Φ tolgacamtepe Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 hadi bakalım zaman makinasına biniyoruz... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 hey corc versene borç Alıntı
Φ tolgacamtepe Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 o kim ya..... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 yahu ben bu başlığı nasıl görmemişim? hemen ibraz edeyim şahsi listemi: 10-Self Control.(bilen bilir yaradır içimde) 9- Yeke Yeke 8-yona evcimik-abone 7-vaya condios nah ne nah 6-madonna-la is la bonita 5-belinda carla - la luna 4-tarkan-kıl oldum abi 3-coşkun sabah-anılar 2-muhtelif- we are the world 1-lambada... saygıdır hürmettir... ki entelejansiye kusur ettiğim kanaatindedir bu konularda...... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 M.C hammer; can't touch this de unutmamak lazım.. videosunu ekleyemedim bence herkes görmeliydi onları Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 M.C hammer; can't touch this de unutmamak lazım.. videosunu ekleyemedim bence herkes görmeliydi onları allahım... nası unuturum yahu...madonnayı silip onu yazmalıyım aslında... bi de ayakkabıları vardı onların... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 allahım... nası unuturum yahu...madonnayı silip onu yazmalıyım aslında... bi de ayakkabıları vardı onların... şalvarlarınıda unutmamak lazım..pek yakışıyordu.. ilk çıktığını hatırlıyom da... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 anoow... milli vanilliyi unuttuk kardeş... hem onlar patlatma çıktıydı zamanın en büyük skandalı... karaoke yapıyomuş manyaklar... coşkun sabah selami şahin arif susam üçlüsünü yamadan geçemiycem... bi de ferdi özbeğen ki şahsi favorimdir bu dördü arasında... saygı hürmet entelejansiyanın emrinde... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 M.C hammer; can't touch this de unutmamak lazım.. videosunu ekleyemedim bence herkes görmeliydi onları Buralara video eklememiz istenmiyor sanırım ama link'ini verebiliriz heralde Buradan Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2007 Buralara video eklememiz istenmiyor sanırım ama link'ini verebiliriz heralde Buradan Alıntı
Φ ütopik Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 ümit besen (ı love you) herkes bu şarkıyı söylediğinde inglizce biliyor gbi hava basıyordu ne komik günlerdi yahu..milyonlar sattı bu şarkı hatırlayan var mı?? :) Alıntı
Φ sdei Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 is this love-whitesnake Alıntı
Φ 80!ler aşığı Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 sandra-maria magdalena falco-jeannie tanita tikaram-twist in my sobriety gary moore-still got the blues the eagles-hotel california herkese saygılar Alıntı
Φ fahriefe Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 george michel ---CARELES Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 erkin koray diyeyim sizler istediğiniz şarkıyı söyleyin hepsi harika.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.