Milli-ye ortaya cikti.Ülkenin dört bir yaninda organize olarak milli gücler halinde düsmana karsi mücadele verildi.düzenli ordunun kurulmasi ile bu milli gücler ordu saflarina katildi.Türk Ulusu'nun Milli Mücadele'si böyle basladi ve zaferle sonuclandi.Türkiye üzerinde yani Anavatan üzerinde kurulan tuzaklar,ihanetler bu milli gücler sayesinde yok edildi ortadan kaldirildi ve TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETI kuruldu.

 

Bu genc devlet kendini her alanda kanitlayarak dünya devletleri arasina girdi.Türk Milleti alni acik basi dik onurlu savasini vererek Millet olma hakkini kazandi ve ümmet olmaktan kurtuldu.

 

1200 yil boyunca yasak olan yasaklanmis olan TÜRK kimligi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun kahraman silah arkadaslari sayesinde dünya milletleri arasinda yerini aldi.Yaklasik 10 bin yil öncesine dayanan TÜRK KIMLIGI son 12 yilda cok korkunc bir darbe alarak yok edilmeye calisilirken o kimligin sayesinde yasama hakki kazanmis olan ancak fitratlarinda TÜRK DÜSMANLIGI olan gücler ön plana cikmaya cikarilmaya baslandi.

 

38 isyani organize eden Kürt Irkcilari nihayet emellerine kavusmus,dün SEVR ile basaramadiklari hülyalarina ILERI DEMOKRASI! ile kavusmuslardir.Ileri Demokrasi mucidleri ise dünkü SEVR'cilerin bugünkü takipcileridir.Yani "DOST UYUR DÜSMAN UYUMAZ"atasözü son 12 yilda gerceklesmis ne yazik ki bu düsman bugün ülkenin can damarlarini ele gecirmis ülkeyi zaptetmistir.Dün KURTULUS SAVASI ile onurunu serefini bayragini kurtarip Millet olma sirasina gecenler bugünkü düsmanin pesinde kosan ona yaranmaya calisan ona tapinan bir sürü haline gelmistir.

 

Iftar Cadirini ülkenin milli cikarlarinin üstünde gören zihniyet bugün bu düsmani oylariyla besleyen gücler olmustur.

 

Cumhurbaskani kim olacak kim olmali tartismalarinin baslatildigi 2006 tarihinde yazilan yorumlari okudugumda Türkiyenin icinde bulundugu tehlikenin boyutlarini daha iyi anlamak mümkün oluyor.

 

Dün ülkeyi isgal eden gücleri;padisahin ordulari diye tanitan BABIALI Basini'nin yerini bugün hic degismeyen uslübuyla yandas denilen medya almistir.Anadoluda bir gelenek vardi.Belki hala var.Kurban kesilecek hayvani kurban bayramindan birkac gün önce süsleyip bezenir ve sokak sokak dolastirarak son demlerini yasatirdilar.Bugün ben Türk Milleti'ne yapilan ihaneti mansetlerinde süsleyerek saklayanlari kurbanini süsleyip bezendiren ve birkac gün sonrada 

girtlagina bicagi dayayip canini alan kan icicilere benzetiyorum.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.