Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl Türkiye'yi Türkler Yönetmelidir... Yazının başlığını kimileri yadırgayacaktır, milliyetçilik sayacaktır; vatan sevmezliğin moda olduğu bir dönemden geçiyoruz; Türk sözcüğü dışarda ve içerde tepkilere yol açıyor... Oysa desem ki: - Almanya'yı Almanlar yönetmelidir... - Fransa'yı Fransızlar yönetmelidir... 'Malumu ilam' dır bu gibi laflar; kimse tümcenin içinden milliyetçilik, ırkçılık gibi anlamlar çıkaramaz, zaten gerçek de böyledir; her ulus devlette egemen olan çoğunluk milletin ta kendisidir. * Ne var ki bizim az gelişmişliğimizden mi kaynaklanıyor, nedir, Türkiye sanki görünür görünmez işgal altında... Türkiye'yi Türkler yönetmiyorlar ya da yönetemiyorlar!.. Bu olgu öyle bir hale geldi ki Amerika Türkiye'de 'Ilımlı İslam Devleti' kurmaya kalkıştı... Ne demek bu?.. 'Devleti Türkler yönetmeyecek' demek... Kim yönetecek?.. Müslümanlar!.. Peki, Türkler yüzde 99.5 oranında Müslüman değiller mi?.. Nedir bu maskaralık?.. * Türkler ne zaman kurtulurlar, kalkınırlar, çağdaşlaşırlar, bunalımlarını aşarlar?.. Türkiye'yi yönetmeye başladıkları zaman... Ekonomi yönetimi IMF'nin elinde... Paraya, bankaya, maliyeye, borsaya, üretime, tüketime, tarıma, endüstriye, faize, ranta ilişkin ne varsa eloğlu karar veriyor... Türkler ne yapıyor?.. Ne denirse onu yapıyor!.. * Ya politikada ne oluyor?.. PKK denen terör örgütü Kuzey Irak'taki üslerinden kalkıp Türkiye'ye saldırıyor, Türkleri öldürüyor... Türkler, Kuzey Irak'ta PKK'yi koruyan ABD'ye karşı bir şey yapamıyorlar... Neden?.. Çünkü Türkiye'yi Türkler yönetmiyorlar... * Türkiye'de ekonomiyi IMF, politikayı ABD yönetiyor... Seçimlerde taraf ABD... ABD'nin kuklası AKP... "Ilımlı İslam Devleti" kuracakmış AKP... Peki, Türkiye'de ABD kuklası AKP Amerikancı 'Ilımlı İslam Devleti' kuracak da Türkler bu işin seyrine mi bakacaklar?.. * Türkiye, Türkiye'yi Arap-Amerikan ortaklığı değil, ancak Türkler yönettiği zaman kurtulur. Ilhan Selcuk .................................. ........................... Halkimizi ..assaglamayan, Türkiye,mizi peskes gecmeyen bir Türk Hükümeti icin 22. Temmuz 2007 az kaldi ! Türkiye Cumhuriyeti,ni ancak Türkler savunur, korur. Kukla iktidarlar degil ! NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE yamyam frankfurt
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl sevgili arkadaşım ilhan seçuk un bu, son derece doğru ve güzel yazısını bizlerle paylaştığın için sana teşekkür ederim. maalesef ülkemizde " ben Türk'üm " veya " ne mutlu Türk'üm diyene " sözcüklerini kullananlar hitlerin nazikeri gibi faşist sayılıyorlar. oysa Atatürk'ün söylediği bu sözü anlayamadılar. belki de anlamamazlıktan geldiler. çünkü Atatürk demek istemişti ki : bu ülke üzerinde birçok ayrı kökenden gelen insan var. buna rağmen sen " benim nereden geldiğim önemli değil. ben bu topraklar üzerinde yaşıyorum ve Türk olduğumdan da gurur duyuyorum " diyebiliyorsan sana ne mutlu demek istemiştir. ancak bunlar Atatatürk'ü bir yerden vuracaklar ya o yüzden Atatürk'ün bu sözünü aldılar ve sanki Atatürk'ün Türk olmayanların ne kadar aciz olduğunu anlatmak istediğini söylemişlerdir. bugün birçok kişi bu sözü söylemekten utanmaktadır. veya bazıları da Türk üm demeden önce Müslümanım demektedir. ancak onların ayıramadıkları nokta şu. devletin dini olmaz, bireylerin dini olur. devlet her dine eşit şekilde yaklaşıp her dinden insanlara da adaletli davranır. ister o ülkedeki müslüman sayısı %1, ister %99 olsun. bu her zaman böyle kalacaktır ve bunu yıkmaya çalışanlar elbette bedelini ödeyeceklerdir. dün akşam ntv de " BUŞBAKAN " hakkında yazılan Yahudiydi iddiasını cevaplandırırken şöyle dedi. "ben müslümanım ve Türküm " ee ne varmış bunda demeyin. buşbakanımız Türklük kimliğinden önce :Müslüman kimliğini sergiliyor. biz o yüzden devletin laik yapısına darbe vuruluyor diyoruz. 22 temmuz seçimlerinin sabahında ülkeyi bulunduğu konumdan chp-mhp koalisyonu kurtaracaktır. bu partiler lehinde oy kullanmanız dileğiyle !
