Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Selam Fısıltı ilk okudugun ve ilgilendigin icin tesekkür etmek istiyorum.. :clover:

~~~~

nete dolasirken biraz önce..gözüme aktarmak istedigim bir cümle ilisdi...yine az gecmisimizden...

Bir önceki cümleler de isimler yer aldigi icin.....-Tüm kitayi yazmiyorum-

sonucta benim icin isimler önemli degil suan , o yüzden.. Her kim olursa olsun.. Hangi Partiyi temsil

ederse etsin...sadece halk adına... halki temsil etmis yada edecek olan bir Insanin sözleri:

~~~~

"Kucağınızda bulduğunuz bebeği uyutacağınıza niye beslediniz, bebeği ABD mamalarıyla besleyip niye

canavarlaştırdınız. Şimdi o canavar sizi parçalamaya hazırlanıyor" dedi.

~~~~

bu görüs de olan bir Insan..madem ki kendince hos karsilamiyor....neden gereken kanunu cikarmadi

neden ilgilenmedi neden piyasaya sürüldü... belirli güne kadar sadece izledi ve masa basinda sadece

söyleme geregini duydu..

diyelim ki o vakitler yapama di ilgileneme di.....peki simdiden sonra ilgilenilecekmi?

( Bu arada lütfen unutmayalim..belirli cümle = kendi görüsü..)

Halkin sesi yok bu satirlarda...düsüncesi yok

kendi gözü ile burada da aynen yaziyorum Gelecegin Gencligini " Bir Canavar" olarak görmek icinmi...

masa basinda diyor bu sözleri dediydim az önce...ki oncasi bu masayi bulumazken okumak icin

"Canavar" olarak baktigi.... Gelecegin Türk Genci

haketen cok merak ettim.. bizler kime güvenerek oyumuzu verdik yada verecegiz zamani her

defasinda geldigi zaman?

bu sefer de oylar verildi sonuc beli..

peki gelecegimiz ?

Gercekten Gelecegin Türk Gencimi.............yasiyor... yoksa(19..) lerde kalmis Türk Gencimi..

Gercekten Gelecegin Türk Gencimi....hür düsüncesi ve bilgisi ile mi oylarini verdiler........yoksa (19..) lerde kalmis olan beyinlerine islenmis Türk Gencimi

bu sorum acikta kalmis... sanirim hepimizin kafasin da bir ? isareti varda o yüzden

saygilar

• Cevaplar 58
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yok yahu uzaylılar değilde cehapenın kendi seçim otobüsü ile getirdiği sahilde kıyı şehirlerimizde tatil yapan vatandaşlarımız verdi. :D halkımız gerçekten işini çok iyi biliyor.kime oy vereceğini kimin şeriatçı bölücü olduğunu sandıktada gösteriyor.en güldüğüm olayda şu oldu bir şeçim şirketi ak partinin oylarını %48 GÖSTERİNCE bir şahıs böylle birşeeye anket bile olsa tammul edemedi.gerçekler açıkölandığı akpartinin %48 oy aldığı andakı yuz ıfadesını gormek ısterdım doğrusu.ekranlarda goruyoruz ama gizlemeey e çalısıyordur ekran karsısında.neyse bir komık olayda su oldu.bu %48 lik anketi gören bazı gazetelerdekı köşşe yazarları bir şeyler soyleme ihtıyacı hıssetmışler bakın nedıyorlar.

''akpartının bu anketlerdekı oy oranını gorunce içimden bir ****************************

Gönderi tarihi:

Gercekten Gelecegin Türk Gencimi.............yasiyor... yoksa(19..) lerde kalmis Türk Gencimi..

