Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Baby C's blog

  • başlık
    19
  • yorum
    39
  • görüntü
    33.728

Aliskanliklar degismez...


crazy mom

367 görüntü

İtiraf etmeliyim ki ben tembel bir insanim. Oldum olasi bu boyledir. Ama yapincada abartirim. Kahvalti hazirlamaya usendigimden oglene kadar ac kaldigim olur, ya da kahvalti hazirlamak zor gelir kahve icerim, karnim doyar... Ama farkettimde bu tembellikler hep bana yonelik. Isin ucunda minigim olunca kaplan kesildigimi farkettim. Ve yine itiraf etmeliyim bizim adamada cookk hergun kahvalti hazirliyorum denmez... Zaten sabalari oglusla bogusurken nasil hazirlayabilirimki...

 

Tembellik sorun oluyor bende, ders bile calismak istemiyorum. Mesela bu hafta felsefe, tarih ve cocuk psikolojisinden sinavim var ve ben hicbirsey yapmadim... Ve en ufak vicdan bile yapmiyorum. Eskiden lise yillarimda calismayinca icim icimi yerdi. Uyuyamazdim... Simdilerde saldim cayiraa durumlarindayim... Slkl berbat lise yillarindan sonra universite cok gevsetti beni... Cok rahat geliyor... Sinavlara 1 gun kala sanirim yine bizim adamin basinin etini yiyecegim. Biliyorum ama su anda bos bos evde gezmek hosuma gidiyor... Babiskoda geliyor aksama, olmadi ikisinin basinin etini yerim. Cocugu atarim kucaklarini kutuphaneye giderim :)

2 Yorum


Önerilen Yorumlar

Ama yapincada abartirim. Kahvalti hazirlamaya usendigimden oglene kadar ac kaldigim olur, ya da kahvalti hazirlamak zor gelir kahve icerim, karnim doyar..

 

Bende...:) Pazar hariç her sabah..

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.