Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Neşeli gördüm Allah neşeni bozmasın Amin cümlemizin Yaşlanmış gördüm sedelina
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl herşeyi görür gördüm seni yoksam elinde dürbünmü var yok senın gözluklerı taktıydımmm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bu aralar pek rastlaşamıyoruz ya sende bi durgunluk yaratmış bu tan abi onu farkettim ben
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl beni de aranıza aldığınız için çok mutlu gördüm sizleri araya kaynak yapar gördüm seni
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl araya kaynak yapar gördüm seni yapmazsan olmaz iyiki yapıyorsun der gördüm seni
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl yapmazsan olmaz iyiki yapıyorsun der gördüm seni çabuk kaynar gördüm seni ( aramıza)
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl seni birilerini işletmiş gördüm ama bir yandanda yanıldığını görmediğini gördüm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl seni birilerini işletmiş gördüm ama bir yandanda yanıldığını görmediğini gördüm yaw ne işletmesı gııı sana vıdeo ızle demiştim ya o,hayvanlarla ılgılı olann
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.