Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Vodafone’dan işitme engelliler için "Arayanadinlet" anonsu


bursercan

Önerilen İletiler

Vodafone’un "ArayanaDinlet" servisi kapsamında işitme engellilere özel hazırladığı ücretsiz anonsla, "aranan kişinin işitme engelli olduğu ve kendisiyle SMS veya MMS yoluyla iletişim kurulabileceği" mesajı veriliyor.

 

Vodafone Türkiye’den yapılan açıklamada, işitme engellilere özel ArayanaDinlet içeriğinin, İşitme Engelliler Federasyonu (İEF) ile ortaklaşa geliştirilen bir hizmet olduğu belirtilerek, "Vodafone Türkiye olarak işitme engelli vatandaşlarımıza bu hizmeti sunan ilk ve tek operatör olmanın gururunu yaşıyoruz. Kullanıcılar anonsu ücretsiz olarak cep telefonunda kullanabiliyorlar" denildi.

 

Servisten yararlanan aboneleri arayan kişilerin çağrı yaptıklarında, "Değerli abonemiz, aradığınız kişi işitme engellidir. Kendisine ulaşmak için SMS ya da MMS atabilirsiniz" anonsunu duydukları dile getirilen açıklamada, hizmetten yararlanmak isteyen işitme engelli abonelerin, ArayanaDinlet servisine üye olmaları ve "ISITME" yazarak 7060’a ücretsiz SMS göndermelerinin yeterli olacağı kaydedildi.

 

ArayanaDinlet servisinden ilk ay ücretsiz yararlanılabileceği belirtilen açıklamada, sonraki aylarda ise 1,50 TL veya 12 kontörle ücretlendirileceği, ArayanaDinlet’e üye olan işitme engelli abonelerin bu anonsu ek bir ücret ödemeden kullanabilecekleri ifade edildi.

 

Açıklamada görüşlerine yer verilen İEF Başkanı Prof. Dr. Çağlar Batman, "İşitme engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştıracak bu çözümü geliştirip bu konuda öncülük eden Vodafone’a teşekkür borçluyuz. İşitme engelliler SMS gibi hizmetlerden rahatlıkla yararlanıyorlar, ancak arama aldıklarında arayanlar işitme engelli olduğunu bilemeyebiliyorlar. Vodafone’un bu hizmetiyle bu engel ortadan kalkmış oldu" dedi

 

Teknolojımızın buraya kadar gelmıs olması sevındırıcı bırsey.umarım oyle bır an gelırkı bunlarada ıhtıyac olmaz artık hıc ısıtme sorunumuzun tedavısıde olur.:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.