Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Biliyoruz Bir yıldız yağmuruna tutulacağız Toprak çökecek Başımız dönecek, arkamızda seni bulacağız "Hayde" diyeceksin Ernesto gibi Gidelim Yıldızların çok olduğu Bir gökyüzü altına .......... paylaşıma açık yürekler paylaşıldıkca güzelleşir.. O da paylaşıyor bizimle yüreğinin bütün güzelliğini... güzel yüreğinle yolda yoldaş güzel kardeş doğum günün kutlu olsun :clover: Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE... SANA BONCUKTAN KUS YAPTIM KONACAK PENCERENE... Nice mutlu yillara............... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun yeni umutlar yeni başlangıçlar getirmesi dileğiyle... sevgiler Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Yaşamın nice mutlu ve aydınlık yarınlar getirmesi dileğiyle, Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 YA NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER SEVGİLER Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 daha pek tanışamadık ama iyi olacağız gibi sanki. yalnız çok önemli bir sorunumuz var: Nejat İşler... doğum gününün hatrına bişey demiyorum ama unut sen onu. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 daha pek tanışamadık ama iyi olacağız gibi sanki. yalnız çok önemli bir sorunumuz var: Nejat İşler... doğum gününün hatrına bişey demiyorum ama unut sen onu. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ne diyosuuuuuuuun kalbimi kırıyosuuuuuuuun.al gözüm senin olsun nejat.kalbime gömerim ben sevgimi Mutlu yıllara... sağolun varolun ikinizede ayrı ayrı teşekkürler Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gecmisde olsa dogum günün kutlu olsu Tania Hayde... hersey gönlünce olsun.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 "Hep böyle çocuksumu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin....." mutlu yıllar güzel insan herşey gönlünce olsun Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 doğum günün kutlu olsun, her yeni yaşın beraberinde mutluluk ve esenlik getirmesini dilerim. Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 güzel dilekleriniz için teşekkürler ''hatırlanmak güzel şey '' dedikleri bu olsa gerek Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 doğum gününü kutlarım Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 NİCE MUTLU SENELERE... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 yeni gördüm nice senelere umarım en kötü günün böyle olur..iyi ki doğdun... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 doğum gününü kutlarım NİCE MUTLU SENELERE... yeni gördüm nice senelere umarım en kötü günün böyle olur..iyi ki doğdun... teşekkürler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 geç oldu ama güç olmadı... yeni yaşının hayırlara vesile olmasını dilerim........ Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 buda biraz degil baya gec oldu ama : dogum günün kutlu olsun Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 geçmiş doğum günün kutlu ve gelecek hayallerin gibi olsun Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 made in, muhammed, focal sizde teşekkürler geçmiş doğum günümü kutladığınız için Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 sizde teşekkürler geçmiş doğum günümü kutladığınız için bişe deelll...... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Geçmiş doğum gününü kutlarım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Her ne kadar yemek yapmayı bilmesende mutlu yıllar... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 ya doğum günü ne zamandı .. yahhu biz erkeklerde hep böyle yapıyoz bak yine unuttuk.. geçmiş demiyecegim yeni yaşın sana ailenle birlikte mutluluk getirmesini diliyorummm.. sağlıklı ve başarılı yaşaman dilegiyle... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.