Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl Biliyoruz Bir yıldız yağmuruna tutulacağız Toprak çökecek Başımız dönecek, arkamızda seni bulacağız "Hayde" diyeceksin Ernesto gibi Gidelim Yıldızların çok olduğu Bir gökyüzü altına .......... paylaşıma açık yürekler paylaşıldıkca güzelleşir.. O da paylaşıyor bizimle yüreğinin bütün güzelliğini... güzel yüreğinle yolda yoldaş güzel kardeş doğum günün kutlu olsun :clover:
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE... SANA BONCUKTAN KUS YAPTIM KONACAK PENCERENE... Nice mutlu yillara...............
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun yeni umutlar yeni başlangıçlar getirmesi dileğiyle... sevgiler
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl YA NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER SEVGİLER
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl daha pek tanışamadık ama iyi olacağız gibi sanki. yalnız çok önemli bir sorunumuz var: Nejat İşler... doğum gününün hatrına bişey demiyorum ama unut sen onu. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl daha pek tanışamadık ama iyi olacağız gibi sanki. yalnız çok önemli bir sorunumuz var: Nejat İşler... doğum gününün hatrına bişey demiyorum ama unut sen onu. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ne diyosuuuuuuuun kalbimi kırıyosuuuuuuuun.al gözüm senin olsun nejat.kalbime gömerim ben sevgimi Mutlu yıllara... sağolun varolun ikinizede ayrı ayrı teşekkürler
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl Gecmisde olsa dogum günün kutlu olsu Tania Hayde... hersey gönlünce olsun....
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl "Hep böyle çocuksumu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin....." mutlu yıllar güzel insan herşey gönlünce olsun
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl doğum günün kutlu olsun, her yeni yaşın beraberinde mutluluk ve esenlik getirmesini dilerim.
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl güzel dilekleriniz için teşekkürler ''hatırlanmak güzel şey '' dedikleri bu olsa gerek
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl yeni gördüm nice senelere umarım en kötü günün böyle olur..iyi ki doğdun...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl doğum gününü kutlarım NİCE MUTLU SENELERE... yeni gördüm nice senelere umarım en kötü günün böyle olur..iyi ki doğdun... teşekkürler
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 19 yıl geç oldu ama güç olmadı... yeni yaşının hayırlara vesile olmasını dilerim........
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl made in, muhammed, focal sizde teşekkürler geçmiş doğum günümü kutladığınız için
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl sizde teşekkürler geçmiş doğum günümü kutladığınız için bişe deelll......
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl ya doğum günü ne zamandı .. yahhu biz erkeklerde hep böyle yapıyoz bak yine unuttuk.. geçmiş demiyecegim yeni yaşın sana ailenle birlikte mutluluk getirmesini diliyorummm.. sağlıklı ve başarılı yaşaman dilegiyle...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.