Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya ya sıcaklardan olucak.. :sweatingbullets: mayışmış bunlar.. :getlost: sanırım bu aralar en çok meşrubat şeridi ile salata ve dondurma şeridi işliycek..diğerlerinde iş yok uşağum.. :lol:

bugün öğleyin salatadaki karabiber o şeridi altüst etti çekirdek babam..bir süreliğine girişler durdu hatta nerdeyse tüm hayat duracaktı.. :wacko::grin:

Gönderi tarihi:

zaten bende bütün şeritleri meşrubat ve dondurma şeritlerine yönlendirecem yoksa ne şerit kalacak ne otoban :D bu havada ağır vasıta şeritleri kapalı bir süreliğine :P bak sen şu karabiberin yaptıgına :angry: serdar ortaça şikayet edecem onu... :angry::lol:

Gönderi tarihi:
bu ahucuğumun ancak keser seni...

cikdonth2.jpg

zaten bende bütün şeritleri meşrubat ve dondurma şeritlerine yönlendirecem yoksa ne şerit kalacak ne otoban bu havada ağır vasıta şeritleri kapalı bir süreliğine bak sen şu karabiberin yaptıgına serdar ortaça şikayet edecem onu...

dondurma 15 tane saydım ama..nerde beşi.. :angry: yedin di mi..? :ermm: neyse..şerit hakkı olsun o da..-göz hakkının bizdeki versiyonu.. :lol: -

bak sana benle ilgili bilmediğin birşey daha söyliyim..ben herşeyin üzerine karabiber ekerim uşağum.. :w00t: sahiden..şeritlerin hepsine serperim düşün artık.. :lol: daha önce denememiştim..acaba dondurmaya da yakışır mı.. :wassat:

Gönderi tarihi:

ne yalan söyliyim şeritlerim şişer diye yedim... :lol: helal et artıkın... :blushing:

bende diyom salataya karabiber ekilir mi :ermm: bende sadece nohutlu pilavın üstüne ekerim ( canım çekti :wub: ) aman ahucum dondurmaya ekersen sonra biçemezsin söyliyim.. :D

Gönderi tarihi:

:w00t:

helal olsun uşağum.. :lol:

sanırım haklısın ekipte biçememekte var.. :unsure: benim bu karabiber tutkum başıma ne işler açıcak acep..? :wassat:

yarın öğleye menemen yiyelim mi..hem hafif olur..hem lezzetli..bol yumurtalı severim ben..üstünede karabiber.. :rolleyes:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.