Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Sert kayaya toslamış gördüm.. marmarıs sanarken,vahşi hayvan dolu amazonda gördüm senii,aslanalr sana doğru koşarkenn
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl avatardaki sensen sana aşık olmuş gördüm kendimi tabi senide aşık olunmuş gördüm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Avatrındaki sensen ben de oyum.. Elin adamına aşık olma kız..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl glorıayıda gördunmu barii vardıyamısı özlemiş gördum kendımı hey gıdı geceler heyy
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Valla ben bi kedi gördüm..Ayrıca kedilerin bazı özelliklerine de hayranım haa..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl teşekkür ederim bunu duymak hoş bizimde çiftlikte atlar var zaten
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl hey üstteki seni bi accaip gördüm bugun beeee senın mesajına güler gördüm kendımı,örnek olayıı
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl he walla yaa , 6 da uyanıyorum sabahları seni görünce sewiniyorum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl he walla yaa , 6 da uyanıyorum sabahları seni görünce sewiniyorum bende seni görünce sevindim denis göslüm üstteki seni sabah sabah horon teperken gördüm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.