Φ perseus Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 yaaff biz sağaa dimedikmii hadee hadee başka topice diye sankim biz bitek sizi konuşuyoz ne anlarsınız ki zaten siz kız muhabbetlerinden ben zaten uzay bilimciyim neydi o erkekler marstan kızlar venüstenmiydiii Bu ne çelişkidir biriniz kal derken diğeri git diyor.Bu şuna benzedi biliyormusunuz dilim git der ama yüreğim kal He bu arada venüste hayat varmı çıkmışken bir bakarmısın olmadı oraya gitsin erkekler nasılsa dünyada hayat yok kısmet bellimi olur şansımız venüste güler Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 ben bi koşu gidip baktım yok uzayda hayat mayat sen en iyisi dünyada kal Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Bu ne çelişkidir biriniz kal derken diğeri git diyor.Bu şuna benzedi biliyormusunuz dilim git der ama yüreğim kal Bunlarin hepsi deney icin yapildi... en son kurbanimiz sensin... bakalim seni ne kadar daha saskina cevirebilecez die denioz o ciceklerinde bi ise yaramaz pesin konusiim... satilik deel bizim feministiligimiz pirlanta falan olsa neyse dicem de... erkekler bi araya gelince ne konuşuo sanki.. ya marka ..neyi nerden almış.. yada kızlardan..erkekler kızlardan daha dedikoducu... haksız mıyım kızlaar..? cucuuum seni pek kestiremedi gözlerim hatunmusun kekmisin... su bakimdan sordum, hani hatunsan kulübümüze hos geldin die sey ettircedim.. yok ben erkekim diosan.... gel söle yamacima alnindan öpem, türünün son örnegi seni.... ama bundan böle kadinlarin agzina göre konusma.... adamsan adam gibi cik karsimiza... yalakalik yok ... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 hay alam turkam alemsin valla sen beni güldürdün allam da seni emii Alıntı
Φ perseus Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Bunlarin hepsi deney icin yapildi... en son kurbanimiz sensin... bakalim seni ne kadar daha saskina cevirebilecez die denioz o ciceklerinde bi ise yaramaz pesin konusiim... satilik deel bizim feministiligimiz pirlanta falan olsa neyse dicem de... Bunun için oyuna gerek yoktuki bana gelip perseus bizim kobayımız olurmusun deseydiniz seve seve olurdum. ama olsun bu forumda kaç kişiye nasip olur kızların topiğinde kurban olmak ben yinede naçizane gülümü uzatayım bellimi olur bakarsınız içinden tek taş çıkar Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 gönüllü kurbani nedek... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 kızlar nerdesiniz yaw.. ben biraz geciktim ihmal ettim burayı kusura bakmayın.. araya böcekler girmiş atın hemen.. bakın bi türünü daha keşfettim bu erkeklerin.. adama kızın biri fena kazık atmış galiba şimdi oda hıncını bütün kızlardan çıkaracakmış.. üçünü dördünü birden idare ediyo.. intikam alacakmış mantığa bakın ya. Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 kızlar nerdesiniz yaw.. ben biraz geciktim ihmal ettim burayı kusura bakmayın.. araya böcekler girmiş atın hemen.. bakın bi türünü daha keşfettim bu erkeklerin.. adama kızın biri fena kazık atmış galiba şimdi oda hıncını bütün kızlardan çıkaracakmış.. üçünü dördünü birden idare ediyo.. intikam alacakmış mantığa bakın ya. zamane erkekleri gene insaflı 3-4 diyor kızlar için aşk muhasebecileri çıkacak be hatları karıştırıp duruyorlar Alıntı
Φ angel_25 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 herşeyden vardır bizde ama dikkat edin dünya nüfusunun neredeyse 2/3 ü bayan oldu haliyle erkekler kıymete biniyor ve bu nüfus dengesizliği gittikçe artıyor erkek dedinmi pırlanta gibi şeyler gelecek akla ozaman işte olsunda taştan olsun diyeceksiniz hiçte bilem demeyiz.yani ben kendi adıma konuşayım. no erkek no dırdır :) Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 kizlar nerdesiniz ben geç kalmisim ,topik taaa nerelere gitmis görünmez olmus.erkekleri çekistirmeyi ihmal etmeyelim,kizlar buraya erkekler giremez... saka yaptim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 bu başlık biraz komik görünüyor sanki bişe yapacaklarmış gibi Alıntı
