Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

networkçu

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    6
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

networkçu Hakkında

  • Doğum Günü 25-08-1975

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    izmir
  • İlgi Alanları
    network marketing

networkçu - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. networkçu doğum gününüz kutlu olsun!

  2. networkçu doğum gününüz kutlu olsun!

  3. networkçu doğum gününüz kutlu olsun!

  4. networkçu doğum gününüz kutlu olsun!

  5. networkçu doğum gününüz kutlu olsun!

  6. networkçu doğum gününüz kutlu olsun!

  7. networkçu doğum gününüz kutlu olsun!

  8. kariyerli iş imkanı lütfen sadece çalışmak isteyen formu doldursun para kazanmak isteyen link ten formu doldursun tarafınıza dönüş olacaktır http://www.ortakheyecan.com/onlinrgelir

  9. www.internettenpara.ws benim GDI dan satın alıp şirketin tanıtımını yaptığım web sitem. Site yapımında uzman olmadığım için, içeriği ve tasarımı konusunda önerisi olanları beklerim.
  10. merhaba ilyas21 bence yanlış bir iş seçmişsiniz. bu tür yazışmalara maruz kalmanız da normaldir. Yaptığınız işi denetleyen yok, tabanı olmayan uyduruk bir marketing işi. ben de networkçuyum, yapacaksanız daha mantıklı daha etik bir iş yapın. Bu bir tavsiye size. Kendi yaptığım işi örnek verebilirim size (ayrıca reklam olsun ) Ben GDI işi yapıyorum, belki bilirsiniz bu paralı bir domain alınaak yapılan bir marketing ve bu şirkete yeni müşteriler kazandırdıça şirket bunun karşılığını veriyor, kazançlı bir iş. 450milyar olmasa da, ilk aylarda 15-20$ olsa da 1 yıldan sonra tatmin edici bir gelir oluyor.
  11. Gerçek hayatın dışında yani sanal dünyada da bir sektör haline gelmiş bir iş kolu var; network marketing. Bunu nasıl değerlendirirsiniz? Avon, GDI, herbalife, amway, tiens, calivita vb... ve ülkemizden geray iletişim, nma bazı örnekler. Bunların haricinde tabanı olmayan (bence sahte) marketing sistemleri dolaşıyor internette. Bir de bu tip işlerin doyum nokasına gelmemiş olması gerekiyor, kazanabilmek için. Ama bir gerçek var ki dünyada binlerce kişi bu yolla çok paralar kazanmaktalar.
  12. yaşam boyu gelire kavuşmak artık elinizde; Income For Life GDI'ın tescilli markasıdır ve müşterilerine her ay artan bir gelir sunmaktadır. sahte marketing işleriyle kıyaslanamayacak kadar sağlam bir marketing. ülkemizde yayılma aşamasına giriyor. acele etmenizi öneriyorum. www.internettenpara.ws web sitemi inceleyin.
  13. ben bu işi denedim yüzlerce kişiyle tartıştım ama beceremedim, hem sistemi denetleyecek bir yönetim de olmadığı için millet kenid listesine arkadaşlarını falan yazıyor bu işte. tabanı olmayan bir marketing sistem ve ürün de uydurma bir ürün olduğu için etik olarak da uygun değildi. 2 yıl önce başladım 1-2 ay sonra bıraktım. yani yazılanlar gibi değil iş. size tavsiyem 2-3 yıldır bu işleri denemiş ve kimin ne olduğunu öğrenmiş biri olarak ilk tavsiyem; GDI. bu işe benim sposorluğumda girenlere çeşitli imkanlar sunuyorum. ikinci tavsiyem; tıkla-kazan siteler. 2 yıl didinerek aylık 15-20$ gibi komik bir kazanca ulaştım. sonuçta gerçek bir para. 7 e kitaptan iyidir ama GDI in yanında bir hiç olarak görüyorum. çünkü binlerce üye bulabilmeme ragmen kazancım komik rakamlardı. GDI in sistemine üye bulmak çok zor değil 7 ekitap satamamış biri olarak ilk ay 5 kişi katdettim bu çok iyi bir başlangıçtır bu tür işlerde, uğraşanlar bilir. bu işlerle ilgilenmemiş olanlar bana zarardasın diyebilir ancak her ay katlanarak artan bir gelir sözkonusu 5 kademeli bir marketing.
  14. İnternette tanıtım yaparak ek bir gelir yaratmak isteyenler Global Domains Internationaldan bir domain alarak ve bu şirketin tanıtımını yaparak hatırı sayılır bir gelir kazanabilir. Network marketing ssektörüyle ilgilenen arkadaşlar websitemi ziyaret ederek ayrıntılı bilgi alabilir. not: belirli bir pagerank değeri veya 150-200 ziyaretçisi olan site sahiplerinin aylık domain giderlerini karşılayabilirim. ya da belirli bir kariyer yapmış ancak şirketleri tarafından aldatılmış networkçü arkadaşlara da özel imkanlar sunabilirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.