Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl Admin Pan'ın Labirenti (2006) Pan's Labyrinth - El Laberinto del Fauno Büyükler için yapılmış ve küçükler için kullanılan bir anlatımla görüntülenen inanılmaz bir Peri masalı. 10 yaşındaki Ofelia (Ivano Bquero) Pan (Doug Jones) tarafından korunan Labirentte düşer ki Pan Ofeila'nın kaderini bildiğini iddia edecektir. Tabi Franco'nun vahşi askerleride eksik olmayacaktır... Unutmayın bu film büyükleri için peri masalı, küçüklerden kesinlikle uzak tutunuz çünkü çok kanlı sahneler var... Mutlaka ama mutlaka izlenmesi gereken film listenize koymalısınız diyorum... Özellikle Ofelia'ya dikkat edin güzel bir oyunculuk ortaya koymuş... Kaçırmayın. Bütün dünya gözlerinizin önünde açılacak ve hiç beklemediğiniz anda kaybolacak ve bir origami gibi kendi içinde katlanacak ve siz buna şahit olacaksınız. Anlamadınız değilmi seyredin ve anlayın... Yönetmen: Guillermo del Toro Oyuncular: Ivana Baquero, Doug Jones, Sergi Lopez, Ariadna Gil Maribel Verdú, Alex Angulo, Roger Casamajor, Cesar Bea, Manolo Solo In this fairy tale for adults, 10-year-old Ofelia (Ivana Baquero) stumbles on a decaying labyrinth guarded by Pan (Doug Jones), an ancient satyr who claims to know her destiny. With a new home, a new stepfather (Sergi Lopez) -- a Fascist officer in the pro-Franco army -- and a new sibling on the way, nothing is familiar to Ofelia in this multiple Oscar-winning tale set in 1944 Spain from director Guillermo del Toro. Director: Guillermo del Toro Cast: Ivana Baquero, Doug Jones, Sergi Lopez, Ariadna Gil Maribel Verdú, Alex Angulo, Roger Casamajor, Cesar Bea, Manolo Solo
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 18 yıl Ben bu filmi çok beğendim... Bir yanda bir masal dünyası, diğer yanda son derece gerçek, kanlı bir savaş... Oyle ki filmin baş kahramanları olan Ofelia'ya bütün yüreğinizle sevgi duyacak, mercedes'in gösterdiği mücadeleye hayran olacak, saygı duyacak, Yüzbaşı'nın içindeki kin ve nefret ayna gibi içinize yansıyacak ve gözleriniz bu adama bakarken, kalbiniz ondan nefret edecek... Bu açıdan bakıldığında duygular çok iyi ifade edilmiş, içselleştirebiliyorsunuz, yaşayabiliyorsunuz, bir anda kendinizi filmin kahramanlarından biri gibi hissedebiliyorsunuz... Filme hakim olan iç savaş aynı zamanda insanların içindeki iç savaşı da temsil ediyor gibi... Eğer fantastik gerilim seviyorsanız ben öneriyorum, beğendimmmmmm "uzun zaman önce. çok çok önceleri yeraltı krallığında hiç yalan ve acı olmayan bu yerde, insanların dünyasını düşleyen bir prenses yaşardı..."
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.