Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl keess tamam daha fazla saçmalama.....ben kendim olmaktan memnunum...... hee sen kimsin de sana alınam deliye bak.....töbe töbe.... ne o öyle kess mes. üzdün şimdi gerçekten. neyse canın sağolsun bişey demiyorum...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Yazar aa senide üzgün gördüm bugün...madeye aldırma delidir ne yapsa yeridir de geç
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Bir çift kanat gördüm.. ve başında hale.. Bir çiçek gördüm sanki bir melek..
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl hey üsteki seni her zamanki gibi karizmatik gördüm...ve de gördüğüme sewindim.....
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl hey üsteki seni her zamanki gibi karizmatik gördüm...ve de gördüğüme sewindim..... çok saol ablacım
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 19 yıl ben varım sen yoksun sen varsın ben yokum......... seni çok tattlı gördüm.....
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 19 yıl seni pek bi kıvrak gördüm..kıpır kıpırsın yerinde duramıyorsun....
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 19 yıl İmzanı çok güzel gördüm kardeş eyvallah kardeşim senin imzana da hastayım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.