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl Yazar Sayin hakanaytac Türkiye'yi Türkler yönetmiyorlar ya da yönetemiyorlar!.. evet arkadasim bizler bunu basarmak zorundayiz ..? vede basaracagiz bunun farkinda olanlar..!! bugun ilk önce müslümanim arkasindan zorunlu olarak Türküm diyor senin bahsettigin gibi ne yazikki öyle..? Türkiyemizin milli, manevi meselelerine egilen, savunan, Türk kültürünü, Türk insanini, tarihini, Ata,sini, ordusunu, assaglamayan, Türkiye,mizi peskes gecmeyen bir Türk Hükümeti icin 22. Temmuz 2007 hayirli, ugurlu olsun ! diyorum simdiden Türkiye Cumhuriyeti,ni ancak Türkler savunur, korur. Kukla iktidarlar degil ! bunu tekrarliyorum Ve farkindaysan degerli arkadasim, hakanaytac ,,Sayin Erdogan da iyi bir Milliyetci, Mukaddesatci oluverdi. .. Nasil olmasin ? Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Cumhurbaskani (dindar), tek ve tek Basbakan, bir de ,dokunulmaz" tartisilmaz ,biz yapariz, biz ederiz,kabadayiligi...bu kabadayilik degil bizlerde az cok bütün Türk halki gibi yasadik olsa olsa bu kabadayilik senin bahsettigin Atamizda olmayan yakistirilan Irkcilik kimlere daha cok yakistigini ortaya koyacak sekilde siritiyor..? Tabiiki su ,milliyetci, ve ,devletci,kavramlarinida kafamizi fazla yormasak,, Türkiye,yi Türkler yönetmiyorlar ya da yönetemiyorlar!.. tarihe karisacak evet Halk olarak bunu basarmak zorundayiz..ozaman bu ulus bu ülkeyi yönetecektir..Türklerinde bu ülkeyi nasil yönetebilecegini herkes görecektir bir Almanin bir fransanin bir hollandalinin yönettigi gibi yönetebilecegini ..unutmayalim onlar birer göcmen ülkesi konumunda olduklari halde..? kusura bakma biraz daginik oldu ise gec kalmamak icin biraz acele yaziyorum bende senin degerli görüslerini saygiyla katiliyorum. Saygilarimla yamyam frankfurt
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 18 yıl *Türkiye Türklerindir,Türkiyeyi Türkler yönetmelidir,Türkiyenin bayragi kirmizi üzerine beyaz ay yildizdir.Ne mutlu Türk'üm diyene,* Bu kavramlara neden karsi cikarlar,kimler karsi cikar ben Türk'üm demek yerine ben Türkiye'liyim demeyi getirmeye calisirlar,bir zamanlarin Marksist- Leninstlerinin slogani buydu;Tek bir bayrak vardir dünyada oda orak cekic yani isci bayragi,Türk'üm Kürt'üm Lazim Almanim falan filan yok sadece Türkiyeliyim var*Simdilerde bu marksist -Leninistlerin sloganini Tarikatcilar yani dinciler savunuyor.Neden,cünkü Türkiyeye kasitlari varda ondan.Türk olmaktan gocunanlar utananlar kuyruk acisi olanlar hep Türk'lüge karsi cikmaktadirlar ve Türk sözünü söyleyene ya irkci ya söven ya kafatasci damgasini vurarak Türk'üm diyenin sahsinda Türk ulusuna kinlerini kusarlar. TürkiYeyi tabiiki Türkler yönetmelidir,Türkiyeyi kendine vatan bilmis Türkiyenin birligine inanmis kim varsa bizim anlayisimiza göre Türktür.Türk sözcügüne karsi cikanlar etnik kimlikleri öne cikarip demokrasi havarisi kesilenler kim olursa olsunlar bölücüdür bu ülkenin üniter yapisina karsidir bu ulusun birlik ve beraberligine kasti vardir. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.