Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

S.T.A.L.K.E.R. 2 İptal Edildi..


profit

Önerilen İletiler

Ukraynalı GSC Game World'ün çıkardığı S.T.A.L.K.E.R. serisinin devamı S.T.A.L.K.E.R. 2 ne yazık ki geçtiğimiz ay resmi olarak iptal edilmişti. Bu süre içinde bütün dünyadan milyonlarca S.T.A.L.K.E.R. oyuncusu bir umutla bekledi ve ne yazık ki sahip çıkan olmadı.

 

GSC Game World CEO'su Sergiy Grygorovchy tarfından 2010 yılında yapılan açıklamada S.T.A.L.K.E.R. 2 'yi 2012 yılında çıkaracaklarını açıklamıştı. Oysa ki 2011 yılında ''kişisel sebeplerden ötürü'' CEO Sergiy tarafından iptal edilmiş ve milyonlarca takipçi beyhude bekleyişe girmişti. En sonunda GSC tamamen kapandı ve haliyle S.T.A.L.K.E.R. 2 de iptal oldu. Bethesda firması bu oyunu kendi stüdyolarında devam ettirebilmek için isim haklarını almaya çalışsa da başarısız oldu. Bunun üstüne S.T.A.L.K.E.R. teknik ekibi S.T.A.L.K.E.R. 2'yi hayatta tutmaya çalışarak Vostok Games'i kurdu ve ancak online oynanabilecek ve S.T.A.L.K.E.R. kadar iyi olmasa da bir süre hayranları tatmin edebilecek ''Survarium'' üstünde çalıştıklarını açıkladılar.

 

S.T.A.L.K.E.R., Bir Efsanenin Öyküsü

"Scavenger, Trespasser, Adventurer, Loner, Killer, Explorer, Robber". (Türkçesiyle Çöpçü, İhlalci, Maceracı, Kendi Başında, Katil, Kaşif, Haydut)

 

Dünya çapında ben de dahil olmak üzere, resmi 4 milyon, korsan yollardan da tahmini 9 milyon kişi bu oyunu ve serilerini oynadı. Hayranların ciddi anlamda üzüldüğü ve morallerinin bozulduğu bu benzersiz ve muhteşem oyun 3 seriden oluşuyordu.

 

Serinin ilki S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl (Çernobil'in Gölgesi)

20 Mart 2007'de çıkarıldı. Seriyi bu kadar muhteşem kılan oyunun gerçek bir ortamda, gerçek bir öyküye bağlı olmasından kaynaklanıyordu. Elbette muhteşem yapay zeka, rüşvet, ticaret, silah tutukluğu, yaralanma, yorulma, acıkma, yük duyarlılığı, radyasyon, nefes tükenme vs. gibi inanılmaz gerçekçilik, atmosferdeki doğallık oyunun bağımlılık yaratan faktörlerinden.

Kurguya göre Çernobil felaketi sonrasında hükümet bölgeyi bilindiği gibi boşaltır ancak askeri ve bilimsel tesisler gizli gizli çalışırlar. Ortaya çıkan yeni bir felaket bölgenin (zone) değişmesine neden olur. Anomaliler, artifaktlar ve mutantlar görülmeye başlanır..

Oyunun Sloganı ''Geleceği Olmayan Dünya''..

Yerel bir kıyametten sonra bölge ordu tarafından kapatılır. Ancak bölgeye yüzlerce S.T.A.L.K.E.R. artifakt ve mutant parçaları arayıp zengin olmak için sızar. Bir de Freedom, Bandit (eşkiya), Monolith, Duty grupları vardır. Sovyetlerden günümüze kadar uzanan silahların geniş yelpazesi ve cephane çeşitliliği göz doldurmaktır. Oyunun gerçekçi olması için ekip Pripyat, Çernobil bölgesini binaları, parkları, durakları ve yollarıyla neredeyse bire bir oyuna aktararak gerçekçiliği bir kat daha arttırmıştır.

 

 

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpg

 

 

 

 

Serinin İkinci Oyunu S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (Temiz Gök)

5 Eylül 2008'de piyasaya çıktı.

 

 

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpg

 

Serinin Üçüncü Oyunu S.T.A.L.K.E.R. Call Of Pripyat (Pripyat'ın Çağrısı)

Şubat 2010

 

 

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpg

 

image.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.