Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Rammstein! ya arkadaş burda hiç müzikle ilgilenen yok mu? sesi soluğu çıkmıyor kimsenin
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 19 yıl benim favorim led zepplin ve queen ee ne de olsa eski toprağız onların yerini benim gözümde kimse tutamaz.
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl linkin park-korn-limp bizkit olay budur metal budur kalite budur
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 19 yıl Metalde Evanescence Metallica Korn... R.e.m Bon Jovi yi severim... Eagles-Hotel California harikadır...
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl nıye herkess yabancı soyluyo yaa anlamıyorum tamam yabancada soyle ama turk de olması gerekir bence turk rockcılardan en iyileri bencee pilli bebek cilekeş demir demirkan zardanadam pentagram tabi bunlar benım dusuncelerım tabi yabancılarda ii metallica evanescence hagrad linkin park korn bunlarda cok ii rock yapyolar
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 19 yıl ben şu yeni çıkan gruplardan grup 84var bence rock adına hiç bişi yok ordata örneğin şu nakarat kısmında yaaaaaarrrrr ellerin nerde diye söyleniyor ordaki yaaaarrr öle diyorki gören diyecek arabesk dinliyoruz bizim burada geceleri arabesk radyo programları var ve açılış hep grup 84 ellerin nerde ile başlıyor tahminimce onlarda arabesk programlarında değil rock progranmlarında bulunmak istiorlar ama istemek yetmiyor bir çizgide ilerlesinler yani o ne ööle haa birde bugünlerde rock ve metal dinleleyenlere arabesk dinleeyenler erkel değil onlar diyor bizde aşık oluyoruz bizde kederlenniyoruz işte metal ve rock bunlara baş kaldırıştır gidipte arabesk dinleyipte köşede karı gibi ağlamıyoruz oke???
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl yerli---mor ve ötesi,duman yabancı---korn,metallica,linkin park
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 19 yıl MetallicA !!!!!!!!!! linkin parka EN ii ler arasına sokmak için erken olduunu düşünüorm bi dewamlılık olması gerekir ! tüm parçalarını dinlediim(zewk alarak) metallicadır
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl ya aslında pek çok iii rock grubu var.ama yiinede linkin park.......
Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 19 yıl ben evenesence ve systen of a down derim !!!!!!!!!!!! linkin park'çılara duyurulur
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl Türkiye'de mavi sakal ve bulutsuzluk özlemi derim... QUEEN(EFSANELER),pink floyd,nightwish....bu aralar da bir gözdem var ki The mars volta...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 19 yıl Yabencıdan tabiki hayatımın anlamı olan Linkin Park, ayrıca HIM, Korn, Disturbed, POD die sıralayabilirim. Türklerden de dabiki Çilekeş...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.