Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl tühh..şu geçenki ufaklıklar-zıplayan smileyler- olsaydı keşke..bu topice çok yakışacaklardı.. herneyse..yapmanız gerekeni biliyorsunuz..isminizin harfleriyle japon alfabesindeki bu harfleri eşleştirmek.. benim adım tekitamoari..şimdiden memnun oldum.. *A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E-ku * F- lu *G- ji * H- ri *I- ki *J- zu *K- me *L- ta *M- rin *N- to *O-mo *P- no *Q- ke *R-shi *S- ari *T-chi *U- do *V- ru *W-mei *X-na *Y- fu *Z- zi örnek veriyorum; Sarah = ari ka shi ka ri > arikashikari ece =ku mi ku > kumiku Sabrina = ari ka tu shi ri to ka >arikatushiritoka deneyin..eğlenceli oluyor..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl gıss tekitamoari ne sarılıyon beee daha yeni tanıştık...insan azcık ciddi olur
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Yazar biliyodum böyle diyeceğini lushimozikuto.. ama elden ne gelir kanım kaynadı bi kere..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl canem tekitamoari bende bu fevkaladelik variken zati kaynamasa şaşardım..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl ben de takufutaka çok fiyakalı bir adım varmış kurufatma gibimi canem chikatokushi ajdarın şarkısı gibi olmuş egzo..çikitamuz
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl kurufatma gibimi canem ajdarın şarkısı gibi olmuş egzo..çikitamuz evet onun gibi canım,bana takatuka tekerlemesini de çağrıştırmıştı,ama hiç olmazsa telaffuz edebiliyom,sizinkileri hiç edemiyom
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Watashi no namae wa Chikadoshidoari desu..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Waruku wa arimasen..? Tonoshinde masu ka..? Jaa ne..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Yazar ben de takufutaka, çok fiyakalı bir adım varmış merhaba kurukafa.. ay çok pardon takufutaka.. gerçekten de pek bi fiyakalı adınız var.. chikatokushi cikko suşi ha.. dimek bu markayla suşi üretimine başlanmış.. pek memnun oldum.. kurufatma gibimi canem ajdarın şarkısı gibi olmuş egzo..çikitamuz
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl japoncayı sökeceğiz yakında,çok kolaymış meğer Nihon-go hanaseru hito wa imasen ka..?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Watashi no namae wa Chikadoshidoari desu..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Waruku wa arimasen..? Tonoshinde masu ka..? Jaa ne ismini telaffuz etmenin bir Japon için bile imkansız olduğu bu arkadaş olayı aşmış gözüküyor.. valla altta ne yazdığını anlamadım sakın kötü bişey diyo olmasın..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl valla altta ne yazdığını anlamadım sakın kötü bişey diyo olmasın.. iie, soo dewa arimasen..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Nihon-go hanaseru hito wa imasen ka..? : bunlar alfabede yok yaw,başka bir dil olsa gerek
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl : bunlar alfabede yok yaw,başka bir dil olsa gerek Aaa.. Aranızda Japonca bilen yok mu diye sordum yaw..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Yazar iie, soo dewa arimasen.. ahha..valla bu kez kötü bişey dedi.. bunlar alfabede yok yaw,başka bir dil olsa gerek dooru diyosun tatlı çileğim..Mehmet Ali Erbil misali uyduruyormu ne..? sakın essahtan biliyo olmasın..?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Ayıp size valla..Hepsi doğru,isterseniz yapayım tercümelerini..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Watashi no namae wa Chikadoshidoari desu..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Waruku wa arimasen..? Tonoshinde masu ka..? Jaa ne.. Benim adım Chikadoshidoari..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Fena değilim.. Eğleniyor musunuz..Hadi eyvallah..(Argo) Nihon-go hanaseru hito wa imasen ka..? Japonca konuşabilen biri yok mu.. iie, soo dewa arimasen.. Hayır,öyle değil..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl mahcup oldum bile Japonca konuşabilen biri mi.. adımı ezberlemek şöyle dursun,okuyabilseydim..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl *A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E-ku * F- lu *G- ji * H- ri *I- ki *J- zu *K- me *L- ta *M- rin *N- to *O-mo *P- no *Q- ke *R-shi *S- ari *T-chi *U- do *V- ru *W-mei *X-na *Y- fu *Z- zi zikufutokuno-ne bu ya ne dediğü belırsız
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.