Φ metafizik19 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 YAklaşık 13 yıldır bu SIR rı ortaya çıkarmak ve insanların öğrenmeleri için mücadele ediyorum. İzmirde Yeni Asır gazetesinde yarım sayfa yayınlandı bu konu ama pazar günü olması ve yeni asır gazetesinin bölgesel bir gazete olması ve röportaj yapan gazetecinin Kurani konularda deneyimsiz ve bilgisiz olması konuyu tam olarak açığa çıkarmaya yetmedi umarım siz okursanız ve bu konunun açığa çıkması için bir web sayfası hazırladım ve blog sayfası hazırlayıp insanlığa sundum. fakat yapılması gereken insan beyninde bir deneye ihtiyaç var ve bu konuda yetkililerden yada ilgilenenlerden yardım istiyorum. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 E arkadaşım burada da bahsetsene biraz; belki daha fazla bilen vardır... Alıntı
Φ LUCAS Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 YAklaşık 13 yıldır bu SIR rı ortaya çıkarmak ve insanların öğrenmeleri için mücadele ediyorum. İzmirde Yeni Asır gazetesinde yarım sayfa yayınlandı bu konu ama pazar günü olması ve yeni asır gazetesinin bölgesel bir gazete olması ve röportaj yapan gazetecinin Kurani konularda deneyimsiz ve bilgisiz olması konuyu tam olarak açığa çıkarmaya yetmedi umarım siz okursanız ve bu konunun açığa çıkması için bir web sayfası hazırladım ve blog sayfası hazırlayıp insanlığa sundum. fakat yapılması gereken insan beyninde bir deneye ihtiyaç var ve bu konuda yetkililerden yada ilgilenenlerden yardım istiyorum. web adresim Geçen yıl amerika ve avrupa da gösterime girmiş fakat sanırım Türkiye de gösterimemiş bir film var adı; SUBJECT TWO Bu konu üzerine bir film bulabilirsen izlemeni tavsiye ederim. Alıntı
Φ metafizik19 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 İNSAN BEYNİ YENİDEN ÇALIŞTIRILABİLİRMİ ? Doğal ve doğal olmıyan ölümler diye ikiye ayrılır ölüm şekillleri doğal ölümler: yaşlılık,hastalık,(kanser,verem,aids) gibi beklenen ölümlerdir doğal olmayan ölümler: trafik kazası,cinayet,boğulma, kan kaybı gibi aslında dünyanın en sağlıklı insanı olsanız bile elinizde olmıyan sebeplerden dolayı bir türlü kalbin yada beynin durması ile alakalı ölüm çeşitleridir. Doğal olmıyan ölümlerde aslında sadece BEYNİN durduğuna ve bazı işlemler yapılırsa İNSAN BEYNİ nin yeniden çalıştırılabilirliği ile ilgili bir WEB sayfası hazırladım ve bu ........ bilimsel olarak açıklamaya ve bu yapılacak deney içinde yetkili kuruluşlardan izin almaya çalıştığımı ve çalışmamın bir gazetede yayınlandığını ama kariyerimden dolayı bu amacıma ulaşmakta zorluk çektiğimi anlatmaya çalışıyorum. Bu çalışmalarada Kuranı.kerimin Bakara suresi 67-73. ayetlerinde anlatılan bir hz.Musa kıssasından yola çıktığımı ve araştırdığımı bildirmek istiyorum ve bütün ayrıntılar web sayfamda açıklanıyor çok kısa sadece 2 sayfada insanların kafası karışmadan anlatmaya çalıştığım bu konuyu gerekirse yetkililere tam ayrıntıları ile anlatmaya hazırım. Jean Carper Mucize Beyniniz adlı best sellerde bir numara olmuş araştırma kitabında Hollanda beyin araştırma enstitüsünün yaptığı bir araştırmaya yer vermiş ve Ölü ölü değilse diye bir paragrafında bu araştırmayı anlatmıştır. 30 ölü insanın beyninden alınan ve öldü olarak kabul edilen sinir hücrelerini hayata döndürmeyi başarmışlar ve beyin hücrelerinin korunduğunu idddia ediyorlar. Bu günki bilinen teoriye görede beyne 3-5 dakika oksijen gitmesse beyin ölür... ama bunun yanlış olduğunu hem onlar hem ben idddia ederek doğal olmıyan ölümlerde aslında beyinin kontağını kapattığını fakat yeniden çalıştırılabilme olasılığı olduğunu idddia ediyorum en azından bir deney yapılması bu TEZ için kime ne zarar verebilir diyerek bana el verilmesini rica ediyorum. Alıntı
Misafir naci mercan Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2015 Kuran mucizesi kehf lokman yazıp youtube da benim tezimi incelerseniz herşeyin altında bir ses olduğunu daha doğrusu nir frekans olduğunu görürsünüz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.