Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Aça'mı göremediiim.. sermin sen ne güsel kıssın beee yoksunda ortalıktaada ihmal edilmeye gelmez forumumuz söliyimm , daha sık gelmelisin ihmalci gördüm seni
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Teşekkür ederim Paula'cığım.İlgili gördüm seni.Ama yazlıktayım,anca fırsat bulunca girebiliyorum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl yok benim sesim kısıLmadıı istersen bidaa şarkı şölie bilirimm çok çirkin gördüüm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl uykusuz gördüm hadi nesqukli sütünü içde yat hem ses tellerinede iyi gelir...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl uykusuz gördüm hadi nesqukli sütünü içde yat hem ses tellerinede iyi gelir... erbay senı sınıftan kaçmış korkak gördum,gerçi o göbekle anca bı adım kaçarsın bızden ama
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl hangi göbekle ben senden hafif gelirim her iddasıına da girerim...
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl forumda ın cın top atıyor gördum,bende kendımı gıder göreyım bari
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl pek bi kafiyeli gördüm.... bende görmedım ama görenlerın yalancısıyım,pek bı gergın gördum bı ara
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl pek bi geç kalmış gördüm leyn seni bugun ne oldu gece team otobüsünü mü kaçırdınnnn hıı
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl bende görmedım ama görenlerın yalancısıyım,pek bı gergın gördum bı ara Uyku sersemi sandalyeden düştü ha düşecek gördüm
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 19 yıl Ben de kendimi sinirli gördüm birilerine karşı.. Seni de beni izler ve güler gördüm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.