Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 zuhahahhhhhhh....küsmüş..... tamam beeaaaaa....sana burun nasıl kıvıram ben böcüğüm... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Ya bak gene burun kıvırıo ondan sonra soruo kimden ögrendin burun kıvırmayı! Bak şimdi bu senin burun kıvırman Bu da benim yanyana koyalım şimdi kararı sen ver artııkk Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 ewet o sana burun kıvırmış..seninki çok normal.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Ya sayman sölesene kimden ögrenmişim sence burun kıvırmayı baksana! bu meydünün buda benim burun kıvırma! hakem sen ol karar ver Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 abicim her şey çok net ......tartışmaya hiç gerek neyim yok yani şu pozisyonda meydun çok bariz bi şekilde burun kıvımış... halbuki seninki çok doğal " " Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 adamım ya nasılda anlıyo burun kıvırmadan bak gör meydün nasıl burun kıvrılıo Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 ya siz varya yerim sizi ne güzelde inceleme yapıp analiz ediyorsunuz....... bu ben... buda sen.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Hadi ordan be al bu senin murnun buda benim hangisi daha gözel? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Hayretler içerisindeyim yani insanın kör neyin olması lazım ....yaf bu meydunun yaptığı resmen burun kıvırma " " artık kime güvenceni şaşırıyo insan Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 ya bide iftira atıo benim burun kıvırmayı farklı gösterio ben böle kıvırıom işte Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 ya eski forumu geri istiom ben! Niyemi buraya yazdım çünkü benim topic aşağılarda sürünüo Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Hani diyom çorbada bizimde tuzumuz ossun.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 saol saymanım! caının istediği bişey varmı ? içmek dışında Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 eyvallah saol , bu sıralar biraz uykuya ihtiyacım var o kadar.. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 sen benden yenisin hoşgeldin Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 eyvallah saol , bu sıralar biraz uykuya ihtiyacım var o kadar.. saymanım uykun için en fazla ninni söyleyebilirim sen benden yenisin hoşgeldin evet yeniyiz ya , kimseyi tanımıom bide, sen bana yardımcı olurmsuun eskiye benzion Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 gene aşağıda bu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 yazamda kusur kalma...gedemde benim topiğide çekem yokarı.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 seninki aşağı incek şimdi çünkü benimki yıkarı çıkıo, önce sana yazdım sonra buraya Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Birileri kıskanır olmuş buraya yazmaz olmuş Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 gene inmiş diplere Saol sayman abicim, sende olmasan! biraz aşağıda kalmış bu forum yukarı çıkartıyım dedim Sen git başka topicleri çıkar bizimkini aşağıda bırak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 sen benim başımın üstündesin kardeşim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Birileri kıskanır olmuş buraya yazmaz olmuş seni mi kıskancam deli........ Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 sen benim başımın üstündesin kardeşim... kardeşim benim ya hemende gönül alır seni mi kıskancam deli........ kıskanırsın tabi, bilmemmi seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.