Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 18 yıl OKUYUN DA DUDAKLARINIZ UÇUKLASIN!!!!!!! (Bu kitaba hala yalanlama gelmedi) Aşağıya kitaptan alıntısını yaptığım konuyu daha önce hiç kimse bir foruma ya da başka bir yere yazmadı. Konu, Türkiye'de ilktir. Konuyu baştan sona okuyunca dehşetler içinde kalacaksınız.. Alıntı yaptığım kitap: AKP Intihara Gidiyor Yazar: Ahmet AKGÜL Basım: Istanbul 2007 Alıntı yapılan sayfalar: 278, 279 Ahmet Akgülün 'AKP Intihara Gidiyor' kitabının 278 ve 279. sayfalarında yazanlar. Değiştirmeksizin, aynen veriyorum: Işte, BIR AKP LI DANIŞMANIN ITIRAFLARI "Kuzey Irak ta, askerlerimizin başına çuval geçirmelerini ve Genel Kurmayı zor duruma düşürmelerini, Amerikalılara biz söyledik." AKP yi kuranların ve kurduranların, özellikle Tayyip Erdoğan ın özel bir önem verdiği danışmanlarından ve operatörlerinden biri ile yemekte karşılaştık. Tam bir panik havasındaydı. "Hayrola işleriniz iyi gitmiyor galiba!" dedim. AKP li Danışman: "Tezkere krizinde oldu ne olduysa, büyü o zaman bozuldu, beklediğimiz sonuç çıkmadı, sonrasını zaten biliyorsunuz." A: "Katılmıyorum, Edelman ın YSK ya ziyareti, Londra, Washington, New York, Dubai ve bazı şehirlerde daha AKP kurulmadan önce verilen sözler sonunuzu hazırladı. Devleti tanımadan, Anayasal organlardan ve milletten gerçek anlamda bir -olur- almadan küreyi yerinden oynatacak kararları alabileceğinizi sanmak çocukçaydı. Bu durum AKP yi bitirdi." AKP li Danışman: "Hayır, bizi Özkök Paşa ve Paşalar bitirdi. Tezkere krizinde ne yapacağımızı bilemedik. Sorduk ne yapılmalı diye; "Iktidar sizsiniz, karar almak sizin işiniz, biz kararı uygularız" dediler." AA: "Ama zaten siz orduya sormadan informel olarak her türlü garantiyi vermiştiniz. Asıl hata o değil mi?" AKP li Danışman: "Tamam her türlü garantiyi ve tavizi verdik ama ABD nin Doğu ve Güneydoğu ya tam yerleşeceğini bilmiyorduk. Yani, ABD ve Ingiltere Türkiye yi işgal edeceklerdi, paniğe kapıldık." AA: "Ama ABD lilere bu garantinin AKP nin kurulması aşamasında verdiniz." AKK li Danışman: "Evet, çok yanlış yaptık." AA: "Peki o halde Özkök Paşa nın ve Paşaların suçu ne?" AKP li Danışman: "Onlar diyebilirlerdi ki; "Tezkerenin çıkmasına karşıyız." Ancak asker kararı bize bıraktı!" AA:"Normal, demokrasilerde zaten böyle olmaz mı?" AKP li Danışman: "Tamam da, tezkerenin faturasını sonunda AKP ye kesti ABD liler. Asker, "tezkereye karşıyız" deseydi, parti ile ABD değil, ABD ile TSK karşı karşıya gelecekti, biz yırtacaktık!?." AA: "Özkök Paşa ve Paşalar size tezkere çıkarmayın demedi mi?" AKP li Danışman: "Hayır demedi ama cesaret edemedik!" AA:"ABD, Türk askerlerinin başına çuval geçirdi ama ceza olarak?!" AKP li Danışman: "Yahu o olayı hiç sorma. O Wolfowitz in halt yemesi. Bizimkiler (AKPliler), "tezkerenin öcünü TSK dan alalım" diye ona akıl vermiş!..." AA: "Yoksa sizin danışman arkadaşlarınızdan biri ve Istanbul da iki işadamı Wolfowitz e asıl suçlu AKP değil, TSK demiş olmasın?! Çünkü Amerika ya söz verdiği gibi AKP tezkereyi çıkaracaktı! TSK yı cezalandırma teklifi, iki işadamı ve bir danışmandan gitmedi mi?" AKP li Danışman:"Çok büyük, çok fahiş bir hata yaptık zaten Wolfowitz Türk ordusunu bizimkilerin teklifi üzerine cezalandırmaya karar verdi." AA: "Tek başına mı?" AKP li Danışman: "Yok canım, Tayyip Erdoğan ve ve Gül le paylaşıldı, onlar da "olur" dediler." AA:"Yani Wolfowitz in, ABD nin bu çokbilmiş danışmanının ve Istanbul daki iki işadamının: "Türk ordusunu cezalandırma önerisine" Tayyip Erdoğan ve Gül ya da Eş Genel Başkanlar "Evet" mi dedi?" AKP li Danışman: "Maalesef öyle!... Tayyip ile Gül'ün gezileri bu plana