Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl bedevi nedir çiçeğim bunu sorduğuna inanmıyorum.......şaka yaptın dimi.......... çiçeğim bu arada her zamankinden daha güzel gördüm seni.... nico senide yine kıyak gördüm....
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Yazar uzun süreden sonra bugün gördüm senii ben buralardayım aslındada karşılaşmıyoruz demekki..... çiçeğim bunu sorduğuna inanmıyorum.......şaka yaptın dimi.......... bilmiyorum ala ala bilmemek aip deel öğrenmemek aip... çiçeğim bu arada her zamankinden daha güzel gördüm seni.... nico senide yine kıyak gördüm.... bende seni biraz meraklı gördüm..kargo hikayesi..anlarsınyaa
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl ben buralardayım aslındada karşılaşmıyoruz demekki..... bende seni biraz meraklı gördüm..kargo hikayesi..anlarsınyaa sağlıklı ve hoş gördüm daima öyle kal inşallah hmm focal her zamanki gibi ışıl ışılsın ....................
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl bu sefer biraz çalışkan görüdm son bir saattir ileti yazmamış çalışıo demekki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.