Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 her zamanki gibi sevecen gördüm seni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 benn Suyumu hep sıcak hep temiz gördüm...bugün de öyle.... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 çookk neşeli gördümmm yanılıo muyumm??? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 çookk neşeli gördümmm yanılıo muyumm??? hayır canım benim.... yanılmıyosun.... ben de seni çok sevecen ve mutlu gördüm..gerçi biraz stres vardır kesin ama.... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 sormaaa hem de ne streess..bu aralarr o kadarr meşgulüm ki sormaa yaa eve sabahtan beri yeni geldimm... çook güsell ii gördimm Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 beni kızdıran biri olarak gordum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 bir kere daha kızar gördüm..... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 beni kızdıran biri olarak gordum doğru görenn biri olarakk gördümm düşüncelii gördümm sen estikçeyii.. her zmanki gibi anlayışlı Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 oleyimdir herzamanki halim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 doğru görenn biri olarakk gördümm düşüncelii gördümm sen estikçeyii.. her zmanki gibi anlayışlı güzel yüreğiyle gördüm onu.... şu üstteki...!! o beni görmüyo ki ben onu göriyim... köşe kapmaca yapıyo...farketmiyorum sanki... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 şu üsttekide galiba forumdan çıktı hiç gorunmuyo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 avatarı değişmeyen gördüm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 avatarı değişmeyen gördüm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 maç saatini sabırsızlıkla bekler gördüm... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 aç gördüm erbay seni kahvaltı yapmadın mı yoksam ya da öğle yemeğine çıkmadın mı daha Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Geveze.. herzamankinden fazla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.