göre ayarlandı. O gün Tayyip Erdoğan Rize de, Gül de Kayseri de olacaktı. Çok ters bir şey olursa ikisi ABD liler tarafından alınacaktı. Bu planı Wolfowitz hazırlamıştı." AA: "Ne tür bir terslik bekliyordunuz? " AKP li Danışman: "Tayyip Erdoğan ve Gül e yönelik askeri bir hareket olabilir diye düşündük." AA: "Yani AKP üst yönetimi, AKP nin yıldız danışmanı ve Istanbul daki iki işadamı Türk askerlerinin başına çuval geçirileceğini biliyor muydu?" AKP li Danışman: "Evet tabi... Yanılmıyorsam bir de emekli bir Paşa biliyordu." AA: "Hiçbir kimse çıkıp ta Tayyip ve Gül'e bunun sonuçlarının çok ağır olabileceğine ilişkin görüş bildirmedi mi?" AKP li Danışman: "Tezkerenin mecliste reddedilmesine çok kızmıştık. ABD Savunma Bakanı arkamızdaydı. Kendimizi çok güçlü hissediyorduk!" AA: "Ordunun sessiz kalacağını mı düşündünüz?" AKP li Danışman: "Biz değil, Wolfowitz öyle düşündü. Türk askerlerinin başına çuval geçirilince, Genel Kurmay Başkanı Özkök ve diğer Kuvvet Komutanı Paşalar ın, o günkü Harekat ın nöbetçisi Büyükanıt ın isifa edip emekli olacaklarını öngörmüştük. Eğer o gün paşalar istifa etseydi, bizim Genel Kurmay Başkanımız hazırdı Hazır olan Genel Kurmay Başkanı kimdi dersiniz?
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 18 yıl Maalesef dehşete falan kapılmadım çünkü bu sadece yazanın iddiası konumunda bir olay; öyle ki nereden öğrenildiği dahi açıkça belirtilmemiş...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 18 yıl Maalesef dehşete falan kapılmadım çünkü bu sadece yazanın iddiası konumunda bir olay; öyle ki nereden öğrenildiği dahi açıkça belirtilmemiş... Siz bildiginizden sasmayin sakin,eminim ki yarin Türkiye isgal edilse ve birisi buraya yazsa siz onuda kabul etmezsiniz. saygilarla
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 18 yıl AA: "Hiçbir kimse çıkıp ta Tayyip ve Gül'e bunun sonuçlarının çok ağır olabileceğine ilişkin görüş bildirmedi mi?" AKP li Danışman: "Tezkerenin mecliste reddedilmesine çok kızmıştık. ABD Savunma Bakanı arkamızdaydı. Kendimizi çok güçlü hissediyorduk!" Yahu uydurmasina uydurur da insan, bu kadar basit hikaye kurgusuyla uydurmaz. Sanki Turkiye Cumhuriyeti'nin hukumetinden degil de ikinci lig bir futbol kulubu yonetiminden bahsediliyor. Cok kizmistik da, ABD Savunma Bakani arkamizda oldugu icin de kendimizi cok guclu hissediyorduk.. Gulemiyorum bile. Iddia ederim ortaokul ogrencisine benzer bir hikaye yazdirin, o daha mantikli bir kurgu kuracaktir. Zeka duzeyi dusuk bu tur iddialara ciddi ciddi inananlar, bunlari ka'le alanlar var mi hala Turkiye'de? Ben sanmiyorum. Dogrudur diyenler de siyaseten diyorlardir, yoksa baska ihtimal goremiyorum. Selam ile..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl Yahu uydurmasina uydurur da insan, bu kadar basit hikaye kurgusuyla uydurmaz. Sanki Turkiye Cumhuriyeti'nin hukumetinden degil de ikinci lig bir futbol kulubu yonetiminden bahsediliyor. Cok kizmistik da, ABD Savunma Bakani arkamizda oldugu icin de kendimizi cok guclu hissediyorduk.. Gulemiyorum bile. Iddia ederim ortaokul ogrencisine benzer bir hikaye yazdirin, o daha mantikli bir kurgu kuracaktir. Zeka duzeyi dusuk bu tur iddialara ciddi ciddi inananlar, bunlari ka'le alanlar var mi hala Turkiye'de? Ben sanmiyorum. Dogrudur diyenler de siyaseten diyorlardir, yoksa baska ihtimal goremiyorum. Selam ile.. söylediğin bir mantık ihtiva ediyor ancak, "onu delikten aşağıya süpürmeyin, O'nu kullanın" da ikinci lig takımlarının basın sözcüsü tarafından değil. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın danışmanı tarafından ABD yönetimiyle görüşürken zikredilen sözler değil mi ?
