Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2008 abuuuu hıc usenmemıs yapmıssın tskler ellerıne saglık kahvenın kıvamı olmamaıs ama ortadan cok sekerlıden az telvesı bool ama bataklık kıvamında olmayan olacaktı mıde sıpazmı gecırmez olurmuyum ama ambulansı yanlıs yere soylemıssın ızındeydım ben taxıyle zor yetıstırdıler hastaneye Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 MecitEfendi Saç Bakım Yağı aldım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 abuuuu hıc usenmemıs yapmıssın tskler ellerıne saglık kahvenın kıvamı olmamaıs ama ortadan cok sekerlıden az telvesı bool ama bataklık kıvamında olmayan olacaktı mıde sıpazmı gecırmez olurmuyum ama ambulansı yanlıs yere soylemıssın ızındeydım ben taxıyle zor yetıstırdıler hastaneye Nedemek sen istemedinmiki sen istedin bende zevkle hazırladım tühh aman iyi taksiylede olsa yetiştirmişler bak ya hiç diyormu gel yayamaz tatile diye alacagın olsun emi Jön Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 dememismiyim tu bana peki o zaman istanbula tatile gelin hem benide ziyaret etmis olursunuz Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 İnsanlara güvenmemem gerektiğinin dersini aldım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 telekomda staj yapmanın cok avantajlı oldugunu anladım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 jön hem cay hemde kola mı ıcıyon sen aynı anda degıldır umarım ama senden cıkarda ha kalemımı arka cebıme koydum bı oturdum kı cattt dıye ses geldı bı baktım kı kalem ıntıhar etmıs :)kalem aldıydım. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 yok caykeyfi ve kola aldim dedim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 cok ozur dılıyorum o zaman ben o sekılde anladım da Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 ozurluk bi durum yok est Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 dememismiyim tu bana peki o zaman istanbula tatile gelin hem benide ziyaret etmis olursunuz Tatilmi ben saten tatil beldesindeyim İstanbul'a ise canım istediginde geliyorum Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Dün bi ayakkabı aldım en son. Siyah bişey, çok güzel. Satan daha doğrusu kakalayan kız daha güzeldi. Zaten bu kadar güzel olmasaydı kakalayamazdı. Ayakkabıları değilde onu alasım geldi bi an ama sadece bakılıkmış kendi. Bende bidaha bakakalmak için yeni bi tarih belirledim. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 arkadasimdan bi tane sigara aldim pasa duysa sigara ictigimi oldurur beni Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 translater aldım. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 yogurt salatalik bulgur pilavla cacik yapacak arkadas Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 I pod nano aldim daha dogrusu siparis yaptim haftaya gelir Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 bugun annemın babamın hayır duasını aldım daha ne ısterımkı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 komutanin cikilotalarindan aldim afiyetlen yiyorum amman kimseler duymasin Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Kahve aldim ben yine herzaman ki gibi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 çay aldım,öğretmenlerimiz öğrencileri ve eğitim sistemini konuşurken,1-2 yıl daha öğretmenliği erteleme kararı aldım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Agri kesici ve Kahve aldim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.