Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 ne seviyede ingilizce biliyorsun? bana mı soruyorsun? banaysa ingilizcem fena değil. Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 -olmak- isterim. olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu bişey olmak için önce -olmak- lazım hayat uzun bir yol belki bir gün -olursunuz-... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 hayat uzun bir yol belki bir gün -olursunuz-... inşallah... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 çok ilgiden delirmiş biri olmak istiyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 olduğum gibi kalmak..ama başka bir hayat yaşamak.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Yalan Olmamak İstiyorum Alıntı
Φ KeFeNi_YiRTiK_CeNaZe Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 aşık olmak isterdim ben Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 ne seviyede ingilizce biliyorsun? Evet kimya güzel bir bölüm ya öğretmen ya mühendis olacağım ingilizce seviyesini bana sorduysan eger ingilizce kursuna gidiyorum ama polis olmayıda çok isterdim halada çok istiyorum tabi bazen herşey insanın istediği gibi olmuyor kader..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 zaman olmak isterdim.. istediğim an istediğim yerde olmak için.. hayatta mutlu zamanlar o kadar kısa sürüyor ki.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 restorant işletmecisi.. yoğunlukla Akdeniz yemeklerinin yapıldığı bir italyan tarzı restorantım olsun isterdim..restorantı Akdeniz sahilinin bir yerinde..deniz manzaralı ve içerisinde kültür ve sanat muhabbetlerinin yapılabileceği bir kütüphanesinin olmasını..yemekle şarabın ikram edildiği..,içerisinde klasik müzik ve etnik müziklerin çaldığı..içeri girenlerin gülümsediği..ve kendilerini içerinin havasına bıraktıkları bi restorantım olsun isterdim..evet..evet..isterdim.. ..içindende çıkmazdım.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 öle biyer olsa bende içinden çıkmazdım bende isterdim hehe Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 ya ben aslında küçük kutu gibi bi evim olmasını ve tek başıma orda yaşamak isterdim(sevdiğimde olsun) zor değil biliyorum ama ben genede isterdim..eminim o şekilde daha mutlu ve sakin bi hayat kurmuş olurdum kendime.. Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 çok ilgiden delirmiş biri olmak istiyorum Senin için deli olan biri varken....,,,Başka ne olunur ki....; Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Kesin uyku sarhoşluğumdan sonra yarı bilinçle söylediğim şeylerdir......,,,, Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 kesinlikle yoksa bende şaşırdım sana huni yaptım Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gökyüzünde Kuş, Denizde Balık , Toprağın altında köstebek, ama en çok senin aldığın Nefes olmak isterdim... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Bende güzel bayanların kaportacısı olmak isterdim.............,,,,, Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Sultanların çiftliğinde yerel gazete olmak isterdim.......,,,, Alıntı
Φ ßusé..xXx.. Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 $arkıcı olmak istiyordum çocukken..ama $imdi sesimin berbat olduqunu anLadım xD Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.