Gercekten Gelecegin Türk Gencimi....hür düsüncesi ve bilgisi ile mi oylarini verdiler........yoksa (19..) lerde kalmis olan beyinlerine islenmis Türk Gencimi

Selam Birce abla :clover:

bunun cevabini vermek tek bir yasama gore olmaz ben kendimce cevap vereyim turk genci olarak :clover:

kabugumuzdan yeni cikmaya basliyoruz.. yarinlara umutla bakarak ve yasimizin getirdigi sorumluluklari her gecen gun biraz daha ogreniyoruz.. cevremize hala ogrenim gozuyle bakiyoruz.. hayatta bu yasimiza gorduklerimiz, ogrendiklerimiz ve bildiklerimiz, hayatin gercekleri, uygulayarak carpa carpa ogreniyoruz.. dilerim bizim yasadiklarimiza bizden sonraki nesiller sahit bile olmasin.. bizlerin hatalarini bizden sonraki nesiller genclerimiz cocuklarimiz bunlar odemesinler... kolay kolay izlerini silemezler.. hababam sinifi filminde izlemistim hala aklimda kalan ve hic cikmicak bir soz Ogretmenler icin soylenmisti, "Ogretmenlik bir bayrak yarisi gibidir. siz sizden onceki ogretmenden aldiniz, bende simdi sizden aliyorum.." aslinda; hayata dair soylenmis bir sozdur.. hayatta bayrak yarisi gibi bizler bizden onceki buyuklerimizden aldik ve kucuklerimize teslim edicez.. onlara guzel bir ulke, gelecek ve iyi bir ufuk acmamiz gerekli daha neler neler.. bu yazdiklarim sadece gorduklerimin bazilari yarisi bile degil.. sorunun cevabini veremedim tam olarak kusura bakma :clover:

Saygilar :clover::)

Saygilar :clover:

Gönderi tarihi:
O cumhuriyetten birsey birakmadiniz ki yonta yonta Arap Cumhuriyetine benzettini simdide Atatürki ariyorsunuz,Cumhuriyet elden gitmektedir bunun icin bizleri teselli etmenizin bir anlamida yok.Cumhuriyet son bes yilda yiyebilecegi darbelerin en agirin AKP iktidarindan ve onun hempalarindan yemistir sevincinizden kabiniza sigamiyorsunuz bunun farkindayiz,müslüman basbakan Cumhurbaskani Rahibe kafali Cumhurbaskani esi sizin 80 yildir özlemini cekip bir türlü basaramadiginiz bir olay.Ve simdi PKK li dostlarinizla müsterek olarak anayasayi degistirebilirsiniz ve seriatida getirebilirsiniz artik.gün sizin gününüzdür.Kurtlar puslu havayi severmis dogrudur,nasil olsa artik hersey türbanin arkasindan görünmeye basladi.

saygilarla

boş laflar cumhuriyet nasıl elden gider hangi arap ülkesine benzemişiz? senin nerede yaşadığından pek haberin yok heralde...

cumhuriyete hiç birşey olmadığı için seni teselli etmek gibi bi amacımda yok...

özlemini çektiğim tekşey cumhuriyete yakışır bir şekilde herkesin istediği gibi yaşıyabileceği; sığ kafalı, dediğim dedik , bağnaz insanlardan uzak bir ülke...

Gönderi tarihi:
boş laflar cumhuriyet nasıl elden gider hangi arap ülkesine benzemişiz? senin nerede yaşadığından pek haberin yok heralde...

cumhuriyete hiç birşey olmadığı için seni teselli etmek gibi bi amacımda yok...

özlemini çektiğim tekşey cumhuriyete yakışır bir şekilde herkesin istediği gibi yaşıyabileceği; sığ kafalı, dediğim dedik , bağnaz insanlardan uzak bir ülke...