Φ johy_kobe Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 şöyle 2-3 msj okudm da hep birilerinden darbe yemiş ayrılıklar yaşamış ezilmiş bayanlar burada stres atıyor...çok şey söylerdim ama çoğunuz ablam saylılırsınız herhalde (en azından öle tahmin ediyorum yaşım 16) söylemicem Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 Bunlarin hepsi deney icin yapildi... en son kurbanimiz sensin... bakalim seni ne kadar daha saskina cevirebilecez die denioz o ciceklerinde bi ise yaramaz pesin konusiim... satilik deel bizim feministiligimiz pirlanta falan olsa neyse dicem de... cucuuum seni pek kestiremedi gözlerim hatunmusun kekmisin... su bakimdan sordum, hani hatunsan kulübümüze hos geldin die sey ettircedim.. yok ben erkekim diosan.... gel söle yamacima alnindan öpem, türünün son örnegi seni.... ama bundan böle kadinlarin agzina göre konusma.... adamsan adam gibi cik karsimiza... yalakalik yok ... kız ım yaw ben.. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 şöyle 2-3 msj okudm da hep birilerinden darbe yemiş ayrılıklar yaşamış ezilmiş bayanlar burada stres atıyor...çok şey söylerdim ama çoğunuz ablam saylılırsınız herhalde (en azından öle tahmin ediyorum yaşım 16) söylemicem [/quote DE GET ÖLÜMÜN BENİM ELİMDEN OLMASIN KÜÇÜK UKALA SENİ... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 söyle kız söyle abin var burda ben korurum seni bana güven döverim hepsini Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 tas yürekli burda da senin ablan var bende seni döverim çocugu kiskirtma Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 tas yürekli burda da senin ablan var bende seni döverim çocugu kiskirtma abla ama ayıp oluyor yani herkesin içinde döverim falan karizmayı çiziyorsun Alıntı
Φ serhanisa Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 DİKKAT! BİRADA KADIN HORMONLARI BULUNDUĞU ORTAYA ÇIKTI.... Kanada Sağlık Enstütisü'nün yaptığı bir araştırma sonucunda erkeklerin bira tüketimi konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği, çünkü biradakadın hormonlarının bulunduğu ortaya çıktı. "Erkeklerin bira içince kadınlaştığını" iddia eden bu teori şu şekilde test edildi: 100 erkeğe 6 bira bardağıyla bira içirdikten sonra davranışları izlendi ve hepsinin de; - Konturolsüzce kilo aldıkları - Düşünmeden anlamsızca konuştukları - Gereğinden fazla duygusallaştıkları - Araba süremedikleri - Mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri - Hiç bir konuda uzlaşamadıkları ve - hata yaptıklarını kabul etmedikleri gözlendi. Not; Tüm bunları yaptıkalrı doğru da tek bir yanlış var o da bu özellikler kadınlara ait değil zaten erkeklerin içinde var sadece aşırı egolarıyla bastırıyorlar, eee ddoğal olarak alkolde bastırılmış olanı su yüzüne çıkartıyor.... Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 huy kadinlar matinesi. erkeklerin girmesi yasak olan yere girmisler yine. Her tarafa sokarlar burnularini. Cikin bir göbek atayim ben. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 vuuu utanmazda arlanmazda terbiyesuz cobek atayi haua bi bak daa Alıntı
Φ akarsu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 vuuu utanmazda arlanmazda terbiyesuz cobek atayi haua bi bak daa cikda göbegimi atayim abi. vuay vuay vuay seni, ne bakiyon kizlara öyle? Gözlerin ciksin emmi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.