Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl canın sağolsun o benim uyuzluğumdan olduuu asıl ben özür dilerimm çok kibar gördüm
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl nicodan önce yannışlıkla yazmış gördüm seni... sonra kendimi.. nico çok keyifli gördüm seni...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl alalala herkes keyifli gördü beni ben göremedim kendimmi dinç gördüm saymanı
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl hayırlı olsun avatarın guzel olmus da benım avatar yenı deel aksıne oldukca eskı oncelerı bu vardı... keyfını yerıne getırek dıycem ama nasıl onu bılemıycem....
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl ahanda bu iyi miii afatar kafatar çarli üstekinin morali düzeliyo görüyorum
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl yaaaww benım moralım mı bozuk???? beeenmedım bunu denıstır.....
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl oleyımdır kolay beenmem ben... ama su usaylı olan kuseldı... sevımlıydı yaneeee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.