Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Yarışma sistemindeki oyunlara katılmak için "gerekli puan" diye bir bölüm var. Henüz hiçbir oyun oynamadığım için puanım sıfır. Fakat yeni bir oyuna başlamak için ise en az 5 puan gibi bir puan gerekiyor. Vermediğiniz şeyi nasıl istiyorsunuz yahu? Puan vardı da biz mi yedik? Herkes kendi puanını evde yapıp mı getirecek yoksa? Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Tam bilmiyorum ama ben tahminden kazandım başlangıçta... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Admin Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 İleti değişimi linkine tıklayarak toplam ileti sayınızdan kendinize puan alıyorsunuz.... 10 ileti 10 puan ve ileti sayınız 10 puan aşağı düşüyor... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 "Öğrenmek" kadar güzel birşey yok valla. Tşk'ler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.