Ben nerede yasadigimi cok iyi biliyorum,Arap cumhuriyeti olmadigimizi ispat eden hicbirsey yok halihazirda.Cunhuriyeti özleyenler oturup kalkip CHP bahanesi ile Cumhuriyete küfrediyorlar bunlari nasilda görmezden geliyorsunuz.Bu ülkede herkes istedigi gibi yasamaktadir,eger türbani öne sürecekseniz adam gibi basini örtene bu ülkede kimse gik diyemez.Ama o türbanin altinda sakladigi kafasinin icinde fesat planlari geziyorsa o zaman buna karsi olmak her demokratin görevidir ve buna karsi olmak demokrasi yok demek demek degildir.Her ülkenin yasalari vardir herkes bu yasalara uymakla mükelleftir kimse kendi keyfi veya ideolojisi icin yasalari degistiremez.Dedigim dedik diyen iktidariniz sayesinde bu ülkede Cumhurbaskanligi problemi yasanmistir,iste sig kafali olmak budur,demekki ben döndüm artik diyenler hic dönmemislerdir,Demokrasi bizim icin bir tramvaydir diyenlerin bu tramvaya Cumhurbaskanligi seciminde binmis olduklari gözümü+zden kacmadi.Ama tramvayin telerine ordu celme<atinca birden herkes demokrat kesildi,unutmayin ki asker icinde demokrasi vardir.Asker kapikulu degildir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Ben nerede yasadigimi cok iyi biliyorum,Arap cumhuriyeti olmadigimizi ispat eden hicbirsey yok halihazirda.Cunhuriyeti özleyenler oturup kalkip CHP bahanesi ile Cumhuriyete küfrediyorlar bunlari nasilda görmezden geliyorsunuz.Bu ülkede herkes istedigi gibi yasamaktadir,eger türbani öne sürecekseniz adam gibi basini örtene bu ülkede kimse gik diyemez.Ama o türbanin altinda sakladigi kafasinin icinde fesat planlari geziyorsa o zaman buna karsi olmak her demokratin görevidir ve buna karsi olmak demokrasi yok demek demek degildir.Her ülkenin yasalari vardir herkes bu yasalara uymakla mükelleftir kimse kendi keyfi veya ideolojisi icin yasalari degistiremez.Dedigim dedik diyen iktidariniz sayesinde bu ülkede Cumhurbaskanligi problemi yasanmistir,iste sig kafali olmak budur,demekki ben döndüm artik diyenler hic dönmemislerdir,Demokrasi bizim icin bir tramvaydir diyenlerin bu tramvaya Cumhurbaskanligi seciminde binmis olduklari gözümü+zden kacmadi.Ama tramvayin telerine ordu celme<atinca birden herkes demokrat kesildi,unutmayin ki asker icinde demokrasi vardir.Asker kapikulu degildir.

saygilarla

yok sen gerçekten nerde yaşadığını bilmiyorsun senin o kara çarşaflı dediklerin dünyanın her ülkesinde gayet güzel yaşayabilirler senin derdin cumhuriyet elden gidecek felan değil direk hiç tanımadığın bu kara çarşaflılardan nefret ediyorsun

ayrıca cumhurbaşkanlığı seçiminde ki problem dediğim dedik cumhuriyet sadece bizim diyen chp yüzünden yaşandı. cumhuriyet chp demekse şuanki durumu belli partinin kendi içlerinde bir iktidar kavgasıdır gidiyor bumudur cumhuriyeti savunan parti ? Allahtan bole bi parti var yoksa halimiz haraptı hele mustafa sarıgülün Baykala karşı yarıştığı kurultay tam bi komediydi yumruklar tekmeler...

Gönderi tarihi:

Türk halkı hiç bu kadar **********!

Seçim sonrası yapılan yorumlara şaşıyorum. Sandıktan kendi istediği sonuç çıkmadı, insanlar kendisinden farklı düşündü diye, olmadık hakaretler ediliyor, halk ********. Türk halkı tarihinde hiç bu kadar *********. Ayıp.

Görüyorum ki, bazıları bu seçim sonuçlarını anlamamakta, anlamamak bir yana tuhaf şekilde saldırmaya devam ediyor.

“Halkın taktiridir, bundan sonra hepiniz susun” demek, her nasıl ki, AK Parti’nin seçim zaferini yorumlamaya yetmezse, halkın taktirini ********da, sağlıklı bir siyasal analizi ortaya çıkarmayacağı kesindir.

