Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 Nescafe malum onsuz yapamıyor evde bazıları Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Az önce bir paket sigara daha aldım Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 yeni bir karar Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Kısa Parliament "Sigara öldürür" iyide ben onu neredeyse 1000den fazla kez öldürdüm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2012 hiçbişey almadımmm ekmek alacaktım az önce dolmuştan indim annem aradı ne yiyecen oğlum dedi bende ekmek alacam dediydim sonra laf lafı açtı bi baktım elim boş eve gelmişim annem beni arayıp ne yiyecen oğlum diye merak etmeseydi ben unutmayacaktım ekmek almayı karnımı doyuracaktım hep annemin yüzünden ondan sonra bu çocuk niye zayıf sen beni bırakıp git 4 ay gelme ayda yılda ekmek alacam ondada beni daldır unuttur bütün suçlu annemdir hee bide aplamm ne aradığı var ne sorduğu şu çocuğu bi arayim yemeğe davet edim veya bizim evin anahtarı aplamda var şu eve bi girim bulaşıkları yıkayım kirlilerini yıkayım evi bi temizleyim sonrada bi güzel yemek yapim demek yok sonra bu çocuk niye zayıf niye isyankar annem bi yandan aplam bi yandan bissürü kız buluyolar bana beni evlendireceklermiş bırakın evlenmeyi siz önce bana bakın yaa evlenince zaten karım bakar bana önemli olan evlenmeden sizin bakmanız kehhh Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.