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl Yahu uydurmasina uydurur da insan, bu kadar basit hikaye kurgusuyla uydurmaz. Sanki Turkiye Cumhuriyeti'nin hukumetinden degil de ikinci lig bir futbol kulubu yonetiminden bahsediliyor. Cok kizmistik da, ABD Savunma Bakani arkamizda oldugu icin de kendimizi cok guclu hissediyorduk.. Gulemiyorum bile. Iddia ederim ortaokul ogrencisine benzer bir hikaye yazdirin, o daha mantikli bir kurgu kuracaktir. Zeka duzeyi dusuk bu tur iddialara ciddi ciddi inananlar, bunlari ka'le alanlar var mi hala Turkiye'de? Ben sanmiyorum. Dogrudur diyenler de siyaseten diyorlardir, yoksa baska ihtimal goremiyorum. Selam ile.. Selam alınıp kabul edildi,selametle uğurlandı ve gitti...!!! (Bir ihtimal daha var,oda ölmekmi dersin)? Kitabın yazarı Ahmet Akgül kimdir? (Kendi anlatımı ile..) 1949 doğumlu, inşaat ustası ve marangoz derviş Hacı Behzat Efendinin oğlu.Küçük yaşlardan itibaren Ku'an-ı Kerimi, tecvidi, Osmanlıca mızraklı ilmihali ve diğer temel dini bilgileri Hacı Dursun Efendiden öğrenmiştir. Şu anda Medinede hocalık yapan Hafız Mustafa Albayraktan Kuran dersleri almıştır. Gülüşkürde kaldığı 7 yıl boyunca bir nevi inziva hayatı yaşamış, Risale-i Nur üzerine o dönemler yoğunlaşmıştır. 1977 yılında hizmet ehli arkadaşlarının isteği ile Akıncılar teşkilatını yeniden kurmak üzere Elazıga taşınmıştır. 1995 RP Adana milletvekili adayı olarak seçilere katılmış, iki sene sonra da emekliye ayrılmıştır. Araştırmacı Yazar, Düşünür ve Siyaset Bilimci Ahmet Akgül, Milli Görüşün temel taşlarından birisidir. *************************************************** Gördüğünüz gibi kitabın yazarıda sizlerden birisi. Bu kitap şu anda piyasada satılıp okunması,içeriğinin doğru olduğunu gösterir. Bu kitapta yazılanlar yalan seneryo olsa idi,bu yazar çoktan mahkeme kapılarına düşer piyasada satılan kitaplar toplatılıp imha edilirdi. En küçük olaylarda bile mahkeme kapılarını aşındıran Rte, bu yazılanlar yalan olsa affedermiydi? Hiç sanmıyorum. Bu yazar bu kitabı yazarken, mahkemeye verileceğinin hesaplarınıda yapmıştır mutlaka. Mahkemeye verildiğinde ses kayıtlarınıda mutlaka mahkemeye sunacaktır. Mahkemeye veremeyenlerin korkusuda bu olsa gerek.Selametle.
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl Kim olduğundan çok neyi neye dayandırarak yazdığı önemli burada... Bir arkadaş da demiş ki: Siz bildiginizden sasmayin sakin,eminim ki yarin Türkiye isgal edilse ve birisi buraya yazsa siz onuda kabul etmezsiniz. saygilarla Yahu ben o işin aslı öle değil mi dedim sanki; hadi buyrun daha açık konuşun yoksa bunlar bir kanıt değeri taşımıyor dedim... Siz biliyorsanız paylaşırsınız, bakarız neymiş diye...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.