Kaybedenler ya da kendi dayatmalarının sandıktan çıkmadığını görenler, halkı, ‘satılmışlıkla’ suçluyorlar. Bu kadar ‘ayıp’ bir söylem olabilir mi?

AK Parti’yi yüzde 50’ye yaklaştıran süreci, “Seçimde kömür dağıttılar, insanlara yiyecek paketi verdiler. İnsanlar da oylarını sattı” diyerek açıklamak, bu zamana kadar olup biten hiçbir şeyi anlamamak demektir.

Kaldı ki, doğruluğu seçimle kanıtlanmış anketler, seçimden bir yıl önceki AK Parti oylarının yine aynı seviyelerde olduğunu ortaya koyuyor. Yani yiyecek paketleri dağıtılmaya başlanmadan önce.

Ahmet Hakan’ın çok mantıklı bir önerisi var. Diyor ki Ahmet Hakan, “Eğer bu saptama doğruysa, bir sonraki seçimi kazanmak acayip kolaydır. Hazine’den aldığınız yardımın bir kısmını seçimde dağıtılmak üzere kömür fonuna aktarıp, vakti geldiğinde dağıtırsınız. Böylece yüzde 47 oyu kaparsınız."

Bence bu iddiada bulunanlar, Ahmet Hakan’ın önerisini de değerlendirsinler.

Peki ya halkın yarısını ‘cahillikle’ suçlayanlara ne demeli? Yani bu zamana kadar cehalet sınırını, sandıktan çıkan oy oranıyla belirlemiştik ya, bundan sonra da öyle yapacağız. Halkın büyük çoğunluğu *****. Neden? Çünkü AK Parti’ye oy verdi.

Çok partili dönem boyunca, sandıktan hep doğru sonuç çıktı da, şimdi mi milletin terazisi şaştı? CHP-MHP koalisyonu çıkaracak bir yapı oluşmuş olsaydı, millet doğru bir karar mı vermiş olacaktı? Ya da Genç Parti’yi iktidara taşısaydı, bu çok mu mantıklı sayılacaktı?

Hadi bir soru daha soralım: “Muhalefet, 5 yıllık süre boyunca hep doğruyu yaptı, seçim sürecinde de çok iyi çalıştı da halk mı bunu takdir etmedi?”

Hangi soruyu nasıl yanıtlayacaksınız?

Aslında tüm bu olup bitenlerin bir başka yönü de var. Üstelik işin bu kısmı çok daha fazla tartışılmalı. Bazı aydınlar, muhalefet partisi gibi çalıştı. Olmadık iddialar ortaya attılar. Hatta hakarete varan yazılar yazıldı. Halk bunu da görmediyse, acaba bu yaklaşımları da mı silip atmak istiyor?

Kuşkusuz bu soruya “Evet” denemez. Ama Türk aydınının halkla bu kadar kopuk olmasının da eleştirel bir yanı olması gerekmez mi? Öyle ya, ne dediyse tersi çıktı, ne istediyse olmadı, doğru olduğuna inandığı hiçbir şeyi anlatamadı. Peki bu kopukluk, halk ile aydınlar arasındaki bu fark nasıl açıklanabilir?

“Ben doğruyu söyledim, ama bu ***** halk beni anlamadı” demek nasıl bir aymazlıktır?

Ayrıca, Tarhan Erdem’in anketine ateş püskürenler nerede şimdi? Hadi bunu da geçtik. Peki kendi yaptırdıkları anketlerde, AK Parti’yi yüzde 20’lerin altında gösterenlerin bu halka hiç mi özür borcu yok. Ya da olur olmadık mesajlar atıp, her şeyin bir komplo teorisi olduğunu iddia edenler nerede şimdi?

Hiç kimse, “Ben nerede hata yaptım? Neyi göremedim?” diye düşünmüyor, sadece halkı küçümsüyor.

Türk halkı tarihinde hiç bu kadar aşağılanmamıştı!

alıntı

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.