Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Admin Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Tutku Oyunları (2006) Little Children Oscar adayı senaryo yazarı ve yönetmen Todd Field’ın son filmi Tutku Oyunları (Little Children)’da, Kate Winslet, Jennifer Connelly ve Patrick Wilson başrollerde oynuyorlar. Tom Perrotta’nın kitabından uyarlanan Tutku Oyunları, bir avuç insanın parklarda, havuzlarda ve sokaklarda şaşırtıcı ve tehlikeli biçimde kesişen küçük dünyalarına anlatıyor ve bu küçük dünylardaki tehlikeli oyunları sizin önünüze seriyor. Biraz sıradan ve sıkıcı bir film olarak görünsede sıradan yaşayan insanların korkuları, endişeleri, zevkleri ve yaşantılarına bir bakış olarak ele alındığında seyredin derim. Güzel bir film... Bir şey ekleyeyim buraya bu farklı yaşam kesitlerinin keşismesi artık çok yaygın bir sinema tekniği olmaya başladı. Alışmayanlarada alışın artık diyiveriyormuşum... Yönetmen: Todd Field Oyuncular: Kate Winslet, Patrick Wilson, Jennifer Connelly, Noah Emmerich, Raymond J. Barry, Adam Sietz, Trini Alvarado, Jackie Earle Haley In director Todd Field's titillating tale, the lives of several adult suburbanites, who have yet to surpass adolescence, intersect on the streets of their small town in unexpected ways. While on-the-go wife and mother Kathy (Jennifer Connelly) is preoccupied with her career, Sarah (Kate Winslet, in an Oscar-nominated role), a mother who does not know how to mother, is busy having an affair with stay-at-home dad Brad (Patrick Wilson) -- Kathy's husband. Director: Todd Field Cast: Kate Winslet, Patrick Wilson, Jennifer Connelly, Noah Emmerich, Raymond J. Barry, Adam Sietz, Trini Alvarado, Jackie Earle Haley Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 ben bu filmi izlemiştim,çokta sevmiştim öyle çok abartılacak bir şey yok filmde ama insanların psikolojilerini güzel irdelemişler.. Oldukça cesur sahneleride vardı,evli bir kadınla evli bir erkeğin aşkı ve mahallelerinde yaşanan kötü bir olayın suçlusu hasta ruhlu bir adam... Küçük bir kasabada rutinleşmiş hayatlarında heyecan arayan insanlar,kadının kocası bunu nette yapıyor yani sanal olarak,diğer adamın karısı kendini işine ve çocuğuna adamış eee hal böyle olunca hem ruhları hem bedenleri aç iki insan karşılaşıveriyor.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2008 ben bu filmi izlemiştim,çokta sevmiştim öyle çok abartılacak bir şey yok filmde ama insanların psikolojilerini güzel irdelemişler..Oldukça cesur sahneleride vardı,evli bir kadınla evli bir erkeğin aşkı ve mahallelerinde yaşanan kötü bir olayın suçlusu hasta ruhlu bir adam... Küçük bir kasabada rutinleşmiş hayatlarında heyecan arayan insanlar,kadının kocası bunu nette yapıyor yani sanal olarak,diğer adamın karısı kendini işine ve çocuğuna adamış eee hal böyle olunca hem ruhları hem bedenleri aç iki insan karşılaşıveriyor.... Bütün filmi anlatsaydın Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2008 Bütün filmi anlatsaydın filmimi anlattım?özetledim kısaca ki ben bu konuda çok iyi olduğumu sanıyordum Bir daha kimsenin film başlığına yorum yapmayacağım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.